|
|
![]() Вопрос не только в удобстве, а в том, что все расчеты между физиками шли через приват. И я сомневаюсь, что государство имело прямой доступ ко всей истории транзакций. А теперь я не сомневаюсь, что государство такой прямой доступ иметь будет, хоть и будет говорить обратное. А там недалеко и до "правильных" вопросов к физикам. Исходя из этого у многих физиков и появился запрос на альтернативы переводам между картами привата, но в других негосударственных банках. Вы видите альтернативы? Востаннє редагувалось aliv в Пон 19 гру, 2016 12:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Когда смеяться? Или плакать? Плакать придется всей стране, так как беня вместе с преступниками при власти ее в очередной раз ограбили. Все по талмуду. Может, его пора сделать нашей конституцией? Востаннє редагувалось hxbbgaf в Пон 19 гру, 2016 11:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() Президент о национализацииВважаю своїм прямим обов'язком роз'яснити суть тих кроків, які вчора та сьогодні здійснені щодо «Приватбанку».
Попри те, що йдеться про приватну банківську установу, ці рішення не є чиєюсь приватною справою. Вони безпосередньо стосуються приблизно половини дорослого населення України – фізичних осіб, які є його клієнтами. Рівно як і понад п'ятдесятьох відсотків усіх юридичних осіб, зареєстрованих в Україні. Опосередковано від стану справ в цьому банку залежить вся фінансово-економічна ситуація в країні – настільки він великий, чи, як кажуть фахівці, системний. Через це його не можна помістити в прокрустове ложе стандартних технологій оздоровлення банків. Саме тому ми вдаємося до безпрецедентного рішення – його переходу в cтопроцентну державну власність. Держава бере на себе відповідальність і гарантує клієнтам «Приватбанку» недоторканість і цілісність їхніх грошей. Для посилення захисту вкладників «Приватбанку» у якості невідкладного я подав до Верховної Ради законопроект, який надає додаткові гарантії вкладів громадян у цій установі. Вони будуть такі ж самі, як для «Ощадбанку» – як для банку, що на сто відсотків належить державі. Востаннє редагувалось lel в Пон 19 гру, 2016 11:48, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|