Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sailed написав:может я неправильно понимаю термин СЭП - то у меня из привата в другой банк деньги переводятся моментально. только что специально еще раз проверил. это СЭП?
Тут тролів більше. а ніж реальних клієнтів, які мають гроші в банку і виконують якісь операції з ними.
ALEXANDR_DNEPR написав:Мені вчора в аптеці в Дніпрі фармацевт, на питання про те, чому відключені термінали - адже в них "Райффайзен Банк Аваль", сказала що термінали відключені тому що "оні всьо равно на одном каналє"
sailed написав:может я неправильно понимаю термин СЭП - то у меня из привата в другой банк деньги переводятся моментально. только что специально еще раз проверил. это СЭП?
Тут тролів більше. а ніж реальних клієнтів, які мають гроші в банку і виконують якісь операції з ними.
sailed написав:Мені вчора в аптеці в Дніпрі фармацевт, на питання про те, чому відключені термінали - адже в них "Райффайзен Банк Аваль", сказала що термінали відключені тому що "оні всьо равно на одном каналє"
Фармацевт вам попалася із замашками айтішника. Ну якщо вже тролите, то хоч не паліться так відверто.
НБУ надав ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" кредит рефінансування на 15 млрд грн.
20.12.2016 прес-реліз Національний банк України з метою підтримки ліквідності, забезпечення безперебійного обслуговування клієнтів, роботи відділень та банкоматів, своєчасного забезпечення розрахунків надав ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" кредит рефінансування на 15 млрд. грн. Кредит рефінансування надано за ставкою 16% річних на строк до 30.12.2016. https://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=41115700&cat_id=55838
ALEXANDR_DNEPR написав:Мені вчора в аптеці в Дніпрі фармацевт, на питання про те, чому відключені термінали - адже в них "Райффайзен Банк Аваль", сказала що термінали відключені тому що "оні всьо равно на одном каналє"
Ну де*** всегда хватает Я тоже консультировал своего финансового директора по вопросу, а что будет если примат признают неплатёжеспособным, а народ ещё будет расплачиваться его картами
Езжайте в соседнее Запорожье - никаких проблем с оплатой картами в аптеках нет