Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sailed написав:Мені вчора в аптеці в Дніпрі фармацевт, на питання про те, чому відключені термінали - адже в них "Райффайзен Банк Аваль", сказала що термінали відключені тому що "оні всьо равно на одном каналє"
Фармацевт вам попалася із замашками айтішника. Ну якщо вже тролите, то хоч не паліться так відверто.
Фармацевт, насправді. Це їй наказано так відповідати.
Webracer написав:Якось навіть бажання немає пояснювати. Чи то тролі, чи у людей башня не варить зовсім. Таке враження, що був Коломойський і це було краще, а ніж коли власником стала держава. За логікою речей люди мали б навпаки висловлювати тези до покращення перспективи Приватбанку. А пишуть таку *****, що на голову не налазить. Масове помутніння розуму?
Может потому что государство в лице чиновников только воровать умеет? С ощадом и эксимом доуправлялись. На постоянных дотациях.
newbie написав: Гонтарева в магазины и аптеки не ходит. Вот и трындит, что всё нормально. Откуда ей знать, что там стоят пос-терминалы Привата. И у Привата самая большая терминальная сеть в стране. А народ давно уже отучен (ею же) пользоваться налом.
А кто отключил терминалы? Гонтарева, Приват, владельцы торговых сетей? Я вполне серьезно спрашиваю, может, кто в курсе.
Кто знает, как там с пенсиями в Привате? Тоже зависли? В Минфине и НБУ этого тоже не знали?
Не понял этого бизнес-жаргона. Что значит "зависли"?
ALEXANDR_DNEPR написав:Мені вчора в аптеці в Дніпрі фармацевт, на питання про те, чому відключені термінали - адже в них "Райффайзен Банк Аваль", сказала що термінали відключені тому що "оні всьо равно на одном каналє"
Ну де*** всегда хватает Я тоже консультировал своего финансового директора по вопросу, а что будет если примат признают неплатёжеспособным, а народ ещё будет расплачиваться его картами
Езжайте в соседнее Запорожье - никаких проблем с оплатой картами в аптеках нет