Сибарит написав:mike41 Я немного о другом. О судьбе группы. Им было очень комфортно кредитоваться в своем банке, а теперь в одночасье стали много должны государству. Возникает вопрос, смогут ли расплатиться, или следует ждать череду продаж и банкротств?
Сибарит написав:mike41 Я немного о другом. О судьбе группы. Им было очень комфортно кредитоваться в своем банке, а теперь в одночасье стали много должны государству. Возникает вопрос, смогут ли расплатиться, или следует ждать череду продаж и банкротств?
Пане Козак, без Вашої конструктивної пiдтримки i критики, а також без Вашого артистизму це було б не можливо.
Дуже дякую Вам i Всiм форумчанам, хто вболюває за гарну, прозору, безкорупцiйну i сильну Україну.
Україна - не абстракція, а всі ми разом! Примножуючи золоті монетки в своїх сундучках і горщиках, ми збагачуємо Україну! Золотогоршочництво - гегемон громадянського суспільства! За сословіє! Нехай у кожній хаті на новорічні свята смажитиметься кріль, як символ очищення від незаконно відібраних налоХів в поточному році! Нехай в наступному році збудуться мрії про скасування налоХу на золоті горщики і сундучки! Ура!!!!
Перечитав шевеля губами і зрозумів, що тепер державний Приватбанк власникам єврооблігацій на $595 лямів поверне дулю з маком. Чи я помиляюсь 0720 що скажете?
Востаннє редагувалось ТИХИЙ в Пон 26 гру, 2016 19:20, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:до речі, ФОПи отримали подвійний хук: - мінімалку 3200, і навіть якщо нема доходу прийдеться платити ЄСВ - про поповнення карточок Привата можна забути. ФОПів влада хоче винищити як клас, а це мільони робочих місць.
В соседней стране как-то решили поднять налоги с аналогов ФОПов "для увеличения поступлений в бюджет". Результатом было только за первый квартал 300 000 закрытий официальных по стране. Дальше я не следил, но тенденция ясна. Так они хоть что-то в бюджет кашляли, а тут разом позакрывались, но деятельность-то мало кто прекратил на самом деле.
тут я пройшовся по банкам, в одному з них ФОП прощупував альтернативний варіант. той ФОП обійшов кучу банок. судячи із розмови альтернативи фішок Привата нема. крім фішок Привата, ще є кадрова проблема, в більшості банках консультантами працюють невгіласи