Унуноктий написав:но Трибека не хочет учитывать одно, в Киеве никогда так много не строили как последние три года, по всем законам рынка должно произойти пересыщение рынка,я прогнозирую его уже этим летом, Обуховская и Мордор это первые ласточки, реально Кристер ударит и Новомостицкая с Замковецкой, да и Укрбуд внесёт лепту.
Так ничего же нового. Схема ширм стала ясна еще до ухода Абромавичуса и Сакварелидзе. Просто оставалась надежда, что хотя бы мелочь дадут зачистить, но не сложилось.
Народ, в !Польщі! міста вимирають, а що говорити про неньку. Ті свічки в Києві, через кільк літ нах не будуть потрібні. Я би вже взяв Обухівську, якщо знав, що за 5 років вона верне гроші орендою, але я в то не вірю, тому Обухівська просто як маяк для порівняння ціни. (на кінець 2016 1к здана в новобудові = 16,5куе, і далі будуть ще дешевші варіанти. Про 30куе за 1к в ЖК Вонючка можна забути). За пару літ зміниться парадигма, і люди надаватимуть перевагу низькоповерховій забудові та власним будинкам в пригороді. Пенси доживатимуть в хрущах і звільнятимуть спадщину, а неохрущі нах не будуть потрібні і перетворяться в неошлак. В хрущів є ще потенціал в локації та не щільній забудові та малоповерховості.
Дно? За год цены практически не изменились. В пределах статистической погрешности и флуктуации курса.
"Что за фуфло ты мне несёшь" "С" К/ф "Последнее лето детства". Икарус что ,похоже , перевоплатился в эгоиста чесал что дно пройдено весной 2016. А падение новостроек почти на 5%. Это что настало дно и "начало копать"?
Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 11 січ, 2017 11:19, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Народ, в !Польщі! міста вимирають, а що говорити про неньку. Ті свічки в Києві, через кільк літ нах не будуть потрібні. Я би вже взяв Обухівську, якщо знав, що за 5 років вона верне гроші орендою, але я в то не вірю, тому Обухівська просто як маяк для порівняння ціни. (на кінець 2016 1к здана в новобудові = 16,5куе, і далі будуть ще дешевші варіанти. Про 30куе за 1к в ЖК Вонючка можна забути). За пару літ зміниться парадигма, і люди надаватимуть перевагу низькоповерховій забудові та власним будинкам в пригороді. Пенси доживатимуть в хрущах і звільнятимуть спадщину, а неохрущі нах не будуть потрібні і перетворяться в неошлак. В хрущів є ще потенціал в локації та не щільній забудові та малоповерховості.
100% Ти не прав. Ти рекламуєш Щуцин, проте у нього приріст -6%. 1к за 16,5 на Обухівській немає. Поставити знак дорівнює між гостішкою в приватному секторі і повноцінну квартирою з інфраструктурою можеш тільки Ти, можливо ще франт. Туди ж і порівняння завищеної вартості квартири з ремонтом (30 куе) і в стані після будівельників (16,5 куе).
Саме ржач не, що розглядаєш купівлю шлаку в "перспективному" щуцині, не зважаючи на від'ємну демографію:-) в той де час хаєш Київ з позитивною демографією.
Про зміну парадигми при ціні бензину в 26 грн за літр розказуй менеджерам з оп халабуд в полях....
Зи. Хата в полях дикий неліквід...
Востаннє редагувалось Первый в Сер 11 січ, 2017 11:17, всього редагувалось 1 раз.
Унуноктий написав:но Трибека не хочет учитывать одно, в Киеве никогда так много не строили как последние три года, по всем законам рынка должно произойти пересыщение рынка,я прогнозирую его уже этим летом, Обуховская и Мордор это первые ласточки, реально Кристер ударит и Новомостицкая с Замковецкой, да и Укрбуд внесёт лепту.
Выпуснику МВА не мешало бы и вкурить тот факт, что среди квартир сданых в эксплуатацию в 2011 был на 25-30% так называемый отложений ввод с домов начавших строится 2007-2009 и во времена кризиса 2008 замороженных в строительстве на 2-3 года. То есть по более менее динамике так сказать текущего строительства в 2011 было сдано 11 тыс. квартир против 19 тыс. квартир в 2015. Шах и мат учётке трибека. По теку