Понаехал написав:Обещанный результат замера : от точки "zahar_-Милославовичи 2" до метро - 64 минуты. Неприятно удивил смог очень сильный. Вывод - не буду перебиратся туда.
Як жив на Цвєтаєвой в апщазі Магилянки, то стабільно 1 год. до Контрактової. Іногда 3 часа + пішкарусом через Маасковський (чи як він тепер: Бандеровський) міст, якщо там оварія.
Первый написав:Как-то скучно.... ниодного сообщения о курсе доляра.... а недельку назад было больше чем на валютной ветке...
Я вот через биток доляр решил прикупить. В начале января можно было купить битки за гривну по курсу от 700 долл, что я и делал, сейчас можно продать за доллар по 900+
Надіслано з мого Telefunken Torn.Fu.d2, використовуючи Tapatalk
Зы. интересно когда гришевые застройщики перепишут цены
не в этом году смотрю ты с Владом мечтаешь об одном и том же
Понаехал написав:Обещанный результат замера : от точки "zahar_-Милославовичи 2" до метро - 64 минуты. Неприятно удивил смог очень сильный. Вывод - не буду перебиратся туда.
Як жив на Цвєтаєвой в апщазі Магилянки, то стабільно 1 год. до Контрактової. Іногда 3 часа + пішкарусом через Маасковський (чи як він тепер: Бандеровський) міст, якщо там оварія.
axyeть, Флаймен Могилянку окончил!
Плять, Флаймен регулярно вкидає навоз на форумний вентилятор. То він "вчився" в Могилянці, то батько доцент у ВУЗі))) Село селом))) І вчитись не бажає!
Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 січ, 2017 13:20, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:Вакансія копірайтера, що володіє письмовою німецькою - звичайного собі випускника романо-германської філології, без вимог досвіду і якихось особливих знань і навичок. І за таке багато не платять.
Знову бла-бла-бла.
Фейслес, в Україні найманим працівникам платять 200-400 дол. Ви можете бути генієм і працювати з ранку до ночі - але більш ніж 500 дол/міс не отримаєте. Тому що середня ЗП по Україні аж 170 дол/міс.
Людина, яка вільно володіє німецькою мовою і здатна писати статті та проводити бухгалтерські аудити - це випускник ВУЗУ???? І ЗП брудними 8 000 - нормальна ЗП????
Ви зовсім з дуба впали у своєму розовостінному бункері.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 січ, 2017 13:31, всього редагувалось 1 раз.
Где Влад 442? Раскрыта тема стабильности цен на недвигу в Харькове.
У кафе в чоловіка вкрали 100 тис. грн
У Харкові в кафе невідомі вкрали у чоловіка 100 тисяч гривень.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції області. "В одній із кав'ярень Харкова сталася крадіжка. 26-річний харків'янин зайшов випити кави. Верхній одяг зняв та повісив на на вішалку. Коли збирався на вихід - грошей вже не було. Із кишень зникли 100 тис. грн.", - ідеться в повідомленні.
На сколько надо было в Могилянку ездить? Сейчас автобусом 114 видимо намного быстрее ездить до Контрактовой площади.
Магістратуру із економічної теорії, якщо бути точним
Serg-ik написав:Где Влад 442? Раскрыта тема стабильности цен на недвигу в Харькове.
У кафе в чоловіка вкрали 100 тис. грн
У Харкові в кафе невідомі вкрали у чоловіка 100 тисяч гривень.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції області. "В одній із кав'ярень Харкова сталася крадіжка. 26-річний харків'янин зайшов випити кави. Верхній одяг зняв та повісив на на вішалку. Коли збирався на вихід - грошей вже не було. Із кишень зникли 100 тис. грн.", - ідеться в повідомленні.
flyman написав:Як жив на Цвєтаєвой в апщазі Магилянки, то стабільно 1 год. до Контрактової. Іногда 3 часа + пішкарусом через Маасковський (чи як він тепер: Бандеровський) міст, якщо там оварія.
Магістратуру із економічної теорії, якщо бути точним
"мир никогда не будет прежним для меня" p/s/ полез на olx выбирать цоколь в ирпене или буче