Эгоист написав:Щоб досягти успіху, необхідно декілька років важко працювати без доходу, а частіше навіть собі у збиток. Для цього потрібна не аби-яка мотивація. А твої зернятка це куйня, а не мотивація. Ти просто зупинишся на половині шляху, втративши час і переключишся на щось інше.
Тобто Флаймен повине був купити зразу не цоколь в 33 м2, а зразу підвал новобуду в 100 м2??? Ну й куйню Ви пишете, нешановний)))
Це Ви куйню пишете, нешановний))) Не купити аби-що, а працювати років 3-5, щоб створити щось вагоме. Інакше для чого людині освіта і розум? П.С. Може це ви своїм студентам обіцяєте 100м2 у підвалі. А наc в КПІ мотивували тим, що через 5-10 років ми будемо проектувати, як мінімум нові литаки типу "Мрія" та системи "Кольчуга". Мотивація з'являється, лише коли у людини є справжня мета
Востаннє редагувалось Эгоист в Сер 18 січ, 2017 14:50, всього редагувалось 5 разів.
flyman написав:1. Щецін, то не глухе польське село 2. як це розуміти - спалюю, в мене є певні цілі і намагаюся їх досягнути 3. куручка по зернятку, кешфлоу має бути девирсифікований (депо+оренда+мікростоки+...) почекай, і з часом буде, як в Егоіста, 950% профіта (із мильниці за 150 грн.).
Дивись чому ця стратегія не життєздатна: Щоб досягти успіху, необхідно декілька років важко працювати без доходу, а частіше навіть собі у збиток. Для цього потрібна не аби-яка мотивація. А твої зернятка це куйня, а не мотивація. Ти просто зупинишся на половині шляху, втративши час і переключишся на щось інше. Коли я ставив собі дрібні цілі, то з цього ніколи нічого не виходило. А коли поставив за мету створити прибуткову компанію на мільйон доларів, то зараз маю таку компанію.
1. в мене мета буда - фінансова незалежність 2. останні події поставили нову ціль - отримати громадянство країни ЄС 3. багатий не той хто багато має, а той, кому вистачає (напр. невеликий кешфлоу). п.с. склав весла, пішов на обід.
Frant написав:Фейслес, в Україні найманим працівникам платять 200-400 дол. Ви можете бути генієм і працювати з ранку до ночі - але більш ніж 500 дол/міс не отримаєте. Тому що середня ЗП по Україні аж 170 дол/міс.
Людина, яка вільно володіє німецькою мовою і здатна писати статті та проводити бухгалтерські аудити - це випускник ВУЗУ???? І ЗП брудними 8 000 - нормальна ЗП????
Ви зовсім з дуба впали у своєму розовостінному бункері.
А если Фейслис получает больше 500уе??? Выпускник ВУЗа может работать и дворником. А может быть и безработным. И Вы забыли уточнить, что ВУЗы бывают разные... для выпускника Могилянки 8кгрн - нормальная з/п? Ведь это уровень техникума захудалого
flyman написав:Знімки фомомильниці пройшли екзамен на одному стоку, на інший подам повторно, наклацавши, і набивши невелику базу фото, які пройшла модерацію і виставлені на продаж. Не бачу змісту зразу купувати дзеркалку, щоб спробувати бізнес.
Вы не в курсе, что качество фото(даже шедеврального)сделанного твоей б\у мыльницей сможет пройти только превьюшечный экзамен? За денежки покупатели ожидают получить фотку высокого качества(большое разрешения, HDR, рав формат и т.п.). С которой потом они смогут работать.
flyman написав:Аналогічно із РН, спочатку набиваються гулі на малих інвестиціях в цоколь.
Ваша покупка ирпенского цоколя, это большая гуля, с которой Вам не расстаться по хорошему. Раскройте еще пожалуйста тему гуль полученных магистром экономики от удачных вложений в банковскую систему Украины. Гуль, гуль, гуль...
Frant написав:Флаймен! Ти будеш з своїх мильних фото мати рівно стільки ж, як і з інвестиції в цоколь.
Нуль цілих, хрін десятих.
я не понимаю... почему нельзя зарабатывать тем в чем ты специалист, в данном конкретном случае это ИТ...
andrewustravel написав:За денежки покупатели ожидают получить фотку высокого качества(большое разрешения, HDR, рав формат и т.п.). С которой потом они смогут работать.
справедливое замечание
Востаннє редагувалось yura_ в Сер 18 січ, 2017 15:21, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Знімки фомомильниці пройшли екзамен на одному стоку, на інший подам повторно, наклацавши, і набивши невелику базу фото, які пройшла модерацію і виставлені на продаж. Не бачу змісту зразу купувати дзеркалку, щоб спробувати бізнес.
Вы не в курсе, что качество фото(даже шедеврального)сделанного твоей б\у мыльницей сможет пройти только превьюшечный экзамен? За денежки покупатели ожидают получить фотку высокого качества(большое разрешения, HDR, рав формат и т.п.). С которой потом они смогут работать.
flyman написав:Аналогічно із РН, спочатку набиваються гулі на малих інвестиціях в цоколь.
Ваша покупка ирпенского цоколя, это большая гуля, с которой Вам не расстаться по хорошему. Раскройте еще пожалуйста тему гуль полученных магистром экономики от удачных вложений в банковскую систему Украины. Гуль, гуль, гуль...
Не спробуєш не взнаєш. Ще раз, щоб відчути що таке стоки, тре на них зараєструватися, пройти екзамен/модерацію і викласти хоч невелике портофоліо. А далі буде видно. Якщо мені подобається, і я розумію той бізнес, то буду в нього інвестувати час та кошти. Якщо ні, то продам фотік і верну свої 150 грн., а ні, то невелика втрата. Щодо цоколя, то мені досі періодично приходять пропозиції щодо співпраці в Україні/Києві, більшість відфутболюю, але якщо буде щось реально варте уваги, то я вертаючись в Київ матиму плацдарм. В найгіршому варіанті докуплю собі квартиру в Буча квартал і матиму впридачу "творчу майстерню". Поки що це "вхідний квиток на КРЖН". Продати цоколь (за 8..10куе) я ще встигну. Наразі не бачу потреби. Тут юру_ нагинають "зливати шлак 3к БПС поки ще дають більше 14,4 куе", а тут ти закликаєш злити об"єкт комерційної нерухомості в новобудові в перспективному місці і місті.
Frant написав:Фейслес, в Україні найманим працівникам платять 200-400 дол. Ви можете бути генієм і працювати з ранку до ночі - але більш ніж 500 дол/міс не отримаєте.
Frant написав:Флаймен! Ти будеш з своїх мильних фото мати рівно стільки ж, як і з інвестиції в цоколь.
я не понимаю... почему нельзя зарабатывать тем в чем ты специалист, в данном конкретном случае это ИТ...
Я колись в дитинстві законспектував книжку про зйомку, і фоткав на вінтажним Смена 8М. Фотостоками давно цікавився, і коли появилася можливість: 1. відкрив Scrill рахунок і отримав карту, (в Україні ти фіг її отримаєш) 2. взяв б/у цифрову камеру за 150 грн. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91RULC-vSHL._SX522_.jpg 3. зараєструвався на 3х стоках, один без екзамена, другий повезло пройти екзамен і купою занікчемлених фото, на третьому занікчемили всі фото, буду подавати повторно із фотками, які пройшли модерацію в інших стоках. 4. напрацьовую базу фото, вивчаю цей бізнес, як варіант для пасивного заробітка 5. буду по тихеньку шукати ліпшу камеру
З ФЛаймена такий програміст, як з пляшки молоток чи з гівна куля)))
Faceless написав:
Frant написав:Фейслес, в Україні найманим працівникам платять 200-400 дол. Ви можете бути генієм і працювати з ранку до ночі - але більш ніж 500 дол/міс не отримаєте.
Брехня повнісінька. Скавучіть активніше
Бла-бла-бла з кущів! Подивіться на сайти вакансій, врешті решт. 99% найманих працівників отримують ЗП менше 500 дол.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 січ, 2017 15:35, всього редагувалось 1 раз.