|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 21 лют, 2017 12:26
pavyak написав:Мене завжди уміляє як якусь проблему прикривають віком іншої людини. Я вже порадувався за Вашу продвинуту маму яка, з легкість перекидає з карти на карту і шукає собі більш зручний інтернет банкінг. А так проблема в Вас, то ви не може виконати стандартних дій для роботи з банком. Так іноді є проблеми коли дзвониш в банк , а вони просять дати слухавку власнику картки, а той двох слів зв'язати не може. Але чат нам на допомогу. Не так давно проходила акція від Мастеркарда, народ повідкривав собі по 30 емейлів і ніхто на це не жалівся.
Про що мова?! ви хоть розумієете суть проблеми чи ні? Чи для Вас на пальцях треба пояснювати? Ви мені теж про костиль... Аккаунт в приват24 я для неї відкривав і реєстрував, і депозитом допомогав рулити, це все операції які дійсно можна робити віддалено головне щоб мама була з фін номером і змогла прийняти двінок чи продиктувати смс. Але проблема не в цьому, мені звісно що не важко відкрити емеіл для неї яж написав для таких як ви що ДОБАВИВ мило на прохання попап вікна! Вдумайтесь в те що я питав, ну добавили ми емеіл і "зробили костиль" але нафіг він здався приватбанку!? толку НУЛЬ від цього мертвонародженого добавленого мила. Тепер розумієете про що я питав? навіщо відволікати людину похилого віку всякою єресю. Чи Ви бажаєете виступити спонсором і купити для неї компютер, провести інтернет,а потім вчити як цим всим користуватись?...
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 12:32
вписать мейл 5секунд, а разговоров и нервов на неделю. времяпровождение?
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 12:38
v57 написав:вписать мейл 5секунд, а разговоров и нервов на неделю. времяпровождение?
О, ще один "чукча не чітатєль - чукча пісатєль"  В коментах вище Ukrainian відео виклав, подивіться.
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 12:44
root написав:398708ц0:v57 написав:вписать мейл 5секунд, а разговоров и нервов на неделю. времяпровождение?
О, ще один "чукча не чітатєль - чукча пісатєль"  В коментах вище Ukrainian відео виклав, подивіться.
эскімос, вбей мейл и делом займись может грубо, но стараюсь выдерживать предложенный стиль 
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 12:52
v57 написав:эскімос, вбей мейл и делом займись может грубо, но стараюсь выдерживать предложенный стиль
Ох же ж люди... спитайте в програміста що таке костилі(милиці) Так о тприватбанк заставляє примусово клієнтів займатись всякою єрундою накшталт добавляння емеіл(ставити ці костилі для себе). А завтра я не здвивуюсь якщо попросять ще в вебкамеру посміхнутись чи галочкою відмітити знак зодіаку... а людина просто хотіла швидко зробити перевод. Оце так ви із владою, вас нагинають все нижче а ви терпите і прогінаєтесь.
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 12:56
root написав: v57 написав:эскімос, вбей мейл и делом займись может грубо, но стараюсь выдерживать предложенный стиль
Ох же ж люди... спитайте в програміста що таке костилі(милиці) Так о тприватбанк заставляє примусово клієнтів займатись всякою єрундою накшталт добавляння емеіл(ставити ці костилі для себе). А завтра я не здвивуюсь якщо попросять ще в вебкамеру посміхнутись чи галочкою відмітити знак зодіаку... а людина просто хотіла швидко зробити перевод. Оце так ви із владою, вас нагинають все нижче а ви терпите і прогінаєтесь.
Да хватит уже зас;рать ветку своим емейлом.  Пр24 смог для мамы организовать, а е-мейл открыть - прям такая проблема!
-
arkavs
-
-
- Подякував: 865 раз.
- Подякували: 59 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 13:41
Сегодня позвонили из банка, сказали, что деньги за КУБ будут на следующей неделе. Звонил не робот.
-
Сержик
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 13:45
Сегодня утром столкнулся с забавным случаем.
Жена хотела перевести с кдв денежки за какую-то китайскую одежку ребенку, но приват24 писал типа воспользуйтесь другим способом оплаты (тсо или касса). Показывает мне это сообщение, типа что делать? Смотрю на кредитке надпись что она заблокирована после операции в приват24. Подробности по ссылке.
По ссылке написано, что на вашу карту производился возврат денежных средств за покупку, которую вы не совершали в данной торговой точке. Кредитка жены используется только для оплаты коммуналки и редких покупок когда меня нет рядом.
Короче покупала она что-то в эпицентре, а потом в тот же день вернула, а, как известно, в эпицентре возвраты делают на специальной кассе возвратов, которую пришибленый корезоид воспринимает как отдельную торговую точку.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 13:51
Сержик написав:Сегодня позвонили из банка, сказали, что деньги за КУБ будут на следующей неделе. Звонил не робот.
и КУБ и Инвест шляпабанк возвращает досрочно. Объяснение? Вдруг все разом позычальники рассчитались за свои заимствования и вернули в банк. Поэтому и выплатит банк на карту. Можете переразместить на смешной процент плюс с барского плеча 1 бонусный %.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 13:59
root написав: v57 написав:эскімос, вбей мейл и делом займись может грубо, но стараюсь выдерживать предложенный стиль
у меня не получится ..."заклеена" 
-
хуторянка
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-