|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 28 сер, 2009 00:04
квестор
та ладно , Квесторе, чому банківська справа не наша? дурніці все! а чия? улюблених Вами дочок? тих, хто за вказівкою мамки біг за долею ринку та забув власне про банкинг??? що вони можуть (при всій повазі до вельмашановних  ) ??? в чому їх компітенція, де ключова відміна???
ШАНОВНІ Є УКРАЇНСЬКІ ВПЕВНЕНІ ТА ПОТУЖНІ БАНКИ, ми можемо, то є правда ! Квесторе, а може запровадите УКРАЇНСЬКУ ЛІГУ???
-
OP
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 00:06
IMPRINTER
а что там?
-
OP
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 00:15
квестор написав:kutuz написав:квестор написав:kutuz...гм...ну "Таврія" теж чимось на авто схожа... 
Вы явно не патриот, Квестор. Мне за державу обидно. Ну вот скажите, Квестор через так лет 20 и не будет наверное ничего украинского, все запад скупит и Россия, хорошо это или плохо ?
....розподіл праці...СОТ...і глобалізацію придумав не я...у нас є...руда..вода..земля..навчимось щось путнє робити з того , що маємо...а банкінг- не наш національний вид спорту.
та ні, Квесторе, наш !!! Ви просто НАС не знаєте  повірте, я щодня бачу та спілкуююсь з спеціалістами - ВОНИ найпотужніші , дуже часто їх просто не чують (та не хочуть чути) в Ваших удюблених мамках  але ......... та хай..... АЛЕ - час покаже, ТА УКРАЇНА МОЖЕ! ТА ЗРОБИТЬ!!!
УКРАЇНЦІ - будьмо РАЗОМ, СЛАВА УКРАЇНІ
-
OP
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 00:20
OP написав:квесторта ладно , Квесторе, чому банківська справа не наша? дурніці все! а чия? улюблених Вами дочок? тих, хто за вказівкою мамки біг за долею ринку та забув власне про банкинг??? що вони можуть (при всій повазі до вельмашановних  ) ??? в чому їх компітенція, де ключова відміна??? ШАНОВНІ Є УКРАЇНСЬКІ ВПЕВНЕНІ ТА ПОТУЖНІ БАНКИ, ми можемо, то є правда ! Квесторе, а може запровадите УКРАЇНСЬКУ ЛІГУ???
..окремі виключення ..лише підтверджують правило.
..стосовно "удару в штангу..головою" окремими доцями..згоден....але мамки рани зализують.
..."українську ( другу) лігу" запроваджувати не будемо...чекаєм Вас у першій...правда не дуже скоро...але "дорогу здолає, той хто йде"... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 01:35
[quote="квестор"][quote="petra1000"]Квесторе приветик!
Что там НБУ отмочило? Валютный рынок в панике  .....
Что знаешь?
Как отразится на наших пациентах? Особенно как переживут возможный отток депов....
Короче твое мнение  интересует....
спс.[/quote]
...Здоровенькі були !
...нічого надзвичайного....планує заборонити дострокове розірвання депозитів( і це правильно)...та зобовязати пацієнтів виплачувати % по валютним депо у гривнях( а це звичайно-брєд)...а валютний ринок...він у нас майже завжди в паніці..нормальний стан..
.."Я знаю лише те, що нічого не знаю"...сказав Сократ..і я з ним згоден.
..навряд чи дуже серйозно вплине...хто має вижити- буде жити...хто, ні.."ну і нехай"..
...отаке..моє "мнєніє"...  [/b][/quote]Уважаемый Квестор!Бред по-вашему оказался не совсем бредом.Выплата процентов по валютным депо в гривне это ли не кидалово?О каких услугах украинских банков идет речь?Ведь это услуга кредиторов банкам,а не наоборот.Следуюий шаг-это экспроприация валютных сбережений у населения и принудительное превращение их в гривневые.Прямо как"золотуха"-отбирание золота у населения на заре Совдепии.А Вы говорите банки.Нет банков в Украине как нет и закона.А есть беспредел и грабеж.
-
romanov1
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 09:42
[quote="OP"][УКРАЇНА МОЖЕ! ТА ЗРОБИТЬ!!!
УКРАЇНЦІ - будьмо РАЗОМ, СЛАВА УКРАЇНІ[/quote]
ГЕРОЯМ СЛАВА! Хотілося б, щоб дійсно серед героїв світового фінансового ринку були дійсно українські банки.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 28 сер, 2009 12:35
OP написав:Ви просто НАС не знаєте  повірте, я щодня бачу та спілкуююсь з спеціалістами - ВОНИ найпотужніші , дуже часто їх просто не чують (та не хочуть чути) в Ваших удюблених мамках  але ......... та хай..... АЛЕ - час покаже, ТА УКРАЇНА МОЖЕ! ТА ЗРОБИТЬ!!! УКРАЇНЦІ - будьмо РАЗОМ, СЛАВА УКРАЇНІ
слава-славой, а бабки кто вернет ? У меня депозиты в трех "АТЕЧЕСТВЕННЫХ" банках - трансбанке, европейском и захидинкоме. Ни у кого нет забугорных мамок. Все хозяева - местные воротилы, все работнички - местные специялисты ....
И все сидят в ж..... т.е. под ВА и все кидают меня под аккомпанемент "ще не вмерла україни"....
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 13:04
bolex написав:OP написав:Ви просто НАС не знаєте  повірте, я щодня бачу та спілкуююсь з спеціалістами - ВОНИ найпотужніші , дуже часто їх просто не чують (та не хочуть чути) в Ваших удюблених мамках  але ......... та хай..... АЛЕ - час покаже, ТА УКРАЇНА МОЖЕ! ТА ЗРОБИТЬ!!! УКРАЇНЦІ - будьмо РАЗОМ, СЛАВА УКРАЇНІ
слава-славой, а бабки кто вернет ? У меня депозиты в трех "АТЕЧЕСТВЕННЫХ" банках - трансбанке, европейском и захидинкоме. Ни у кого нет забугорных мамок. Все хозяева - местные воротилы, все работнички - местные специялисты .... И все сидят в ж..... т.е. под ВА и все кидают меня под аккомпанемент "ще не вмерла україни"....
угораздило вас в именно эти банки найти... я не пойму как вы вообще свой выбор делали, на чем основывались? какие ж там хозяева воротилы ??? там так - сапожники...
-
asu95
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 13:50
V2 написав:OP написав:[УКРАЇНА МОЖЕ! ТА ЗРОБИТЬ!!! УКРАЇНЦІ - будьмо РАЗОМ, СЛАВА УКРАЇНІ
ГЕРОЯМ СЛАВА! Хотілося б, щоб дійсно серед героїв світового фінансового ринку були дійсно українські банки.
Ну і чого ти волав?Так тихо і гарно було.Спочатку скажи ,хто зараз буде за героїв?Може хвельдшер?Слава бджолам теж кричав-тиждень очі і горло боліло.
Чи думаешь,що під волання не видно,в якому говні сидимо?
-
aleksmih
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 сер, 2009 13:59
А по суті?
з.і. з вихованістю у Вас бачу серйозні проблеми, чи там, в чому Ви сидите, це цілком нормальна манера спілкування?!!
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-