|
|
![]()
Позвоните в колл-центр — там вам скажут, какой у вас лимит. Если пожелаете, вам его увеличат.
![]() Сьогодні закінчився річний депо у гривнях, трохи більш 10 штук. Мали скинути на картку.
9-00 - топаю до банкомату, на рахунку нулі.. топаю у відділеня на стрийській (Львів).. там дівчинка пояснила, що на карту перерахують лиш після обіду (банку мінус, так як втратив купу часу на шлях до відділення) у таж дівчинка запевнила, що ліміту на карточці немає, можна забрати зразу весь депозит (дівчинці мінус, не в курсі, а говорить) 17-40 знову на стрийській, у відділені як і очікував закінчився "операційний день" і є лиш охоронець.. Охоронець попередив, що у банкоматі лиш 200тки, навіть зміг описати нові (2007) чи старі (що для мене було важливо). Спробував зняти депозит - віддало лиш 1000. Спитався охоронця чи ліміт на видачу в одному банкоматі, чи на раханок.. відповів, словом охороннцю жирний плюс.. Висновок: Зараз банк гроші віддає, але працюють дуже не розторопно.. шкода часу..
![]() Мобильный банкинг не работаетУГБ, ну когда уже исправите SMS-банкинг? И в форме обратной связи заявку оставлял, и звонил - все равно никаких изменений, сообщения не приходят. В чем проблема-то, буквально месяц назад все идеально работало?
![]() ![]()
Певно.. що тут скажеш, мені пощастило не втрапити в проблемні банки, а ті в яких зберігаю вклади тримають хороший рівень обслуговування (Формум в день закінчення депо телефонує і "нагадує" що тре забрати, а Універсал взагалі за два дні попереджає). Тож ніяк не очікував, що для банку стане "сюрпризом" новини по про закінчення терміну депозиту... + якби я зателефонував, дівчинка думаєте більш обізнано відповіла чим при особистій зустрічі?? Наша Галя балувана ![]() ![]() Что нужно сделать, чтобы забрать депо после срока в валютеУважаемые форумчане,
У меня скоро заканчивается депозит в евро, 4000. Подскажите, что нужно сделать, чтобы забрать весь вклад + проценты после срока окончания в валюте вклада? Нужно ли писать какие-то заявления заранее? Я так понимаю, что деньги должны быть переведены на карточку и забирать получится только гривнями и не больше лимита? Есть ли сейчас проблемы с возвратом депозита? ![]() Re: Что нужно сделать, чтобы забрать депо после срока в валюsola
А у вас происходят какие-нибудь движения денег по счету? Востаннє редагувалось Укргазбанк в Пон 31 сер, 2009 12:31, всього редагувалось 1 раз.
|
|