Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 638639640641642 ... 1612>
Повідомлення Додано: Сер 02 вер, 2009 22:47

Alex_Yu написав:Новых пациентов нет в палатах? Все те же лица, может местами поменялись.

Мне кажется -- я могу ошибаться... -- но "однообразие лиц" в одной и той же палате свидетельствует о стабильности ситуации.
Скажем так: тех, кому пора в морг, потихоньку выносят. Тех, кто в реанимации, полегоньку отключают от систем жизнеобеспечения. Тех, кто -- как решили доктора -- будет жить, начинают подпаивать бульоном и витаминами.

Тех, кто "практически здоров", готовят к выписке и намекают на...
Словом, намекают -- и в этом есть своя "исконная и посконная правда".

Хочу добавить еще кое-что. Квестор временами прозорлив, часто -- почти гениален.
Читать его -- интеллектуальное удовольствие.
Понимать то, что Квестор написал между вздохов (и строк) -- нелёгкое наслаждение. (Насчёт кофе -- скинемся, какой вопрос... А Джулиус не подойдёт: В смысле " Mehl" -- только привезла...

Спасибо, Квестор!

Кстати, вы не Дева по Зодиаку? Меркурий у Вас силён...
melania

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 вер, 2009 22:54

квестор написав:
kompositor написав:Шановний Квесторе!
Буду вдячний за Ваш розширений огляд ситуації в "Українському професійному банку". Я розумію, що цей банк на 100% український і він теж "хоче жити". Що стосується обслуговування: після кожного відвідування довго думаю - до чого ж причепитися. І не находжу відповіді. Працюють як швейцарський годинник. Якої Ви думки про нього?
Дякую.

...причепитись?...запросто.:

1. Засновник- маловідеме ТОВ...зареєстроване на хуторі в Сквирському районі.
2.Ліквідних активів приблизно в півтора рази менше ніж залученої гривні від інших банків(260млн проти 390млн)
3) Резерви - складають 6% при середніх по системі 10% ..і реальних приблизно 20%.

...думаю, досить.

ПС...щиро радий, що десь зустрічається хороший сервіс....але у мене , особисто, цей показник при виборі банку є №4.... :wink:

плюс аббевиатура названия УПБ :wink:
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Сер 02 вер, 2009 23:01

IMPRINTER
написав:
квестор написав:
Буду вдячний за Ваш розширений огляд ситуації в "Українському професійному банку". Я розумію, що цей банк на 100% український і він теж "хоче жити". Що стосується обслуговування: після кожного відвідування довго думаю - до чого ж причепитися. І не находжу відповіді. Працюють як швейцарський годинник. Якої Ви думки про нього?
Дякую.

Простите, Аа ЧТО с аббревиатурой? Мож, Я ЧЕГО НЕ ДОГОНЯЮ?... УЖЕ ВСЕ СЛОВА, ЧТО ЗНАЮ, ПОДСТАВИЛА... И все равно НЕ угадала!
Откройте тайну -- на засну.
melania

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 вер, 2009 23:20

melania написав:
IMPRINTER
написав:
квестор написав:
Дякую.

Простите, Аа ЧТО с аббревиатурой? Мож, Я ЧЕГО НЕ ДОГОНЯЮ?... УЖЕ ВСЕ СЛОВА, ЧТО ЗНАЮ, ПОДСТАВИЛА... И все равно НЕ угадала!
Откройте тайну -- на засну.

нефартовая :wink: http://economics.unian.net/rus/detail/18778
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 00:09

melania
....тільки зодіакальний знак "Рак" може бути автором інтуїтивного синтезу...як сучасної методики діагностики...банків.. :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 00:22

квестор написав:melania
....тільки зодіакальний знак "Рак" може бути автором інтуїтивного синтезу...як сучасної методики діагностики...банків.. :wink:

а что квестор может сказать относительно Козерогов в банковском деле ? )))), т.к. именно этот знак олицетворяет наш дедуша Вова (Стельмах) - 18 января ... ха-ха ... кстати - вот та ему будет подарочек на ДР сразу после выборов )))
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 00:33

IMPRINTER написав:
квестор написав:melania

а что квестор может сказать относительно Козерогов в банковском деле ? )))), т.к. именно этот знак олицетворяет наш дедуша Вова (Стельмах) - 18 января ... ха-ха ... кстати - вот та ему будет подарочек на ДР сразу после выборов )))

....бувшого радника Че Гевари...судити не берусь....
....хвельдшері не керують ...лазаретами.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 00:42

octopus написав:
квестор написав:зареєстроване на хуторі в Сквирському районі
:roll: Це дійсно показник!

..у п.1 ключове слово маловідоме...хоча ..легкий скепсис присутній...бо, консерватор.

ПС...сам хутори люблю...ще з тих часів коли там пас корів...памятаєте у Шевченка.
Мені тринадцятий минало.

Я пас ягнята за селом.

Чи то так сонечко сіяло,

Чи так мені чого було?

Мені так любо, любо стало,

Неначе в Бога......
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 07:56

квестор написав:ПС...сам хутори люблю...
Ну, я теж хутори люблю .... :wink:
Але не як місця для регістрації банків! :evil:
octopus

Подякував: 98 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 08:34

Дякую, Квесторе, за вичерпну інформацію по "Українському професійному банку". Є над чим замислитись.
Стосовно пацієнтів - хто ще, крім Дойче, не приймє депозити від фізичних осіб? Вони представлені в палатах з метою інформування юридичних осіб?

За рахунок чого турки (Кредит Європа) обійшли італійців та французів (Правекс, Укрсиб)? Це заслуга українських управлінців чи материнської компанії?
kompositor

#<1 ... 638639640641642 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє