Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 659660661662663 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 17:25

Уважаемый Квестор.Многих интересует вероятность принудительного перевода валютных депо в гривню.На данном этапе Вы не видите такой возможности,хотя в целом допускаете такую вероятость в районе 25%.Уточните понятие "данный этап",а также укажите пожалуйста возможные причины для такого действия и его влияние на банковскую систему.
romanov1

Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 18:34

Шановний, Квесторе! Будь-ласка скажіть пару слів про банк Universal Bank. Буду дуже вдячна
Дева

Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 18:54

квестор
Дякую, розумію Вашу позицію про "знахаря", в цьому контексті дуже подобається фраза Баффета "Баланс - це точне відображення приблизного стану справ компанії" , він при визначенні обєкту інвестування балансом цікавився в останню чергу (принаймні так в книзі писав)

П.С. У Дельтабанка рівень власної ліквідності, підрахований за Вашим методом, станом на 01.07.09 становив 20,4% , на 01.09.09 - 28,6%, а отже ліквідність банку є достатньою

Згадався анекдот :
Лежат под пальмой Маугли и Балу.
Маугли: Балу, вот Багира - она же кошка, ловкая, гибкая, она же можетзалезть на пальму и достать кокос?
Балу: Нет, Маугли, не может!
Маугли: А тогда, Каа - он же удав, куда хочешь долезет, он сможетдостать кокос?
Балу: Нет, Маугли, он не сможет.
Маугли: Ну... Балу - тогда ты? Ты же самый умный, смелый - ты же сможешьдостать кокос?
Балу: И я не смогу...
Маугли: Ну я же - человек, царь природы, я смогу достать кокос?
Балу: Ты сможешь! Ты кого хочешь ДОСТАНЕШЬ!!!
OP

Подякував: 12 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 19:36

Есть сейчас далеко не однозначный вопрос,думаем,где держать счета фирм,и,кроме Укрэксимбанка реально ничего не приходит в голову.Какой всё-таки коммерческий банк,пусть и не из первой 20,по мнению форумчан надёжен?Читал диагнозы банков в предыдущих постах,вывод на счёт коммерческих банков так и не смог сделать.Есть тема соответствующая,но таи фигурируют Укрсиб,ОТП,Укрсоц.,а их диагноз я уже понял.Что посоветует Квестор?
Artur777

Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 21:36

Artur777
Мы держим счета организаций в "Кредобанке" и "Индексе". Обслуживание недорогое и вполне надежное. В "Кредобанке", как для нас, меньше бюрократии, гораздо больше вопросов можно решить в телефонном режиме. "Индекс" с глобальной точки зрения чуток понадежнее. Чем вас не устраивает? Насколько я знаю, обслуживание в "Укрэксиме" далеко не самое дешевое... А оба названные мной банка по квестору входят в лучшую группу.
olenakor

Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 21:40

2Artur777.Квестор никогда не дает советов по поводу размещеия денег в банках.Попробуйте проанализировать Правэкс.Увеличивает капитал более чем наполовину.Показатели неплохие.Руководство банка заверило,что с рынка не уйдут.Рейтинг Квестора ставит Правэкс выше названных Вами банков.
romanov1

Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 22:01

Если Интеца таки осуществит свои намерения относительно Правэкса, поскольку мы знаем, что "пообещать не значит жениться" (а итальяцы из западноевропейцев на нас ментально больше всего похожи ИМХО), думаю койка с надписью "ноги" в палате "А" гарантирована )))
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 22:07

Универсалбанк хвастается

"Материнська організація Universal Bank - Eurobank EFG Group – оголосила свої фінансові показники

27 серпня 2009 р. міжнародна фінансова група Eurobank EFG представила результати фінансової діяльності за другий квартал 2009 року. Група істотно покращила свої показники порівняно з попереднім кварталом поточного року.

Так чистий прибуток Eurobank EFG збільшився на 9% та склав 88 млн. євро. При цьому основний прибуток групи складає 169 млн. євро за перше півріччя.

У другому кварталі 2009 р. значно збільшилася кількість кредитів, які надає Eurobank EFG Group: кредити для представників бізнес-сегменту – на 7.1% в порівнянні з попереднім роком, іпотечні кредити – на 10.3% в порівнянні з попереднім роком. При цьому спільне зростання депозитів склало 7.3%. Таким чином співвідношення кредитів по відношенню до депозитів складає 117%, тоді як даний показник у першому кварталі 2009 року дорівнював 120% та в кінці 2008 року - 122%.

Стабільність групи також підтверджується тим фактом, що коефіцієнт достатності капіталу значно зростає: відношення власних коштів банку до активів збільшилося до 12.1% в порівнянні з 10.4% в кінці 2008 року, та є найвищим показником у даній категорії в Греції. Також відбулося збільшення капіталу першого рівня з 8.0% до 10.9% з кінця 2008 року.

Eurobank EFG Group будує свою політику з урахуванням поточної ситуації на фінансових ринках. З метою захистити групу від подальшої фінансової кризи в другому кварталі 2009 року резервовані кошти групи було збільшено на 9.4%. Для збільшення ліквідності та капіталу групи від міжнародних ринків та без поручительства держави Греції було отримано 1.5 млрд. євро."

http://www.universalbank.com.ua/cgi-bin/p.cgi?a=artful&prid=381&l=3&x=&lng=ua
streamlined

Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 22:28

чуть раньше это было выложено на первоисточнике )))
http://www.eurobank.gr/Uploads/pdf/Euro ... elease.pdf
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 10 вер, 2009 22:30

[quote="IMPRINTER"]Если Интеца таки осуществит свои намерения относительно Правэкса, поскольку мы знаем, что "пообещать не значит жениться" (а итальяцы из западноевропейцев на нас ментально больше всего похожи ИМХО), думаю койка с надписью "ноги" в палате "А" гарантирована )))[/quote]Уважаемый IMPRINTER.Собрание акционеров 7 сентября приняло решение об увеличении Уставника на 570 млн.гривен при плановых 539млн.Это факт.Выпуск акций и их закрытое размещение планируется на октябрь начало ноября.Андеррайтер сама Интеса.
romanov1

#<1 ... 659660661662663 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє