|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 15 вер, 2009 19:56
квестор написав:...унікальне явище, панове, "розмили" таких поважних людей..... ПС...таки проти лома...пардон "Газпрома" нема прийома... 
Вот ПИБ и Клюевы - это как раз то, что я и гогворил! Русские банки вроде как и надежны, но их поведение не предсказуемо! Клюевы уже попали! И не надо говорить, что надо капитал банку увеличивать!!! Вопрос глубже!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2009 22:28
petra1000 написав:квестор написав:...унікальне явище, панове, "розмили" таких поважних людей..... ПС...таки проти лома...пардон "Газпрома" нема прийома... 
Вот ПИБ и Клюевы - это как раз то, что я и гогворил! Русские банки вроде как и надежны, но их поведение не предсказуемо! Клюевы уже попали! И не надо говорить, что надо капитал банку увеличивать!!! Вопрос глубже!
Не так давно увеличили свое участие в "Укрсибе " французы,в Мегабанке-ЕБРР и т.д.
Приходят другие игроки,у которых есть что предложить ,-в том числе и Клюевым.Что-то я не слышал ,чтоб они кричали "КАРАУЛ". 
-
aleksmih
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 08:04
aleksmih написав:Не так давно увеличили свое участие в "Укрсибе " французы,в Мегабанке-ЕБРР и т.д. Приходят другие игроки,у которых есть что предложить ,-в том числе и Клюевым.Что-то я не слышал ,чтоб они кричали "КАРАУЛ". 
Так то оно так! Только Клюевы немного не Галиев и не Суботин...... И совладельцами ПИБа они становились одновременно с ВЭБом.... (В ПИБ они ведь входили вместе с ВЭБом..... так сказать коалицией.....) А в итоге ???
Понятно, что ВЭБ без сомнения более сильный игрок. И правила игры заказывать будет ВЭБ....
Но чисто по-людски, для Клюевых это "удар по яйцам"...
С другой стороны, при увеличении доли ВЭБа, банк менее подвержен различным интригам....
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 11:32
Шановний Квесторе, хочу у Вас дізнатися про ІНДЕКС БАНК, шо воно за пташка? По Вашому прогнозу, то він в палаті "стабільні", Ви й надалі погнозуєте його там знаходження?
P/S/ Вираз "пару слів" більше не використовую  , тому чекаю МНОГА БУКВ
Дякую за відповідь 
-
Дева
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 12:30
UnaUnso написав:Вельмишановний пане знахарю, останнього часу ви занадто лояльні до приватних питань стосовно характеристики окремих банків, тому маю наглість і я запитати про вашу думку щодо "вузькопрофільного" пацієнта "Кредит-Днєпр". належність до ОПГ..., тю... ФПГ відомого "мєцєната" Пінчука як значний мінус відома, а як там щодо фін. показників?
..пацієнт "Кредит-Труба" є типовим представником банків-казначейств...відомих "ОПГ-ФПГ"...
1)..але на відміну від таких колег по цеху як Донгор і Приват , офіційно не включений у холдинг п. Пінчука...числиться за якоюсь кіпрською ентерпрайзес...і це погано....бо, "скормність" відомого "мецената" насторожує....та й не зрозуміло....адже п.Пінчук-відомий в Україні "бренд"..а тут якийсь острів..
2)..не може похвалитись стабільною ліквідність...помічений в" крапельницях"..та й втрата за липень понад 35% коштів юр.осіб..навіть при збільшені депо фізиків на 170млн...вимила з нього близько 10% ресурсної бази..
3)..резервується задовільно ...11,56%-це трішки краще середнього рівня...
..згадую як нещодавно в якісь газеті один ТОП пацієнта хвалився, що які вони корпоративні і зовсім не іпотечні...але не виглядає цей пацієнт дуже здоровим і міцним...
..хоча...думаю, що "меценат" має непогану загальну ліквідність..і незважаючи на труднощі у трубному бізнесі, мабуть, має можливість допомогти...але чи має він таке бажання..?
Резюме...палата "Г"...і без варіантів.
ПС....є хороша новина...
На прошлой неделе власти объединенной Европы сообщили о завершении антидемпингового расследования против поставок прямоугольных и квадратных сварных труб из Украины, Турции и Беларуси. Его итог стал обнадеживающим для нас: европейцы приняли решение не ограничивать поставки украинской продукции на свою территорию.

Востаннє редагувалось квестор в Сер 16 вер, 2009 13:34, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 12:52
Дева написав:Шановний Квесторе, хочу у Вас дізнатися про ІНДЕКС БАНК, шо воно за пташка? По Вашому прогнозу, то він в палаті "стабільні", Ви й надалі погнозуєте його там знаходження? P/S/ Вираз "пару слів" більше не використовую  , тому чекаю МНОГА БУКВ  Дякую за відповідь 
..."Індекс" - роздрібний проект одніє з найбільших світових банківських груп...по величині капіталу першого рівня.Credit Agricole Group входить у світову ТОП-10..
...має чудову ліквідність...я би навіть сказав ..зайву.
...один з найкращих показників по резервуванню..понад 20%..і в звязку з цим добре було б трішки докапіталізуватись.....мама звичайно йому допомагає...з початку кризи вже двічі "годувала".
...французи довго з ним розкачувлись...але зараз вже щось почали змінювати, реорганізовують мережу...активно і доволі креативно рекламуються....кредитують, в тому числі, підприємства...
Мають один мінус ці "хранцузи"....втеча з Аргентини.
Але, кидати такі банки як Каліон та Індекс в Україні не будуть.....бо, що ж тоді залишати..
Резюме....палата "А"..стабільно ..з позитивним прогнозом .
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 13:55
МВФ не ожидает второй волны кризиса
16.09.2009
Международный валютный фонд (МВФ) не ожидает второй волны кризиса. Об этом сказал глава МВФ Доминик Стросс-Кан в интервью еженедельнику "Polityka".
"Мировая экономика начинает восстанавливаться. Самые последние данные подтверждают глобальную экономическую стабилизацию. Несколько стран даже вернулись на дорогу роста. Азия - самая первая на этом пути, но ситуация улучшается и в Америке, и в Западной Европе", - сказал Д.Стросс-Кан, которого цитирует "Reuters".
По его словам, несмотря на это, безработица, вероятно, будет по-прежнему расти в будущем. "Восстановление остается очень неустойчивым. Частный спрос еще слабый, финансовые проблемы давят на потребление, а это говорит о том, что в экономике еще есть свободные ресурсы и безработица будет расти в течение некоторого времени", - сказал глава МВФ.
Д.Стросс-Кан опроверг точку зрения некоторых аналитиков, ожидающих второго этапа глобальной рецессии. "Худшая часть рецессии уже позади нас, но восстановление будет постепенным. Наш основной сценарий не предсказывает рецессию с двумя низшими точками. Мировая экономика будет набирать скорость до конца текущего года и в 2010 году", - отметил он.
Глава МВФ также заметил, что не видит риска гиперинфляции в результате применения правительственных стимулов, и призвал к более жесткому рыночному регулированию.
Источник: ЛІГАБізнесІнформ
....я ж казав, що все буде добре..
...мабуть....
...колись..
..у когось... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 14:01
квестор написав:tikhonov_d написав:Банк "Форум" запланировал проведение трех собраний акционеров для решения вопроса допэмиссии
....ніяк не домовляться...... ...і це...не є добре.
Ув.Квестор скажите есть ли шанс у Форума подняться в палату А или он останеться в Б.
И не начнет ли опуститься там еще ниже ?
-
Ruslan2453
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 14:12
Ruslan2453 написав:квестор написав:tikhonov_d написав:Банк "Форум" запланировал проведение трех собраний акционеров для решения вопроса допэмиссии
....ніяк не домовляться...... ...і це...не є добре.
Ув.Квестор скажите есть ли шанс у Форума подняться в палату А или он останеться в Б. И не начнет ли опуститься там еще ниже ?
..пацєнт Форум - міцний середнячок...і легкий шкандаль серед власників його не загубить.
..але..якщо акціонери розгорнуть повноцінний "мордобій"..то я за себе не ручаюсь...
...і навпаки, у випадку фактичної заливки додаткового мільярда...може і дотягнеться до палати №А.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2009 14:16
Квестор, небольшой диагноз по Прокредиту,хочу в этом месяце проведать,стоит ли таблетки на выздоровление давать.Спасибо.
-
Kent
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|