Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 115116117118119 ... 607>
Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:03

Я лично уверен. Сделайте предложение по первичке 500 у.е. - рядом вторичка будет по 600-800 у.е.

Тут я з Вами згоден , але вся справа в тому , що ціна на первинному ринку дуже сильно залежить від собівартості , а в сьогоднішніх умовах , щоб отримати ціну продажу в 500 , собівартість повинна становити не більше 300 , що в сьогоднішніх умовах не досяжне значення :(
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:07

Вы только не забывайте, какие на сегодня расценки на работы...

Они упали - прекрасная возможность довести объекты до готовности и наконец "выйти" из бетона. Вариант "не купят, так оставлю недостроенную 20-ти этажку детям" - не предлагать

Розцінки на роботи в гривнях не впали , впали в доларах , але ж і ціни на житло в доларах впали . Чи Ви чекаєте поки розцінки в гривні впадуть на 50 % :?:
З іншого боку ціни на житло в гривнях також не знизились , що позволяє доводити недобудови до кінця , просто швидкість доведення зрівнялась з швидкістю приходу грошей
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:09

budivelnik написав:
Я лично уверен. Сделайте предложение по первичке 500 у.е. - рядом вторичка будет по 600-800 у.е.

Тут я з Вами згоден , але вся справа в тому , що ціна на первинному ринку дуже сильно залежить від собівартості , а в сьогоднішніх умовах , щоб отримати ціну продажу в 500 , собівартість повинна становити не більше 300 , що в сьогоднішніх умовах не досяжне значення :(

Это я в том контексте - что первичка диктует цену вторички.
ВИТУС

Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:11

Короче говоря, вбухивать свои деньги в строительство своего дома я буду только при условии, что это мне будет выгоднее, чем вложить их в другое место

А внаслідок того що будівельники не марсіани , то й не дивно що свої гроші вони вкладають туди де вигідніше , що і спричиняє падіння обємів виробництва , бо на сьогодні валютні операції більш прибуткові ніж будівництво . Як тільки на фінансовому ринку ситуація стабілізується , стабілізується і ситуація на будовах , але з лагом в рік-два , бо буде відчуватись дефіцит новобудов
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:15

Это я в том контексте - что первичка диктует цену вторички.

Практично завжди ціна на вторинному ринку залежить від цін первинного , особливо добре це видно на автомобільному ринку . Все що може самостійно рухатись , коштує приблизно однаково з найдешевшим новим автомобілем , а якщо воно щей не дуже старе і престижне , то коштує дешевше аналогічного нового з урахуванням стану і років .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:25

budivelnik написав:Розцінки на роботи в гривнях не впали , впали в доларах , але ж і ціни на житло в доларах впали

Пусть продолжают в том же духе ;) Но, факт - лучше достроить и продать объект сегодня, чем вообще непонятно когда (в силу отсутствия ипотеки и других "анаболиков").
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:38

Те що закладено і збудовано більше як на 50 % , добудують і здадуть :D , але вже практично рік як нічого нового не закладають і думаю що ще з рік - не будуть , тому після здачі добудованого і виникне дірочка в рік , коли гроші вже будуть ( і в будівельників і в населення ), а товар запропонувати не зможуть фізично :(
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 18:58

budivelnik написав:Те що закладено і збудовано більше як на 50 % , добудують і здадуть :D , але вже практично рік як нічого нового не закладають і думаю що ще з рік - не будуть , тому після здачі добудованого і виникне дірочка в рік , коли гроші вже будуть ( і в будівельників і в населення ), а товар запропонувати не зможуть фізично :(

Коли і в будівельників і в населення з`являться гроші - тоді і будуть добудовані будови з 50% готовністю. І тоді будуть розпродаватися ті квартири, що збудовані сьогодні.
Востаннє редагувалось leondim_68 в Нед 27 вер, 2009 19:15, всього редагувалось 1 раз.
leondim_68

Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 19:14

Я н езнаю як у ЛЬвові здають новобудови, але в Києві це те, що я вище описував про будиночок в 300м2. Після придбання квартири треба робити не косметичний ремонт, а добудівлю, постелити підлогу, виготовити та поклеїти стіни, вставити міжкімнатні двері, встановити сантехніку... Так, що реально ціна метра в новобудові вийде в півтора рази більша.
leondim_68

Повідомлення Додано: Нед 27 вер, 2009 19:18

budivelnik написав:Те що закладено і збудовано більше як на 50 % , добудують і здадуть :D , але вже практично рік як нічого нового не закладають і думаю що ще з рік - не будуть , тому після здачі добудованого і виникне дірочка в рік , коли гроші вже будуть ( і в будівельників і в населення ), а товар запропонувати не зможуть фізично :(

Экономика в один день не поднимется, а деньги быстро не появятся. После продолжительной болезни, больной стометровку не побежит. И дырочка, образованная временным простоем строителей, будет затягиваться очень медленно с другими отраслями. Не нужно драматизировать ситуацию с нехваткой жилья, двадцать лет назад на авто были очень большие очереди и машина считалась единственной , сейчас на любой вкус, разные и по цене и по качеству.
СТУДЕНТ

#<1 ... 115116117118119 ... 607>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє