Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 151152153154155 ... 607>
Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 00:23

2 Erik_Kartman

а если Вам в смете типа такого напарят

10. монтаж и демонтаж лесов м².

то гоните их нах, бо такие вам за каждый забитый гвоздь счет выставят
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 00:27

Erik_Kartman написав:А за городом думал, да как-то не знаю...непривычно. Привык, что тут все под рукой.

это надо к этому прийти, возрастом и душой

некоторые даже в старости не могут за городом жить, разве что только на выходных
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 00:37

вы же в самом деле не думаете шо здесь одни дилетанты собрались, которые не то что массу необходимой арматуры на куб не могут высчитать, а объем кладки кирпичной даже не прикинут

вот им свои песни и пойте

Ваша проблема не в тому що Ви не можете вирахувати кількість цеголок в кв м стінки :D , а в тому що не розумієте загальної картини . Простий приклад :
Візьмемо наприклад два господарства в одному з яких вирощується рис , а в другому гречка .
Давайте припустимо що робітник в першому господарстві отримує 1000 одиниць грошей за 1000 кг рису , а в другому другий робітник отримує 1000 одиниць грошей за 1000 кг гречки.
Для того щоб виготовити ці крупи потрібно було :
а) Звідкись взяти гроші на проведення робіт
б) Зорати поле
в) Засіяти , обробити , зібрати
г) Продати
д) Розрахуватись з тими в кого взяв гроші
ж)Розрахуватись з працівниками
з) Заплатити податки
Маленький розрахунок
Нехай взяли 2000 , з яких 1000 виплачували на протязі року за роботу , 1000 різного роду податки на зарплату . Після продажу на базарі за 3000 - 400 виплатили банку ( 20 % річних ) і 600 державі - ПДВ
Отже з грошима розібрались :D , а тепер запитання
1 Як Ви думаєте що буде думати виробник рису про заробіток виробника гречки коли прийшовши на базар з бажанням купити гречку , побачить що ціна гречки в три рази вища ніж ціна за яку він виготовляє рис , тобто 3000 за 1000 кг гречки :?:
2 Що буде думати виробник гречки про виробника рису , коли побачить ту саму пропорцію 3000 за 1000 кг рису :?:
3 По якій ціні власник підприємства яке виробляє рис і який обміняв свою продукцію ( рис ) на чужу продукцію ( гречку ) в пропорції 1 до 1 , буде продавати своїм працівникам гречку :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 00:41

Повірте , якщо Ви самостійно виставите , а після закінчення робіт демонтуєте свої ліса , то ніхто Вам за це рахунок не виставить , в противному разі а чому якісь види робіт для Вас хтось чужий повинен робити безкоштовно , в нього що своєї сімї не має , що він повинен Вашу годувати :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 00:44

budivelnik написав:
вы же в самом деле не думаете шо здесь одни дилетанты собрались, которые не то что массу необходимой арматуры на куб не могут высчитать, а объем кладки кирпичной даже не прикинут

Ваша проблема не в тому що Ви не можете вирахувати кількість цеголок в кв м стінки :D , а в тому що не розумієте загальної картини . Простий приклад :
Візьмемо наприклад два господарства в одному з яких вирощується рис , а в другому гречка .
Давайте припустимо що робітник в першому господарстві отримує 1000 одиниць грошей за 1000 кг рису , а в другому другий робітник отримує 1000 одиниць грошей за 1000 кг гречки.
б) Зорати поле
г) Продати
з) Заплатити податки
Маленький розрахунок
Нехай взяли 2000 , з яких 1000 виплачували на протязі року за роботу , 1000 різного роду податки на зарплату . Після продажу на базарі за 3000 - 400 виплатили банку ( 20 % річних ) і 600 державі - ПДВ
1 Як Ви думаєте що буде думати виробник рису про заробіток виробника гречки коли прийшовши на базар з бажанням купити гречку , побачить що ціна гречки в три рази вища ніж ціна за яку він виготовляє рис , тобто 3000 за 1000 кг гречки :?:
2 Що буде думати виробник гречки про виробника рису , коли побачить ту саму пропорцію 3000 за 1000 кг рису :?:
3 По якій ціні власник підприємства яке виробляє рис і який обміняв свою продукцію ( рис ) на чужу продукцію ( гречку ) в пропорції 1 до 1 , буде продавати своїм працівникам гречку :?:

не морочте мне голову, у меня высшее экономическое образование, и даже дипломную сам делал :D
и бизнес у меня есть, все про налоги и остальное знаю не понаслышке
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 00:47

budivelnik написав:

Повірте , якщо Ви самостійно виставите , а після закінчення робіт демонтуєте свої ліса , то ніхто Вам за це рахунок не виставить , в противному разі а чому якісь види робіт для Вас хтось чужий повинен робити безкоштовно , в нього що своєї сімї не має , що він повинен Вашу годувати :?:

вы прекрасно понимаете о чем я

когда приходит бригада и выставляет в смете такие вещи как монтаж демонтаж лесов, а не включает их в стоимость объема работ как бонус
с такими "работниками" пусть другие мучаются
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 01:31

Андрей_В написав:
budivelnik написав:

б) Зорати поле
г) Продати
з) Заплатити податки
Маленький розрахунок

не морочте мне голову, у меня высшее экономическое образование, и даже дипломную сам делал :D
и бизнес у меня есть, все про налоги и остальное знаю не понаслышке

В том то и дело, что у будивельныка все начальные условия начинаются со слова НЕХАЙ... и дальше - ЧТО ХОЧУ, ТО И МУЧУ.

Придумал сам какие-то пропорции непонятные и доказывает бредятину.

Уважаемый будивельнык! Запомни, что слово НЕХАЙ здесь не катит и не забывай про продажу ниже себестоимости себе в убыток.

Ваше НЕХАЙ уже и так здорово накрыло РН. Дальше ваше НЕХАЙ будет еще круче.

Согласно твоих расчетов выходит , что стоимость квартиры в 3 раза выше месячной з/п строителя.... 350 долл * 3 = 1050 долл / 40 кв. м. = 26,25 долл/ м кв. и НЕХАЙ будують...

Будивельнык! Я вам ПРИБЛИЗНО вирахував РИНКОВУ вартість 1 кімнатної квартири.
logika

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 08:37

ВИТУС написав:
serg_sn написав:ВИТУС, все прекрасно понимают, почему вы тут хорохоритесь. Но точно так же все прекрасно понимают, что и вам, и Будивельнику, и всем вашим подельщикам страшно до чертиков: на самом деле вы все видите, что падать еще и падать. И никакие мантры этого процесса не остановят. Другое дело, что затягивается падение... Ну ничего, мы подождем. И покупать пока у вас ничего не будем, даже не надейтесь.
Мне, чес слово, до ваших троещинских гостинок по 40 тысяч дела нет - в интересующем меня Харькове можно уже сейчас за меньшую сумму купить трешку в высотке (порядка 600 долларов за метр), хоть и пока только в дальних спальных районах. Но это пока. И все же - много просят у вас в Киеве за такое гуано! Очень много!

1) Я НИКОГДА не говорил что будет только дорожать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2) Мне абсолютно не страшно.Какие чертики ? Кто и что это?Это твой родственник?
3) Цена будет ПОНИЖАТЬСЯ ( но не так быстро что бы назвать ОБВАЛОМ и не до того уровня как здесь многие ХОТЯТ )
4) Я не ПОДЕЛЬЩИК. Я занимаюсь своим делом профессионально и качественно.И люди мне искренно говорят : "Спасибо" ( поверь. если сможшь это приятно ).
5)Лично на Вас я не надеюсь.

П.С.Желаю Все что бы Ваши желания совпадали с Вашими возможностями.Это не всегда получается, но к ЭТОМУ нужно стремиться.Успехов Вам и процветания.

ВИТУС,
Здесь регулярно бывают только те люди, которые имеют к РН прямой интерес. Вот я, например, не представляю, чтобы я постоянно писал в теме про фондовый рынок, не имея акций и не собираясь их покупать. А интерес может быть двоякий - купить или продать. И у вас интерес - явно продать. А интерес у вас присутствует, иначе вы никогда не вкладывали бы в свои посты столько неприкрытой страсти :wink: Могу понять, как тяжело сейчас продавцам. Метры-кровиночки гахнут вниз - как серпом по пальцам.
За пожелания добрые спасибо (и пану Будивельнику тоже). Квартира новая от меня никуда не денется, но я куплю ее (ВЕРОЯТНО) дешевле, чем сейчас - и, скорее всего, перестану быть активным читателем этой ветки. В отличие от продавцов-перекупщиков, которым до их хотелок еще много лет адских мук.
Всего-навсего сэкономлю сколько то там тыщ долларов. Пустячок, а приятно.
П,С, Пишу эти строки не из-под моста, не с ноута на халявном Вай-Фае - то бишь жить есть где, и есть есть что. :wink:
serg_sn

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 08:38

!

Народ, что то мы отошли от сути ветки!

КГС сейчас продает кваритиры по 8500 грн за метр квадратный, это на поздняках и т.д.
В гривнах цена не упала, а в долларе просела.
Вопрос к знатокам - почему держат цену? Какой объем отложенного спроса? Будет ли падать цена?

Поделитесь мнениями, товарищи!
dimitrio

Подякував: 1 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 жов, 2009 09:52

не морочте мне голову, у меня высшее экономическое образование, и даже дипломную сам делал

Я Вам не морочу , а пояснюю слідуюче :
1 Внаслідок того що на форумі зібрались як правило молоді люди , які досить не погано виконують свої обсяги робіт , але знову ж як правило ще не являються власниками бізнес структур , тому на сьогодні вони ще не мають повної картини і не уявляють ціни по якій я купую результати їх праці . На сьогодні цю ціну вони поєднують з розміром своєї зарплати і не більше ( ну можливо ще + 10-20 % :D ) і навіть не уявляють що ця ціна може бути вищою в рази :(
2 В Україні приблизно 46 млн населення і приблизно 11 млн працюючих , з яких приблизно 3 млн працюють в сферах які не створюють додатковий матеріальний продукт ( чиновники , армія , міліція , освіта , медицина ) , от і виходить що на кожного працюючого ( 8 млн ) є 4-5 не працюючих , а не на 2 працюючих - 1 не працюючий ( дитина )
3 Я б всетаки радив подумати і дати відповідь на ті запитання що я поставив вночі на 102 сторінці . Пропорції там можливо будуть і інші ( хоча навряд , з цифрами навіть з довідника стеля в мене завжди все в ажурі , навть податкова це підтверджує щороку :D )
вы прекрасно понимаете о чем я
когда приходит бригада и выставляет в смете такие вещи как монтаж демонтаж лесов, а не включает их в стоимость объема работ как бонус
с такими "работниками" пусть другие мучаются

Є два варіанти написання кошторисів
1 Я роблю все і називаю кінцеву ціну , без розшифровки по вартості робіт , але з розшифровкою слова все ( як правило на це йдуть люди яким потрібно щоб робота була зроблена з мінімальним втручанням з їх сторони :D )
2 Я скрупульозно розписую всі роботи в кошторисі ( ціна розробки якого становить 50 $) , який скрупульозно перевіряє фахівець з вищою економічною освітою ( але далекий від будівництва ) , в результаті перевірки кошториса ми викидаємо копійчані роботи ( як то встановлення і демонтаж лісів ) і бємо по рукам :wink: . Те що в цьомуж кошторисі я зависив обєм якихось робіт ( як правило скритих , або зависив вагу металу в конструкції , чи переконов що для фундаменту нам потрібно взяти тільки бетон 400 , а поклав 200 ) , це не до економіста , він же не знає що там дійсно потрібно робити , а що ні :D
Придумал сам какие-то пропорции непонятные и доказывает бредятину.

Уважаемый будивельнык! Запомни, что слово НЕХАЙ здесь не катит и не забывай про продажу ниже себестоимости себе в убыток.
Ваше НЕХАЙ уже и так здорово накрыло РН. Дальше ваше НЕХАЙ будет еще круче.
Согласно твоих расчетов выходит , что стоимость квартиры в 3 раза выше месячной з/п строителя.... 350 долл * 3 = 1050 долл / 40 кв. м. = 26,25 долл/ м кв. и НЕХАЙ будують...

1 На ти ми не переходили :evil:
2 Чому мене накрило з РН і я повинен нервуватись , а Ви на коні і так по хамськи себе ведете :?: Напевно вітамінів в дитинстві не вистарчало , чи в школу не ходили :?:
3 В мене виходило що вартість того що зробить людина за місяць приблизно більша в 3 рази від її зарплати ( і то це ще залежить від того в якій галузі людина працює , може бути і більше ) .
Так от середньостатистичний будівельник в місяць (2006-2008 )будував 2,8кв м житла (10 000 000 кв м житла / 300 000 будівельників / 12 місяців =2,77кв м на робітника )
В мене в 2008 в людей середня зарплата десь 3700, вартість квадрата 4250 , от і рахуйте самі
3700 х 3 / 2,77 = 4007
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 151152153154155 ... 607>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти