Дельта

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 243244245246247 ... 1037>
Повідомлення Додано: Пон 12 жов, 2009 18:32

Igor75 написав:Дельта-банк.
Закрита кредитна карта після того як заблокували кредитний ліміт
1 діючий кредит (споживчий)
Висновок: А це узагалі банк? У мене гроші на кредитку йшли 5 днів! Оце терміновість. Персонал не володіє жодною інформацією, щоб взнати залишок на кредитці треба дзвонити в київ, банкоматів немає, комісії і відсотки здоровенні. Філія 1 на місто!

Дозвольте запитати, шановний Igor75, це Дельта дізналася про всі Ваші чісленні кредити, що кредитку Вам заблокувала? А що зі споживчим? Дельта відсотки підвищила, як то Альфа? Реструктуризацію хочете (а хто б на Вашому-то місце не хтів :? ), звертатися з цього питання пробували? Давайте вже по фактах дивитися.
Я от інший приклад маю. Сусідка моя, хоч вже і літня жінка, кредит свій в Дельті переоформила, та ще й відсотки нижчі отримала - бо кредит сплачувала та вчасно в банк звернулася, коли ще великої заборгованості не мала. Не молода, а правди добилася, а Вам я просто дивуюся. Тут часу вдосталь маєте, щоб відписатися, а вирішити насущні проблеми не знайдете. Чи Ви кредит взагалі не сплачуєте, що Вам на зустріч жодний кредитор не йде?
Вибачте, я не розумію, коли Ви кредит брали Ви на все те, що написали, не дивилися? Просто гроші конче потрібні були і Дельта виручила, а зараз можна все це писати? Благо банків в Україні на Ваші потреби вистачить..
З.І. Ви кредит свій в відділенні Дельти сплачуєте? Мої поповнення депозиту максимум на наступний день зараховують, частіше - в цей же день. Дивно, бо ж навпаки повинно бути, Дельта мені платить від дня, коли гроші поступають, зрозуміло, якби в моїй ситуації тягнули, а в Вашій.. здається мені, що Ви вже в свої кредитах заплуталися..
Irinka

Подякував: 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 жов, 2009 21:16

Igor75 написав:Скажіть мені як економіст, для чого вимивати гроші з бізнесу, якщо можна взяти акційних кредит на побутові речі з 10% переплати в рік.

Це я так розумію, Ви про дельтівській кредит?
Коли так, раніше написана Вами вважати за невдалий прояв поганого настрою?
Irinka

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 10:19

Irinka написав:Дозвольте запитати, шановний Igor75, це Дельта дізналася про всі Ваші чісленні кредити, що кредитку Вам заблокувала?

Ні! Це я особисто вирішив закрити кредитку, закрив ліміт і знищив кредитку(процедура займає місяць, на випадок а якщо там десь щось випадково)

Irinka написав:А що зі споживчим? Дельта відсотки підвищила, як то Альфа? Реструктуризацію хочете (а хто б на Вашому-то місце не хтів :? ), звертатися з цього питання пробували? Давайте вже по фактах дивитися.

Споживчий кредитв в Дкльті влаштовує, крім одного, щоб його заплатити в касі треба через пів міста проїхати, бажано в робочий час.

Irinka написав:Чи Ви кредит взагалі не сплачуєте, що Вам на зустріч жодний кредитор не йде?

Ну чому не йде, альфа пішов на зустріч, правда в нього відсотки на початкову суму рахуються.....
В дельті мене це не цікавить, кредит не тривалий і не великий.
В надрах запропонували неприйнятні для мене умови (збільшення терміну кредиту на 1 рік, причому за цей рік будуть додаткові витрати у вигляді страхування машини, що зводить нанівець їх пропозицію, крім того зменшення платежу мізерне)

Irinka написав:Вибачте, я не розумію, коли Ви кредит брали Ви на все те, що написали, не дивилися?

На відміну від багатьох я ще й угоди перечитую перед підписанням і з працівниками консультуюсь, питаю.

Правда в дельті часто виходить так що консультанти говорять одне, а в договорі інше, але то пусте.

Irinka написав:Просто гроші конче потрібні були і Дельта виручила, а зараз можна все це писати?

Витручила кажете, перший раз дельта мені встановила розмір кредитного ліміту в 500 грн, на той час я на паливо для машини витрачав більше 1000 грн.
Просто подалів час на, який потратив на оформлення. Карткою дійсно скористався, спробував, ужаснувся і через кілька місяців закрив.
До речі платіж на картку зараховувався протягом 5 робочих днів, а залишок по карті міг сказати тільки колл центр в Києві.

Irinka написав:Благо банків в Україні на Ваші потреби вистачить..

Я перепрошую, але я не шахрайством займаюсь, а бізнес розвиваю, і мені потрібні кошти на прийнятних умовах для розвитку. Нажаль я собі не можу дозволити вкласти в бізнес одразу кілька десятків тисяч долларів(А хто може?).

Irinka написав:З.І. Ви кредит свій в відділенні Дельти сплачуєте? Мої поповнення депозиту максимум на наступний день зараховують, частіше - в цей же день. Дивно, бо ж навпаки повинно бути, Дельта мені платить від дня, коли гроші поступають, зрозуміло, якби в моїй ситуації тягнули, а в Вашій.. здається мені, що Ви вже в свої кредитах заплуталися..

Тільки в відділенні (платив). Сума відсотків, нарахованих по депозиту в три рази менша за те, що мені нараховується по кредиту, тому вигідно тягнути якраз мої платежі. Крім того для мене дуже важливою є терміновість платежів (ну звик я користуватись кредитками де кошти зараховуються на кредитку через кілька хвилин).

Irinka написав:
Igor75 написав:Скажіть мені як економіст, для чого вимивати гроші з бізнесу, якщо можна взяти акційних кредит на побутові речі з 10% переплати в рік.

Це я так розумію, Ви про дельтівській кредит?
Коли так, раніше написана Вами вважати за невдалий прояв поганого настрою?

При виборі між Приватом і Дельтою, дельта однозначно перемагає! :D

У мене ПНС не має, і все що я кажу не міняється кожен тиждень і від настроюб не залежить.

А саме при такій кількості кредитних точок банк повинен мати більше відділень, але не має.
При такій кількості кредиток треба мати більше банкоматів, але їх немає.
Інфраструктура за 5 років не розвинулась узагалі (принамі в Івано-Франківську ).
От я і питаю куди діваються гроші? А це би Ви мали питати в банку.

На рахунок пільгових кредитів, дозволю собі нагадати, що це акційний кредит більше продавця, коли він диктує умови і надає банку знижку. І не заслуга банку в цьому.
Igor75

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 13:34

Банк "Дельта" провел изменения в наблюдательном совете

Членом наблюдательного совета банка "Дельта" (Киев) назначен Валентин Засуха вместо Сергея Козырицкого.

Решение принято 9 октября.

В.Засуха является руководителем юридического департамента ООО "Клевер Менеджмент".
la-zar47

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 17:55

la-zar47 написав:Банк "Дельта" провел изменения в наблюдательном совете

Членом наблюдательного совета банка "Дельта" (Киев) назначен Валентин Засуха вместо Сергея Козырицкого.

Решение принято 9 октября.

В.Засуха является руководителем юридического департамента ООО "Клевер Менеджмент".

К чему бы это? Дела у банка вроде бы неплохи, собственники не менялись, зачем же менять руководство?
nalim

Подякував: 33 раз.
Подякували: 651 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 19:44

nalim

а такая смена ни к чему... и ни о чем не говорит

просто иногда люди меняют работу, место жительства, планы на будущее - тут как раз такой случай :)

насколько знаю, С.Козырицкий зашел на работу в команду Дельтабанка, а совмещать должность члена наб совета и работать в банке нельзя по Закону ...
OP

Подякував: 12 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 11:01

Igor75 написав:А саме при такій кількості кредитних точок банк повинен мати більше відділень, але не має.
...
Інфраструктура за 5 років не розвинулась узагалі (принамі в Івано-Франківську ).

То це залишається єдиним мінусом, який мене також турбує, проте значно менше, оскільки сусідствую з Дельтою).
Можливо, це Вас потішить http://news.finance.ua/ru/orgtrg/~/1/1/1139/173205 .
Igor75 написав:На рахунок пільгових кредитів, дозволю собі нагадати, що це акційний кредит більше продавця, коли він диктує умови і надає банку знижку. І не заслуга банку в цьому.

Ви впевнені? Мені здається це трохи інакше працює.. Тут я вбачаю наполегливу працю банківських стратегів, які домовляються з магазинами, аби надати кредит на більш лояльних умовах. Погодитися можу лише з тим, що це вигідно двом сторонам: банки збільшують свою представленість, завойовують долю ринку, магазини збільшують обсяги продажу.
Irinka

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 11:18

Irinka написав:Ви впевнені? Мені здається це трохи інакше працює.. Тут я вбачаю наполегливу працю банківських стратегів, які домовляються з магазинами, аби надати кредит на більш лояльних умовах. Погодитися можу лише з тим, що це вигідно двом сторонам: банки збільшують свою представленість, завойовують долю ринку, магазини збільшують обсяги продажу.

омг,"банковские стратеги"... тут нельзя говорить наверняка,это рынок.Иногда банки становяться инициаторами открытия точки в магазине и проведения акций,иногда наоборот.
roland_skywalker

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 13:36

Погоджуюся, напевне, різне буває. Бо це дійсно ринок - кожен крутиться, як дозволяють йому його уява і можливості. Лишень спробувала заперечити на безапеляційне
Igor75 написав:І не заслуга банку в цьому.
Irinka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 жов, 2009 23:16

на княжем затоне закрыли отделение банка
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

#<1 ... 243244245246247 ... 1037>
Форум: