|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 01 жов, 2019 21:39
asti написав: Автор77 написав: andrein написав:"Национальный корпус" по факту брифинга президента Украины объявил в соцсетях об очередном митинге.Акция протеста заявлена против подписания украинской стороной "формулы Штайнмайера". + 1грн к курсу 
Думаю,что одной гривной не обойдется, вы недооцениваете разрушительную силу, в отдаленном конечно будущем - риски плюс 10-25 грн. к курсу.
в отдалённом (а может и не очень) будущем это несёт риски развала или ещё большей оккупации страны. Тогда о курсе вообще нет смысла говорить//))
Согласен, но если "кто был никем еще пару лет назад и стал всем" строки из интернационала в один июльский момент потеряли свой прикорм, то кого это волнует - развал и все прочее. Сегодня говорил с знакомой девченкой с "крутой" обменки. Курс меняли за день 5 раз. Спрос очень-очень сильно опережает предложение, и это без вечерних событий! Люди лишенные корыта на верху и постоянного (в 200-500 грн. за одно выступление) приработка на самых низах, способны на многое. Надо срочно заливку НБУ,тогда возможна стабилизация и даже коррекция, но если не будет каких-то контрмер легко проскочим несколько фигур за достаточно непродолжительное время.
-
Автор77
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 1844 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
5
21
Додано: Вів 01 жов, 2019 21:40
asti написав: centurionus написав: asti написав:Одного не могу понять - а *уле нацики делают под офисом президента??! Почему они не на фронте, почему не воюют?? Или они только и умеют ЗРАДА кричать?!
Сходіть туди і запитайте там. Все роз'яснять в доступній формі. Екскурс до класики: "Армія віслюків, очолювана левом, сильніша за армію левів, очолювану віслюком."
це все зрозуміло, але чому нашим суспільством (усім!) повинна керувати купка нациків, радикалів чи як їх там??! А страждає потім усе суспільство??
НЕшановний asti, ви про що взагалі? Де вибачили чи бачите, щоб у нас націоналісти керували суспільством? Прошу навчитись відрізняти патріотів які абсолютно безкорисливо відстоюють інтереси країни від егоїстичних та меркантильних свиней яких тільки і цікавить як нажитись на чужому горі. У нас вільна країна, але вам все ж таки краще думати, що можна писати на всеукраїнському форумі. ПС: Перепрошую шановне товариство за офтоп. Нехай модератори потруть цей пост при необхідності. Але зауважте, я не нагнітаю! ПС:ПС: Бачу звузили маржу до 40 копійок. Швидше за все зранку на готівці "окопаємось" в районі 25. НБУ повинен би для проформи підтвердити, що він згладжує коливання і постояти трохи на продажу. Ну і пам'ятаємо, що для валютообміну головне - обороти. А при такій ракеті хто їм понесе об'єми на здачу?
-
Realist
-
-
- Подякував: 3101 раз.
- Подякували: 2235 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: Вів 01 жов, 2019 21:47
Па24.1 никому не нужны были, а тут по 25 гребут.
Никогда такого не было, и вот опять.
-
Captain Obvious
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 443 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 01 жов, 2019 21:49
Captain Obvious написав:Па24.1 никому не нужны были, а тут по 25 гребут. Никогда такого не было, и вот опять.
так всегда происходит//))
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 01 жов, 2019 21:50
Libo написав: Vint написав:Мнение большинства — всегда ошибочно, ибо большинство людей — идиоты. — Эдгар Аллан По
Толпа всегда не права. Всегда играй против толпы - Джордж Сорос. 
А чем одна толпа, играющая в одну сторону, отличается от другой толпы, играющей в иную?
-
malchinko_vitaliy
-
-
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2019 21:51
Realist написав: asti написав:Одного не могу понять - а *уле нацики делают под офисом президента??! Почему они не на фронте, почему не воюют?? Или они только и умеют ЗРАДА кричать?!
Сходіть туди і запитайте там. Все роз'яснять в доступній формі. Екскурс до класики: "Армія віслюків, очолювана левом, сильніша за армію левів, очолювану віслюком."
це все зрозуміло, але чому нашим суспільством (усім!) повинна керувати купка нациків, радикалів чи як їх там??! А страждає потім усе суспільство??[/quote] НЕшановний asti, ви про що взагалі? Де вибачили чи бачите, щоб у нас націоналісти керували суспільством? Прошу навчитись відрізняти патріотів які абсолютно безкорисливо відстоюють інтереси країни від егоїстичних та меркантильних свиней яких тільки і цікавить як нажитись на чужому горі. У нас вільна країна, але вам все ж таки краще думати, що можна писати на всеукраїнському форумі. ПС: Перепрошую шановне товариство за офтоп. Нехай модератори потруть цей пост при необхідності. Але зауважте, я не нагнітаю! ПС:ПС: Бачу звузили маржу до 40 копійок. Швидше за все зранку на готівці "окопаємось" в районі 25. НБУ повинен би для проформи підтвердити, що він згладжує коливання і постояти трохи на продажу. Ну і пам'ятаємо, що для валютообміну головне - обороти. А при такій ракеті хто їм понесе об'єми на здачу?[/quote] Долар по 22-23 - це патріотизм по відношенню до національної валюти України. Ріст економіки на 40% за 5 років - навіть просто такі прагнення,хай навіть буде менше, але все рівно - це патріотизм 1 млн. робочих місць за 5 років - це патріотизм. Погнати хоч 20-25% злодіїв з посад - це патріотизм. Нормально жити з країнами ЄС та Сполученими Штатами - це патріотизм. Те,що відбувається сьогодні це не патріотизм,це хріновина собача або продажна, або просто твердолоба . До речі ,не зважаючи на всі контрміри після того,що сьогодні відбулося, про курс 24 можна забути можливо навіть назавжди. Більше того, я роками писав, що точка неповрнення до 22-23 ще не пройдена, в зв"язку з потенціалом нашої країни. Після сьогоднішнього я мабуть поміняю думку - сьогодні пройдена точка незвороту до ревальвації гривни до 22 -23.Подякувати знаємо кому.
-
Автор77
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
5
21
Додано: Вів 01 жов, 2019 21:58
Автор77 написав:Після сьогоднішнього я мабуть поміняю думку - сьогодні пройдена точка незвороту до ревальвації гривни до 22 -23.Подякувати знаємо кому.
А я не знаю кому. Расскажите пожалуйста.
-
malchinko_vitaliy
-
-
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 жов, 2019 22:05
fler написав:freeze За последние две недели часто слышу от разных поставщиков одно и то же - "товар застрял на таможне". Жалуются крупные и мелкие, и на Одесскую таможню, и на таможню, которая на Западной Украине. Всем одинаково Х..... (не подумайте, что Хорошо). Проблема одна - денег хотят.
Здравствуйте Уважаемая "fler". Две машины пришли ,ВООБЩЕ нет проблем на таможне.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 01 жов, 2019 22:09
Яша написав: fler написав:freeze За последние две недели часто слышу от разных поставщиков одно и то же - "товар застрял на таможне". Жалуются крупные и мелкие, и на Одесскую таможню, и на таможню, которая на Западной Украине. Всем одинаково Х..... (не подумайте, что Хорошо). Проблема одна - денег хотят.
Мы надеемся, что с 1 ноября мы запустим новую таможню, и вы почувствуете изменения. Сейчас в таможне до сих пор работают коррупционеры, мы об этом знаем", - сказал Гончарук *Відправлено з Чату
Ну и что он , усилием воли спецов поменяет ? У нас спецы , знатоки своего дела ! Абсолютно все делают законно. Пусть не берет на себя больше ,чем он стоит.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 01 жов, 2019 22:24
malchinko_vitaliy написав: Автор77 написав:Після сьогоднішнього я мабуть поміняю думку - сьогодні пройдена точка незвороту до ревальвації гривни до 22 -23.Подякувати знаємо кому.
А я не знаю кому. Расскажите пожалуйста.
Я не можу тут цього написати.Це заборонено. ТВ просто включіть. І зробіть висновки - чи підуть реальні бабки, ПІІ (прямі іноземні інвестиції) не в копійчаному вимірі, а багатомільярдному масштабі в країну де "лебідь,рак та щука".Їм мало того,що вони вже зробили з економікою цієї країни і взагалі, скоріш за все будуть фігачити економіку лобами і надалі. Ще не так давно ми мали трохи менше 200 млрд.дол. ВВП, і на даний момент цей рубіж мабуть мав би бути давним давно подоланий.Втрачені роки. Це не просто втрачені десятки млрд.дол. ВВП для країни, це й особисті економічні втрати, чиїсь некуплені автомашини в салоні, чиїсь некуплені новенькі квартири, хтось не зміг купити дорогі ліки, а хтось не зміг одержати гідної освіти. В кожного по різному відбулися втрати.
-
Автор77
-
-
-
-
Профіль
-
-
1