|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 30 вер, 2009 17:58
malen6ka написав:почитала ветку... впечатления те же... вежливо, четко, засилье клиентов не наблюдается...
поэтому и вежливо, что вся клиентская база - это сотрудники и их родственники + еще человек 100. Нет ничего страшней маленьких банков с акционерами типа Васи Пупкина...пример Родовида и Киева не научил, видно.
-
userrr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 30 вер, 2009 19:52
Як Ви віднесетесь до такого пункту в депозитному договорі. Дослівно.
2.1. Банк зобовязується.
...
2.1.6. Повідомити Вкладника про виникнення обставин, які можуть перешкодити виконанню Банком
умов цього Договору шляхом надіслання письмового обгрунтування затримки виконання умов Договору з зазначенням терміну и причин затримки та указанням строку та умов подальшого виконання даного Договору.
Прошу прокоментувати тих, хто вже користується цим договором з зазначеним пунктом.
І як його можна використати для невиплат відсотків та тіла депозиту?
І на що дивиться НБУ?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 вер, 2009 22:05
tatop написав:Як Ви віднесетесь до такого пункту в депозитному договорі. Дослівно.
2.1. Банк зобовязується. ... 2.1.6. Повідомити Вкладника про виникнення обставин, які можуть перешкодити виконанню Банком умов цього Договору шляхом надіслання письмового обгрунтування затримки виконання умов Договору з зазначенням терміну и причин затримки та указанням строку та умов подальшого виконання даного Договору.
Прошу прокоментувати тих, хто вже користується цим договором з зазначеним пунктом. І як його можна використати для невиплат відсотків та тіла депозиту? І на що дивиться НБУ?
У них давно этот пункт, ещё до кризиса был. Я посмотрел договор жены от 28 сентября 2007 года, он уже там был. Так что судите сами.
-
Nav777
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2009 12:30
До сих пор выплата процентов четко в срок - даже первого числа, а не как у многих банков, в течение трех дней после первого числа...
-
Hella
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2009 13:51
userrr написав:поэтому и вежливо, что вся клиентская база - это сотрудники и их родственники + еще человек 100. Нет ничего страшней маленьких банков с акционерами типа Васи Пупкина...пример Родовида и Киева не научил, видно.
нет ничего страшнее? пример Укрпрома и Проминвеста тоже ничему не научил?
как по мне, в нынешней ситуации вряд ли имеет смысл делать какие-либо выводы исключительно по принципу "большой/маленький"...
в реальной работе конкретно с этим банком проблем не возникло.
да, запомнилось отсутствие очередей! ну и слава Богу, что хоть где-то не тратишь свое время зря.
если претензий по существу нет (своевременность, умеренность платы, эффективность итд), вступают в игру второстепенные факторы (вежливость, аккуратность, скорость итд) - значит так и должно быть.
и в следующий раз, выбирая банк, я точно так же буду рассматривать и этот вариант, как ранее эффективный.
-
malen6ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2009 23:33
Нормальний банк. Все швидко і без нарікань. Так тримати!
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 13:00
В АО "Банк "ТАВРИКА" на 16.10.2009г. установлен специальный курс продажи золота без физической поставки с последующим размещением его на депозитный вклад (вес от 500 гр.) на уровне 281,00 грн.
-
la-zar47
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 21 жов, 2009 23:49
tatop написав...
Прошу прокоментувати тих, хто вже користується цим договором з зазначеним пунктом.
І як його можна використати для невиплат відсотків та тіла депозиту?
І на що дивиться НБУ?
Я як і усі інші 99% людей, договір не читав, тому перше читаю про це пункт, але відсотки і тіло по депозитам повертають вчасно, це точно. Стосовно куди дивиться НБУ, якось на початку літа, я намагався забрати свій та матері депозит достроково, в банку з капіталом в тричі більшому ніж Таврика. На фоні особистої неприязні з керівництвом, вони мені відмовили, я поскаржився в обласний НБУ, на що отримав письмову відповідь: важелів впливу на цей банк в них немає, тому шукайте правди в суді. Далі дзвінки до Києва, депо через 10 днів повернули, мотивуючи неув'язками у внутрішній системі банку. Від відповіді обласного НБУ я в шоці. Звідки знаю, що віддають в Тавриці, тому як підготувався заздалегідь, і зараз посміхаюсь. Відкрив з мамою (пенсіонером) значну кількість депозитів по 500 грн.(1,2,3,4,5,6,7 міс. і т.д.) на різні терміни. Коли гроші потрібні по закінченню я (мати) їх забираю, коли з'являються поповнюю депозит з найменшим строком. Так я маю гарний відсоток і не великий термін - 1 місяць. На сьогодні більше не відкриваю оскільки в них зменшилися з 12.10.09 ставки  , тому чекаю коли збільшаться, а поки що користуюся відкритими депозитами  .
-
Serg16
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 жов, 2009 01:02
а з якого банка Вам влітку не вдавалося забарти депозит і чим це закінчилось?
-
solex_trud
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 жов, 2009 11:00