DonalьD а если нерезы передумают дальше входить в облиги, то будут не продавать, а покупать. как не крути нбу придётся гасить, как в прошлый раз, когда 200лямов выкупленных за неделю за один день "таргетирования" слили...
zzzzzz написав:НБУ во вторник купил 143 млн.долларов. Казначейство на 8 млрд профинансировало бюджетные расходы.
Это связанные события?
эти события связаны с тем, что накануне минсдох нагнул предприятия на досрочную выплату налогов.
А Нафтогаз на досрочную выплату 8,5 млрд. грн. дивидендов за 9 мес. 2019 года!!!!! (Розп. КМУ №1339-р от 26.12.19) Пытаются выполнять доходную часть бюджета уже как могут и любыми средствами.
Realist написав:Недавно проводив аналітику. Висновок. Якби від 2014 року від 30 до 40% тримав в гривні на депозитах - нічого би не втратив, а навіть суттєво виграв в доларах (я би точно конвертував у валюту нижче 24).
Аналитика, которая сделана задним числом, делает любого пересичного миллионером. И кого волнует 2014 год? "Проведите аналитику" до 2024 года...
Я не в тому контексті це мав на увазі. Я чудово розумію зміст фрази: "Після бою руками не машуть" При актуальних відсоткових ставках на депозити в доларах та гривнях, дана аналітика буде працювати і до 2024 року. Якщо буде більша волатильність, то відповідно і відсотки будуть змінюватись у вищу сторону і навпаки. Ціль цього аналізу дій на протязі 5 років полягала в тому, щоб зрозуміти чи не даремно я витрачаю час на цей форум. Самоосвіта це добре і корисно, але можливо краще розділити активи по корзинах і взагалі не турбуватись процесами які відбуваються. От шановний prodigy все вірно пише.
prodigy написав:даремно витрачаете свій час... краще заробляти, чим рахувати, або займатися спортом/відпочинком
От тільки без контролю та аналізу всі наші дії - це просто дії. Ми не знаємо чи вони добрі, правильні, дієві чи вигідні. А у грошах цей аналіз полягає у позитивному сальдо при порівнянні активів із пасивами в певний, заздалегідь визначений, проміжок часу. І без цього фінансовий розвиток - ніяк.
prodigy написав:п.с. після цих калькуляцій треба прийняти заспокіливі засоби?
Не потрібно. адже після аналізу робляться висновки та коригування. Цей пост якраз і є частиною цього процесу винесеного не публіку для отримання порад. Такого
zzzzzz написав:Помню я такой умный летом 2014 продавал доллары по 12-13 , а потом осенью откупал по 19
в моїй історії поки що не було. Були втрати недоотриманої вигоди. Але... "Знав би прикуп..." Так що їх в рахунок не беремо.
Ф. як завжди. Страхуються. Продаж 23,75, а купівля тільки 23,2. Точно так само вони поводились і в кінці вересня.