mephala написав:собівартість 70 баксів це що? кріль просто бєвкнув а вам халва мозок затуманює?
Себестоимость (полная) 3 тыс грн - это сильно ближе к 70 баксам, чем к 300, за которые газ продают населению.
Все они мозги пудрят, пока в оппозиции. А только становятся властью, сразу и газ внутренней добычи куда-то девается, и дешевая э/э АЭС, и ровные дороги, и все остальное...
PS: что касается Яценюка - он не просто это "бєвкнув", он "бєвкал" это много раз во время майдана, поднимая народ на бунт (видеопруф я сегодня выкладывал)
ще раз - собівартість 70 баксів це що? для порівняння - 6000 тис грн це вартість в квартирі споживача.
Якщо точно рахувати, то, наприклад, у 2015 відпускна ціна Укргазвидобування була 1590 грн. (або $75). Зауважте, це навіть не собівартість, а вже відпускна ціна (вже враховуючи хоч і невеличкий, але прибуток), без ПДВ.
Ви ж дуже цікавилися, причому запитували декілька разів. Я розумію, що відповідь не зовсім очікувана. І також розумію, що коли нема що відповісти, простіше включити дурня...
Ви ж дуже цікавилися, причому запитували декілька разів. Я розумію, що відповідь не зовсім очікувана. І також розумію, що коли нема що відповісти, простіше включити дурня...
через те що ви не розумієте тему вам здається що я не очікував вашу відповідь. але повірте її я якраз і очікував. тому ще раз задам питання яке ставив з самого початку - собівартість 70 баксів це що? якщо вам не доходить то розжую та покладу до рота - це в якій точці ця ціна? і знову ж таки випереджаючи вашу відповідь та був вже раніше задав питання - відрами запаслися?