Укрпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 5253545556 ... 237>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрпромбанк - БАНКРОТ 2.5 5 459
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
37%
168
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
18%
82
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
70
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
78
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
61
Всього голосів : 459
Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 10:20

Все заканчивается кнопкой "Проверить номер доковора".. :evil:
viktorzvv

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 10:30

[quote="Regina"][quote="Lesia"]Скажите пожалуйста у тех у кого депо в у.е. что Вам говорят и что обещают, знакомая работает в Родовиде и сказала что будут выдавать в гривне по курсу который установит НБУ (даже может ниже чем он есть на сегодня)[/quote]

Говорили ту же информацию, когда регистрировалась - утвердительным тоном: будете получать в грн. по курсу нбу! У нас пока только такая информация. Типа того,что скажите спасибо и за это.[/quote]

Вот и я думаю: не лучше будет ли в моем случае денежки не забирать, а переложить в Родоводе на 3 мес. :?: Депо закончился в октябре, значит, если зарегистрироваться, запишут на начало февраля. И выдадут в гривнах по курсу НБУ... Если к тому времени денежки не закончатся, как было с Юлиной тысячей... :evil:
Если продлю на 3 мес., то по срокам так на так и получится, но хоть % будут капать и есть вероятность получить в у.е.
furioso

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 10:36

ukrprombank написав:
_nata_78 написав:
Влади мир написав:завел номер договора на сайте, пишет - нет данных, 2 разных договора, окончание депозита через 1,5 года. не всех еще завели в реестр наверно?

фух, хоть у кого такая ситуация, а я то уже подумала, что кранты..
а у вас случайно нет судебного решения?

Кто-то уже интересовался действующими договорами (инфа - где-то на ветке). Сказали, что тем у кого действующий договор раньше 16 декабря не подходить. Писалось также, что на 13 ноября действующие договоры были еще в Укрпромбанке.

мне в родовиде тоже так же сказали, по поводу16 декабря.
хотя не ясно насчет переоформления, может тогда в неочереди.
_nata_78

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Зареєструвався вчора на сайті. Процедкра зайняла 2 години 2.00 - 4.00. Депо закінчився 01.04.09 зареєстрували нв 16.12.09.
Коротко про головне:
Браузер - Internet Ex[plorer? Пробував мозілу - не сильно. Браузер не загрушає всіх картинок, але це не головне. Може не зовсім точно буду називати дані, просто с\одним оком спав і не все пам'ятаю.
Крок 1. Ведіть номер договору. Після вводу натискаєте кнопку перевірити дані. Висвічується "обробка даних". Через 5-7 хвю зв'являється напис, що ваши депозит обслуговується на відділенні Х.
Крок 2. Введіть дату найбільш зручну прийти на відділення. Справа по ідеї повинен завантажуватися календар. Але після 5 хв. він не з'явився. І я почав водити мишею по білому пустому полю, трохи правіше від напису "Крок 2...." поки стрілка миші не перетворилася на на "руку з паотцем". Після натискання з'являється календар, де можна вибрати дату. І ТУТ САМЕ ГОЛОВНЕ. ДИВІТЬСЯ ПО ФОРУМУ КОЛИ ЗАКІНЧИВСЯ ДЕПОЗИТ І НА ЯКУ ДАТУ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ. Не намагайтеся поставити себе на 23, 24 листопада. Це даремно витрачений час. Після кожного вибору дати знову висвітлюється напис "обробка даних" і через 3-6 хв, якщо на цю дату записатися не можна, вискакує попереджальне вікно - "На вибрану дату відсутні вільні часові проміжки". Сам почав з 07.12 і дійшов до 16.12. Потім вискакує вікно крок 3
Крок 3. З вільних часових проміжків вибиріть найбільш зручний час. І справа випадний список. На кожного клієнта виділяється 15. В мене все було вільно і я вибрав 10.00.
Після цього з'являється кнопка "Відправити". І через 5-7 хв. з'являється вікно Завка прийнята Приходьте ХХ числа, в Х часов на відділення Х.
Всім успіхів!!!
i.s.k.r.a.

furioso написав:
Regina написав:
Lesia написав:Скажите пожалуйста у тех у кого депо в у.е. что Вам говорят и что обещают, знакомая работает в Родовиде и сказала что будут выдавать в гривне по курсу который установит НБУ (даже может ниже чем он есть на сегодня)

Говорили ту же информацию, когда регистрировалась - утвердительным тоном: будете получать в грн. по курсу нбу! У нас пока только такая информация. Типа того,что скажите спасибо и за это.

Вот и я думаю: не лучше будет ли в моем случае денежки не забирать, а переложить в Родоводе на 3 мес. :?: Депо закончился в октябре, значит, если зарегистрироваться, запишут на начало февраля. И выдадут в гривнах по курсу НБУ... Если к тому времени денежки не закончатся, как было с Юлиной тысячей... :evil:
Если продлю на 3 мес., то по срокам так на так и получится, но хоть % будут капать и есть вероятность получить в у.е.

А Вы не задумывались о том, что Вам могут конвертировать вклад ДО переоформления в Родовиде? И новый вклад будет уже в грн
viktorzvv

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 10:39

Regina написав:
Lesia написав:Скажите пожалуйста у тех у кого депо в у.е. что Вам говорят и что обещают, знакомая работает в Родовиде и сказала что будут выдавать в гривне по курсу который установит НБУ (даже может ниже чем он есть на сегодня)

Говорили ту же информацию, когда регистрировалась - утвердительным тоном: будете получать в грн. по курсу нбу! У нас пока только такая информация. Типа того,что скажите спасибо и за это.

Вот и я думаю: не лучше будет ли в моем случае денежки не забирать, а переложить в Родоводе на 3 мес. Question Депо закончился в октябре, значит, если зарегистрироваться, запишут на начало февраля. И выдадут в гривнах по курсу НБУ... Если к тому времени денежки не закончатся, как было с Юлиной тысячей... Evil or Very Mad

Если забирать сейчас то курс выдачи может быть меньше даже чем НБУ, с намёком на то что лутше подождать и потерпеть ещё 3 мес. но где уверенность в том что через 3 мес. ещё что- то не случится???!!!
Lesia

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 10:40

[b]furioso[/b]
Я думаю Вы правы.Для Вас это оптимально.
Afox

Подякував: 4 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 10:57

i.s.k.r.a. написав:Зареєструвався вчора на сайті. Процедкра зайняла 2 години 2.00 - 4.00. Депо закінчився 01.04.09 зареєстрували нв 16.12.09.
Коротко про головне:
Браузер - Internet Ex[plorer? Пробував мозілу - не сильно. Браузер не загрушає всіх картинок, але це не головне. Може не зовсім точно буду називати дані, просто с\одним оком спав і не все пам'ятаю.
Крок 1. Ведіть номер договору. Після вводу натискаєте кнопку перевірити дані. Висвічується "обробка даних". Через 5-7 хвю зв'являється напис, що ваши депозит обслуговується на відділенні Х.
Крок 2. Введіть дату найбільш зручну прийти на відділення. Справа по ідеї повинен завантажуватися календар. Але після 5 хв. він не з'явився. І я почав водити мишею по білому пустому полю, трохи правіше від напису "Крок 2...." поки стрілка миші не перетворилася на на "руку з паотцем". Після натискання з'являється календар, де можна вибрати дату. І ТУТ САМЕ ГОЛОВНЕ. ДИВІТЬСЯ ПО ФОРУМУ КОЛИ ЗАКІНЧИВСЯ ДЕПОЗИТ І НА ЯКУ ДАТУ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ. Не намагайтеся поставити себе на 23, 24 листопада. Це даремно витрачений час. Після кожного вибору дати знову висвітлюється напис "обробка даних" і через 3-6 хв, якщо на цю дату записатися не можна, вискакує попереджальне вікно - "На вибрану дату відсутні вільні часові проміжки". Сам почав з 07.12 і дійшов до 16.12. Потім вискакує вікно крок 3
Крок 3. З вільних часових проміжків вибиріть найбільш зручний час. І справа випадний список. На кожного клієнта виділяється 15. В мене все було вільно і я вибрав 10.00.
Після цього з'являється кнопка "Відправити". І через 5-7 хв. з'являється вікно Завка прийнята Приходьте ХХ числа, в Х часов на відділення Х.
Всім успіхів!!!

Сколько же у Вас терпенья!! Я уже немного реже, чем вчера, нажимаю кнопку F5... :(
viktorzvv

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 11:05

Зарегистрировалась в 09:28 через дозвон по тел. 255-86-47. Дозванивалась минут 10. Все, что интересовало оператора - номер идентификационного кода и ФИО. Учтиво так спросили в какое время удобно. Вклад закончился 28.04.2009, назначили на 12.12.2009 (Сб). Более того - спросили, в каком отделении удобно получить и там и записали. Просили не опаздывать. Инет мертво лежит после нажатия "проверить договор".
NastyaSheva

Повідомлення Додано: Сер 18 лис, 2009 11:16

А можно ли по телефону когда регистрируешься выбрать другой филиал?
Bons

#<1 ... 5253545556 ... 237>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє