Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 20502051205220532054 ... 2082>
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:11

Patya написав:Nost
вопросик есть! вы получали в гривне свой долларовый депозит? Если "да", то интересовались ли вы у сотрудника банка какие есть варианты получения валютного депозита в валюте вклада?

Да, в гривне. И долларов и Евро не было. Сказали что валюта будет через месяц, но у меня не такая большая сумма была что б я сильно переживал из-за потери на разнице.
Nost

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:19

Nost
спасибо за ответ! будем надеяться что все таки начнут выдавать в валюте вклада...
Patya

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:22

Львів. Два депо (грв. і дол.) закінчилися 25.01.09 р. реєструвався 17.11.09р. по телефону. Видача призначена на 25.11.09р. на 9.15 год. Минулого тижня передзвонили з відділення попросили швидше як 11.00 год. не приходити, так як у них тільки біля 11.00год. привозять гроші. Прийшли 10.55 год. У відділенні було приблизно 6-7 людей. Виявилося, що всіх обслуговують в одну чергу, один працівник : і на реєстрацію, і на переоформлення, і на видачу. Але черга посовувалася швидко. Запропонували переоформити. Я сказав, що якщо вони компенсують мені всі збитки, то залишу в них гроші навіть на три роки. Як я і очікував вони відмовилися це робити. Почали оформляти на видачу, в тому числі доларовий депо по курсу НБУ. На моє запитання на підставі чого вони не видають долари, нічого зрозумілого відповісти не змогли. Тоді я настояв зареєструвати заяву, яку я заготовив завчасно, щоб мені дали письмову відповідь . Трішки повимахувавшись заяву зареєстрували. На все пішло 30-40 хв. Всім бажаю чим швидше забрати свої гроші і забути цей страшний сон "депозит в Укрпромбанку".
strilok

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:24

terry1 написав:
Сомневающийся написав:
VVolk написав:Я ИЛ забрал. Правильно или нет - увижу с 1 декабря. Правда зависшие % в Укропе сказали можно забрать в Родовиде. В принципе, если не закроете ИП, то получите депо до 150000 грн. через ФГВФО после объявления о ликвидации Укропа. Так что супругу можете успокоить. ;)

У меня тоже ИЛ в ИС. Пока не забирал. Жду новостей с полей.
Тут люди еще 2 недели назад отозвали, а их еще не передали и леш его знает когда.

Не в курсе, если "Укрпром" ликвидируюет, ФГВ выплатит только вклад или еще 3% и инфляцию как суд насчитал?

Сегодня в банке сказали, что срок отказа от ИЛ продлили до 16 декабря. Кто-нибудь слышал об этом или опять врут?

Мне утром звонили с отделения, сначала девочка пыталась что-то рассказать, потом начальница, сказала, что продлили срок отказа до 16.12 и что я один остался такой (не отказавшийся) на отделении. Мой вопрос о моих гарантиях остался без ответа. Т.ч. не знаю пока что предпринять.
kalinych

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:25

Сомневающийся написав:
VVolk написав:Я ИЛ забрал. Правильно или нет - увижу с 1 декабря. Правда зависшие % в Укропе сказали можно забрать в Родовиде. В принципе, если не закроете ИП, то получите депо до 150000 грн. через ФГВФО после объявления о ликвидации Укропа. Так что супругу можете успокоить. ;)

У меня тоже ИЛ в ИС. Пока не забирал. Жду новостей с полей.
Тут люди еще 2 недели назад отозвали, а их еще не передали и леш его знает когда.

Не в курсе, если "Укрпром" ликвидируюет, ФГВ выплатит только вклад или еще 3% и инфляцию как суд насчитал?

Когда будут ликвидировать (если будут :roll: ) то выдадут только вклад + проценты по вкладу до 150 тыс. гр. Это будет посчитано на день назначения ликвидатора, а выдаваться минимум 6 месяцев (по закону, но законы у нас не выполняются, может растянуться и на год).
Afox

Подякував: 4 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:26

Я свой исполнитльный тоже сегодня забрала.
Что будет, то и будет.
Этих мошеников не переииграешь, у них всегда козырный туз в рукаве. :twisted:
Afox

Подякував: 4 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:27

kalinych
У нас по филиалу отказались меньше 20%...Остальные пока не хотят...А отделение- слишком мелкая единица для статистики.
terry1

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:28

Відписуюсь!!!! Був в банку у Львові, на Тобілевича, черга чоловік 10. Спочатку було все довго, потім якось скоренько розсмокталося. мені написали писульку, пішов в касу і зняв свої гроші. Тиждень тому написав заяву, шоб віддали у валюті. Коли вже отримував гроші, підійшов керуючий філією і попросив підписати мирову угоду, тобто, як я зрозумів, забрати ту заяву... Я відмовився і пішов геть. Все...
Nikitishin

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:32

Nikitishin написав:Відписуюсь!!!! Був в банку у Львові, на Тобілевича, черга чоловік 10. Спочатку було все довго, потім якось скоренько розсмокталося. мені написали писульку, пішов в касу і зняв свої гроші. Тиждень тому написав заяву, шоб віддали у валюті. Коли вже отримував гроші, підійшов керуючий філією і попросив підписати мирову угоду, тобто, як я зрозумів, забрати ту заяву... Я відмовився і пішов геть. Все...

Тобто? Забрали гривнею, але заяву лишили?
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2009 14:51

ага, саме так!
Nikitishin

#<1 ... 20502051205220532054 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти