Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Goodman написав:Пробывал КРЕДИТКУ оформлять через точку присутствия..... так и не смог.
Мапа каже, що у вас є повноцінне відділення. Чого ви дівкам заважаєте населення на кредити розводити?
clientage написав:Ну шо сходить шоли?! На пл. Победы у Киёве Но думаю, шо эт разводняк, уж очень ушлые там тётушки
У моєму місті теж якесь підозріле відділення: оформитися вдалося з 2-го разу, обидва рази вони були відверто здивовані, що до них хтось з вулиці прийшов по картку, відчувалося якесь напруження і метушня. Я навіть передумав відкривати мін. депо під дебетку, бо було враження, що я їх заважаю. Відпустило їх уже як я виходив - посміхалися і казали приходити ще. Я виріши, що це такий збіг, але схоже, що це для них норма.
klug написав:У моєму місті теж якесь підозріле відділення: оформитися вдалося з 2-го разу, обидва рази вони були відверто здивовані, що до них хтось з вулиці прийшов по картку, відчувалося якесь напруження і метушня. Я навіть передумав відкривати мін. депо під дебетку, бо було враження, що я їх заважаю. Відпустило їх уже як я виходив - посміхалися і казали приходити ще. Я виріши, що це такий збіг, але схоже, що це для них норма.
До кешбека тут кредитки были только у Маркаровой и её мужа. Понятно, что удивились
omb , мне это подтвердили в отделении. И ещё звонили аж в Киев и там сказали, что кешбэк будет только при кредитном лимите. Оставил заявку. Будет лимит - возьму карту.
rollo написав:И ещё звонили аж в Киев и там сказали, что кешбэк будет только при кредитном лимите.
Кто работает в банке никогда не интересуются собственными продуктами, на работе - о чем угодно, только не о работе. Нах звонить на Киев , если на сайте висит простая, как деко табличка:
PS уровень "банковцив" падает как ставки в их банках.