Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 874875876877878 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 21:39

quiet написав:квестор
Шановний Квесторе. Що можете сказати про банк Тавріка. Ми зним вже 4 роки, але він якось уникає різних рейтингів і взагалі тримається якось стороною. Але чергову кризу пережив без пригод. А ще велика подяка вам за будівництво лікарні. За кредитпром особлива подяка.

....ну, не все ще закінчилось...наступний рік буде теж ..важким..особливо перша його половина..
1)..непрозора структура власності..наприклад , Ви можете щось сказати , що таке-.ЗАТ "Торговий дім "Артбухта" ...
2)..слабка власна ліквідність...в гострі періоди значні обєми(для нього)позичав у "хвельшера"..і зараз ліквідних активів менше ніж позичених грошей..
3)..висока питома вага позик підприємствам(близько 80%)..при смішних -4% резервів( середня резерви по системі 12%)...фінансував будівництво..

..з позитиву....якісь є певні підозри на родинні стосунки з Київським Ювелірним заводом.+ власники вносили додатковий капітал....себто, схоже пробують втримати...успіху.

..але ...це не "герой нашого роману"... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 21:45

Re: Діагноз....на 1 грудня 2009 року.

квестор написав: результати пошуку втраченої гармонії

...так , панове..саме так...попиваючи чай з молоком у затишній кавярні і слухаючи Джо Дассена дійшов до сумного висновку ..."діагнози" втратили якусь внутрішню гармонію...ми занадто захопились результатами "аналізів" і стали схожі на банальні "рейтинги"..мені стало сумно..
..тому ..рішуче відсунувши на край столу різноманітні папірці з якимись дурнуватими табличками та цифрами...і поринувши в красиву мелодію ...спробував відшкутати гармонію у розташування наших пацієнтів...результат вийшов дещо несподіваний :

Палата "В"...слабенькі
29) Приват
30)ОТП
31)Піреус
32)Донгор
33)Пумб
34)Дельта
35)Мегабанк
36)ОщадГаз

.....не знаю..колеги як Вам..а мені подобається саме такий вигляд нашого "лазарету"...звісно увагу дещо відволікали красиві баришні за сусіднім столиком...тому , нагадую, що це лише моє відчуття гармонічного розподілу по палатах...а на "вкус и цвєт" як відомо....
....деякі необхідні пояснення...збудував "санаторій-профілакторій" і ліквідував" коридор"..бо, скоро Новий Рік" ...і тому має бути щось красиве..а з "коридору" курців розігнав... комусь зробив подарунок..а когось відправив поверхом нижче...звиняйте...
....але... мені так ПОДОБАЄТЬСЯ....
:wink:

ПС....наступний "Діагноз.." буде десь ближче до середини лютого наступного року...і буде виходити щоквартально...бо, "муза" не приходить за розкладом...
.......але..не нервуйте...якщо у нашій "діагностичній мелодії" буде зявлятись фальш..або , навпаки..зявиться якась приємна новина...оперативно відреагуємо...
.....шануйтесь...
.....і бережіть власні гроші.

:shock: Глазам не верю, Квестор, ну наконец то, ПУМБика в палаты прописали, кстати сегодня сказали что инфу по реструктуризации на следующей недели опубликуют, филиалам уже довели лимиты кредитования на 2010 г., суммы говорят приличные, так что скоро ПУМБик в ВИП - палаты поедет... :wink:
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 21:53

konstantin kirovograd написав:Аргументируйте,пожалуйста,по Платинум банку.Лично меня акционеры не впечатлили,а те что впечатлили имеют 4%.Заранее благодарю.

1)...досить пристойно продуманий в технічних деталях венчурний проект групи міжнародних "шпекулянтів" за у частю доньки Світового банку...з достатньо обережною лінією поведінки.
2)...високий рівень власної ліквідності.
3)...пристойне резервування ( як для досить консервативного підходу до кредитування)+ майже половина активів сформована за рахунок капіталу...себто , висока здатність абсорбувати потенційні збитки.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 22:00

квестор написав:
MGD написав:Квесторе, таке стрімке падіння Ощадбанку не просто здивувало, а майже шокувало :shock:
Це пов"язано з проблемами в обслуговуванні в жовтні Нафтогазом своїх кредитів?

..це була остання краплина...."адміністрація" просто "згвалтувала" Ощад...він фізично і морально травмований...і хоча банкрутство йому не загрожує...але місце цього "каліки"..біля порогу.. 8)

Квесторе, але у Ощада є один невеличкий аргумент....буквально на 2 строчки - про те, що всі вклади там гарантуються державою незалежно від внеску!.....і якщо Ви ранжуєте за рівнем надійності банки, які працюють в Україні, то як на мене зовсім не логічним виглядає таке падіння Ощаду.

Не даремно ж корпоративні рейтинги не можуть бути вищими за державні.
easy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 22:22

easy написав:
квестор написав:
MGD написав:Квесторе, таке стрімке падіння Ощадбанку не просто здивувало, а майже шокувало :shock:
Це пов"язано з проблемами в обслуговуванні в жовтні Нафтогазом своїх кредитів?

..це була остання краплина...."адміністрація" просто "згвалтувала" Ощад...він фізично і морально травмований...і хоча банкрутство йому не загрожує...але місце цього "каліки"..біля порогу.. 8)

Квесторе, але у Ощада є один невеличкий аргумент....буквально на 2 строчки - про те, що всі вклади там гарантуються державою незалежно від внеску!.....і якщо Ви ранжуєте за рівнем надійності банки, які працюють в Україні, то як на мене зовсім не логічним виглядає таке падіння Ощаду.

Не даремно ж корпоративні рейтинги не можуть бути вищими за державні.

...я нікого не "ранжирую"..а викладаю ... свою суб"єктивну...і навіть дуже суб"єктивну точку зору на місце "пацієнтів" в "лазареті"....і уважно почитайте підзаголовок "Діагнозів..."...гармонійне розташування Ощаду з "закопаною" половиною кредитного пертфеля в Нафтогазі...з величезним обсягом рефу в пасивах...саме там...у кутку..під віником... :wink:

ПС...йому не дадуть збанкрутувати...але ...хіба то життя?...хіба то банк?..так...інструмент покручений від інтенсивного використання...брудний і застарілий.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 22:32

бориска написав:Ух ты юхты...скоко перемещений за один месяц...изучать да изучать...Квестор спасибки!!!!!!

Так теперь на изучение отведено 2,5 месяца.
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 22:43

Квестор, дуже спасибо!
Скажите по поводу ПроФин. Это, я так понимаю Промысловофинансовый банк, так они на Европу свечи гонят +керосин, это их место имение, или как, у них сайт уж как пол года на реконструкции, или свечки сейчас в ходу,я лично 27ого пару спалил. :cry:

Буду вдячный за видповидь, дуже цикаво.
Kent

Подякував: 81 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 22:54

reef написав:
sevs написав:Поддерживаю коллег-читателей и выражаю Квестору признательность за эту ветку форума, ну и поздравляю с днем рожденья. Эта ветка мне, непрофессионалу, заменяет десяток других сайтов, где информацию надо собирать по крупицам, что конечно же тяжело, когда твоей работой это не является.

Кстати, именно 30 ноября 2008 года на ветке появился первый участник (помимо первооткрывателя Квестора), это - eromeo

:wink:
Мимо такой темы пройти было невозможно!
eromeo

Подякував: 55 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 22:55

Kent написав:Квестор, дуже спасибо!
Скажите по поводу ПроФин. Это, я так понимаю Промысловофинансовый банк, так они на Европу свечи гонят +керосин, это их место имение, или как, у них сайт уж как пол года на реконструкции, или свечки сейчас в ходу,я лично 27ого пару спалил. :cry:

Буду вдячный за видповидь, дуже цикаво.

...та невже.. :o ...ОАО «ПроФин Банк» является дочерним предприятием Группы Societe Generale, одной из самых больших групп по финансовым услугам в еврозоне.

Ранее известный как ИКАР-Банк, после покупки банка в январе 2008 года Группой Societe Generale и после завершения процесса регистрации, банк был переименован на ПроФин Банк в декабре 2008 года............читайте далі...http://profinbank.com/

...це був п.1.
...............п.2.....високий рівень власної ліквідності.
...............п.3.....рівен резервування понад 60% :!: +пристойна капіталізація...мамка вже цього року підсобляла малюку

...сподіваюсь, що французи таки зважаться розвивати банківський проект як основний..а не як придаток..ПростоФінанса.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 23:22

квестор написав:
Sashka!!! написав:Квестор, а как же банк Пиреус?!? Неуж то так плохо?!?
Просто ща туда деньги несу!!!
Или не стоит?!?

...не погано...а якось не впевнено..не фактурно..не переконливо..

Квестор, а можно по Пиреусу хоть какие - то цифры ... или факты. Ведь именно информация - мать интуиции.
Driver3636

#<1 ... 874875876877878 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє