Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 875876877878879 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 23:51

квестор
Респект и уважение! Даже не ожидали столько изменений и еще - много разного и приятного было, но попасть в список Квестора - дорогого стоит! даже в палату "слабеньки" :) - кому то это покажется мало или недостатчно, но для СТАРТА - это прорыв :) , як то кажуть _ "дали буде"

много было сделано, но жизнь в движении и то, что впереди; свои позиции не отдадим никому, а для этого - утроим свои усилия, будем стараться и не подведем :)

ps пойду отпраздную :) это того стоит!!!! ведь счастье не в прошлом, не в будущем, а в настоящем, то что есть сейчас, в данный момент! так что будьте счастливы каждым днем, всем привет!
OP

Подякував: 12 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 гру, 2009 23:54

Квестор выбачаюсь:

А, це тоди що за чудо http://promfinbank.com.ua/

Я и думал что оно, тоже что и профи. Улет блин. Что за пациент такой?
Kent

Подякував: 81 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 00:00

Driver3636 написав:
квестор написав:
Sashka!!! написав:Квестор, а как же банк Пиреус?!? Неуж то так плохо?!?
Просто ща туда деньги несу!!!
Или не стоит?!?

...не погано...а якось не впевнено..не фактурно..не переконливо..

Квестор, а можно по Пиреусу хоть какие - то цифры ... или факты. Ведь именно информация - мать интуиции.

...мені не дуже подобається його відношення до резервування...9% при середніх по системі понад 12%...мама підтримку дала..чому так мало...не розумію...
...та не нервуйтесь ...можливо це якось підсвідомо..колись був у МКБ , греки тільки його купили...не дуже сподобалось...поживемо..придивемось.
...а можливо на мене тисне високе співвідношення державний борг/ВВП у Греції..хто його зна... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 00:44

квестор написав:
easy написав:
квестор написав:
MGD написав:Квесторе, таке стрімке падіння Ощадбанку не просто здивувало, а майже шокувало :shock:
Це пов"язано з проблемами в обслуговуванні в жовтні Нафтогазом своїх кредитів?

..це була остання краплина...."адміністрація" просто "згвалтувала" Ощад...він фізично і морально травмований...і хоча банкрутство йому не загрожує...але місце цього "каліки"..біля порогу.. 8)

Квесторе, але у Ощада є один невеличкий аргумент....буквально на 2 строчки - про те, що всі вклади там гарантуються державою незалежно від внеску!.....і якщо Ви ранжуєте за рівнем надійності банки, які працюють в Україні, то як на мене зовсім не логічним виглядає таке падіння Ощаду.

Не даремно ж корпоративні рейтинги не можуть бути вищими за державні.

...я нікого не "ранжирую"..а викладаю ... свою суб"єктивну...і навіть дуже суб"єктивну точку зору на місце "пацієнтів" в "лазареті"....і уважно почитайте підзаголовок "Діагнозів..."...гармонійне розташування Ощаду з "закопаною" половиною кредитного пертфеля в Нафтогазі...з величезним обсягом рефу в пасивах...саме там...у кутку..під віником... :wink:

ПС...йому не дадуть збанкрутувати...але ...хіба то життя?...хіба то банк?..так...інструмент покручений від інтенсивного використання...брудний і застарілий.

Квесторе, ну й хитрун Ви, мабуть із Західної України, там таких багато :lol:

Трохи ліньки мені шукати Ваші ж фрази відносно того, що як би не було огидно, але надійність на першому місті! А тепер Ви шукаєте гармонію! Та гармонію зараз в Україні можна шукати тільки в Карпатах, на полонині, а в банках - одна какофонія :(

Наприклад, ПІБ мені бачиться набагато більш брудним і застарілим, ніж Ощад, але де він, а де Ощад. Одразу скажу, що є досвід "спілкування" і з тим і з іншим.

Звичайно кожний тут думає свою головою і Ваша думка на цій гілці - найавторитетніша, але читачам (ну, принаймні мені) здається Ви не дуже послідовні :wink:
easy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 01:33

easy

ну, Вы же сами цитату представили - "викладаю ... свою суб"єктивну...і навіть дуже суб"єктивну точку зору на місце "пацієнтів" в "лазареті"." - нужно уважать мнение автора :)

а потом помню один из самых сильных тренингов в жизни - автор говорил , что есть несколько уровней принятия и усваивания информация - копирование (как в школе - заучить), личный опыт (когда на практике усваиваете информацию), анализ и применение (когда опыт в других сферах можете проанализировать и успешно применить в абсолютно новых) и самая высокая - изменить отношение (когда думали и представляли что-то одно, но в процессе и на практике изменили мнение)

так что Квестор (как истиный гуру) - смотрит, анализирует, применяет и по необходимости меняет мнение - отношение

скорее это не непоследованность, а признак думающего человека и человека не застывшего на месте, а идущего вперед (проще застыть и отстаивать свою точку зрения до посинения, не обращая внимания на измененную жизнь)
OP

Подякував: 12 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 01:36

Ув.Квестор подкажите раз все изменилось и след.выход АЖ в середине февраля,то какой временной промежуток надежности у палаты Санаторий,А,Б и В
Например Санаторий 6 месяцев
А- 3 мес , ну и т.д ?
Ruslan2453

Подякував: 17 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 02:39

Ого! ото перестановочки ...кое-какие ожидаемые, но не на столько..., а Ощад, действительно, конкретно поразил....Шведы рванули...
Но в общем, динамика явно положительная...и борьба с курением привела к "положительным в палату" результатам :)))
Квестор, спасибо за труды и легкий драйв :D

ЗЫ. Ruslan2453, о каком временном промежутке надежности по палатам вообще можно вести речь, если пациенты палат между собой устраивают в течении месяца такие миграции? ИМХО, в санаторий полгода можно не заглядывать, а все остальные - лучше каждый месяц измерять температуру и отслеживать динамику...мало ли какой вирус попутным ветром занесет. А во время выборов и после - попутных ветров ой как много будет.... :wink:
Хотя, лично я считаю,что абсолютно все пациенты хит-парада в итоге преодолеют эпидемию, вне зависимости от предстоящих перемещений.
Прививку-то уже небось все получили... :wink:
yuma

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 05:46

Уважаемый Квестор.Почему "Правэкс" так резко вверх переместился.Что"Интеса" лучше кормит чем" Юникредит"?.Читал,что "Правэкс" уступил 937млн. гривен безнадежных долгов коллекторской фирме за 3.7млн. гривен.Думаю,что указанная информация неадекватна.И все же Ваше мнение.Заранее благодарен.
romanov1

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 09:13

romanov1 написав:Уважаемый Квестор.Почему "Правэкс" так резко вверх переместился.Что"Интеса" лучше кормит чем" Юникредит"?.Читал,что "Правэкс" уступил 937млн. гривен безнадежных долгов коллекторской фирме за 3.7млн. гривен.Думаю,что указанная информация неадекватна.И все же Ваше мнение.Заранее благодарен.

....Правекс почав набагато краще резервуватись( фіксувати збитки) ..і можливо Ваша інформація про значні дисконти при продажу боргів є близькою до істини...і це добре !....перша ознака, що скоро таки отримають додатковий капітал від "мамки"...при наявності "потужної мамки"..звісно.
...і саме рівень резервування ..і відрізняє Правекс ..від Укрсоца...останній продовжує "малювати прибутки"..художник .. :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 гру, 2009 10:10

Квесторе, приєднуюсь до подяк за розміщення пацієнтів по палатах. Велике прохання прокоментувати 2-х пацієнтів в палаті А - Кредобанку та Прокредита. Кредобанк ніби отримав допомогу від польської мамки, але там ніби не все так добре.
А прокредит для мене взагалі темна конячка - на сайті читав ніби міжна група, тільки от розміщена вона в основному в болгарії, сербії, македонії, навіть в африці і південній америці. Якось не вражає...
Kropa

Подякували: 2 раз.

Профіль

#<1 ... 875876877878879 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор