Кредитпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 153154155156157 ... 532>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Кредитпромбанк - БАНКРОТ 3.1 5 417
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
30%
124
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
9%
38
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
9%
39
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
26%
110
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
25%
106
Всього голосів : 417
Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2009 10:21

asu95 написав:я не кричал... у меня капс лок был нажат....

CapsLock в повідомленнях навіть в доінтернетний час був ознакою саме крику. Звичайно якщо не рахувати S.W.I.F.T. повідомлення, яки орієнтуються на те, що деякі банки можливо досі працюють з програмним забезпечення з 60-х, яке просто не зналося на маленьких літерах.

Взагалі у мене особливо хвилювання з цього приводу нема, я сам здивований, що перехід до Укрексіму практично ніяк не вплинув на ходження грошей.
vasyatko

Подякував: 14 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 гру, 2009 15:25

vasyatko написав:
asu95 написав:я не кричал... у меня капс лок был нажат....

CapsLock в повідомленнях навіть в доінтернетний час був ознакою саме крику. Звичайно якщо не рахувати S.W.I.F.T. повідомлення, яки орієнтуються на те, що деякі банки можливо досі працюють з програмним забезпечення з 60-х, яке просто не зналося на маленьких літерах.

Взагалі у мене особливо хвилювання з цього приводу нема, я сам здивований, що перехід до Укрексіму практично ніяк не вплинув на ходження грошей.

значит нам как пересичным громадянам все равно... деньги летают ну и ладно....
asu95

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 гру, 2009 17:27

vasyatko написав:Freed
Одразу помітно, що Ви працюєте у відділені і коррахунками не займаєтеся. Наскільки мені відомо, їх ніхто не закривав, через них продовжують працювати, просто диверсифікували ризики спрямувавши потік коштів до Укрексіму. Взагалі комісія за обслуговування коррахунку зазвичай настільки мізерна сума, що навіть прислів’я "копейка рубль бережет" тут недоречне :). Про економію можна було б казати в 90-ті, коли банки не мали S.W.I.F.T і працювали через системи "аля клієнт-банк" з прямим дозвоном до штатів.

Я не говорил о том, что они закрыты...
Каждая операция через банк-корреспондент стоит денег. Чем больше операций - тем ниже цена одной операции (индивидуальные тарифы), чем меньше объем операций - тем цена больше. Тут, надеюсь, спорить не будете.
Так вот, если уменшилось колличество операций, а как следствие - выросла себестоимость, то зачем платить больше?
Для клиента стоимость операции осталась неизменной, но за счет переноса корсчетов - поднялась доходность операций.
Вот это я старался пояснить.
Freed

Подякував: 2 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 гру, 2009 20:45

Freed, вопрос хочу задать (может был уже, тогда сорри). Итак, во вкладе "Классический" % ставка на протяжении действия вклада остаётся той же, что и при заключении договора (неизменной), или банк оставляет за собой право её изменить в любой момент? Спасибо.
finder

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 01:00

finder
"Классический" - это срочный вклад и ставка сохраняется на весь тот срок, на который Вы его заключите.
yuma

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 01:40

yuma написав:finder
"Классический" - это срочный вклад и ставка сохраняется на весь тот срок, на который Вы его заключите.
Я понимаю, что это срочный вклад. Вопрос был в том, что именно написано в договоре? Например, что то типа такого: "% ставка по вкладу фиксируется на весь строк действия вклада" или такого: "банк оставляет за собой право изменять % ставку в связи с..."?
finder

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 02:15

finder написав:
yuma написав:finder
Я понимаю, что это срочный вклад. Вопрос был в том, что именно написано в договоре? Например, что то типа такого: "% ставка по вкладу фиксируется на весь строк действия вклада" или такого: "банк оставляет за собой право изменять % ставку в связи с..."?

Обсуждалось это уже здесь на ветке ни раз. Сохраняется.
Простой случай из практики: банк недавно понизил ставки на 0,5%. На уже заключенные договора это не распространилось, проверено.

Или Вы хотите узнать, присутствует ли в договоре раздел "форс-мажорные обстоятельства"? :wink:
yuma

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 03:10

yuma, спасибо, всё понятно.:)
finder

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 09:53

Freed написав:Так вот, если уменшилось колличество операций, а как следствие - выросла себестоимость, то зачем платить больше?

Тобто послуги Укрексіма безкоштовні, або він ще й доплачує за Банк, щоб собівартість була нижчою :)
vasyatko

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 10:01

yuma
Згідно з договорами Банк може змінити % ставку. На практиці він це робив в минулому тисячоріччі, коли вкладників була мабуть сотня-дві на всю Україну, але це настільки незручна та неприємна процедура, що навряд Банк звернеться до неї ще раз.
По-перше, треба надіслати вкладнику листа, та отримати підтвердження, що він його отримав.
По-друге, якщо вкладник незгодний, він має можливість перервати договір достроково та отримати усі нараховані % за старою ставкою.
vasyatko

Профіль

#<1 ... 153154155156157 ... 532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор