Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Договора нема, є заява-анкета, і там посилання за тарифами на офіційний сайт або відділення банку. Тобто при підписанні я погоджуюсь на таке. Я оформлював персонально на себе як фізична особа. Кредитний ліміт 0. Депозит 0. Начальник відділення з менегером сами вирішили надати дозвіл мені на цей пакет, за що їм і респект.
так що виходить якщо я бачу на сайті написано обслуговування безкоштовне при розрахунках від 5 000 грн/міс або при поповненні від 15 000 грн/міс. То це законно і правда
понял, в общем, как и в Кредо - проверять опытным путем, спасибо! надеюсь, скоро получу тоже , погадаем ребусы за eVisa
cohan написав:тут же через Rewards все, ждите 2-9 дней
В день буду за ОККО питати, миттєва знижка - мені пояснювали на горячці що це фішками зарахують... свою законну то я отримав, а за те що ОТП карткою нічого нема. Ладно, в день розберусь та відпишусь тут.
Знижку від ОТП нададуть при сплаті на касі (пофіг, чи карткою фізично, чи токеном гуглпей/еплпей). За розрахунки через ОККОпей миттєвої знижки немає.
barborys написав:А какой размер скидки обещают на ОККО?
-1 грн\л додатково до персональної знижки. І, здається, тільки при оплаті через Apple Pay\Google Pay на касі ОККО. І ця додаткова знижка виливається балами Фішка (раніше віднімалась від суми оплати але друг казав що змінили на бали Фішка).
miltador написав:-1 грн\л додатково до персональної знижки. І, здається, тільки при оплаті через Apple Pay\Google Pay на касі ОККО. І ця додаткова знижка виливається балами Фішка (раніше віднімалась від суми оплати але друг казав що змінили на бали Фішка).
Дякую, за роз'яснення нюансів. На сайті все з загадками
По ОККО, слабенько виходить, враховуючи те що я звик біля колонки через оккопей заправляти а там вже 0,50 знижка додатково. Виходить що на касі з Gpay виграю тільки + 0.50 грн.
выглядит все приятным кроме курса обмена баллов на сертификаты ( Эпик, Комфи еще ок, но Сильпо, Уклон да и вообще все остальное практически - обдиралово никак не под ~20%, а под все 30-40
но жить можно, жить можно - есть немного жёлудей до осени, а там глядишь и еще чего упадет + заграница нам поможет, в отличие от...
воно то так, але блін, мені як варіант на пробу годиться, тому що роблю інтернет покупки по таким MCC що ніхто горіхів не дає А дають тільки бонуси по мастеркард ревордс(зараз БІЛЬШЕ це, золоті бали) В приватбанку сиджу але вирішив піти в пошуках кращої долі хоча приват звонить каже дамо тобі теж преміум картку, але у них умови безкоштовності по акції, яка закінчиться цим літом. Тому приват йде мимо.
Якось так.
p.s. ще мені підходили: ukrsibbank (балів в два рази менше дають від привата чи ОТП) kredobank (в цілому непогана програма але балів трохи менше та підтримка по телефону дала зрозуміти шо в банки кадровий голод навіть на гарячці) Як не дивно в ощада теж непогана програма для мене. Але блін, щось в мене совковість його ніяк з голови не вийде, може й помилявся.
воно то так, але блін, мені як варіант на пробу годиться, тому що роблю інтернет покупки по таким MCC що ніхто горіхів не дає А дають тільки бонуси по мастеркард ревордс(зараз БІЛЬШЕ це, золоті бали) В приватбанку сиджу але вирішив піти в пошуках кращої долі хоча приват звонить каже дамо тобі теж преміум картку, але у них умови безкоштовності по акції, яка закінчиться цим літом. Тому приват йде мимо.
Якось так.
p.s. ще мені підходили: ukrsibbank (балів в два рази менше дають від привата чи ОТП) kredobank (в цілому непогана програма але балів трохи менше та підтримка по телефону дала зрозуміти шо в банки кадровий голод навіть на гарячці) Як не дивно в ощада теж непогана програма для мене. Але блін, щось в мене совковість його ніяк з голови не вийде, може й помилявся.
ну по ревардсу только Кредо и гуд, зе бест вообще, 1,01% деньгами, больше никого нет
есть еще Агриколь - хотя там похожие курсы обмена баллов в ваучероденьги, 1,35% в общем-то тоже, но первые три месяца там двойное начисление баллов
но - оба банчика, помимо курсов, которые в Кредо жлобские (Агриколь еще +- одинаков с ОТП) лупят 1% за услугу конвертации
в ОТП да, курс норм и платы за конверт нет, тоже хочу приспособить под хотинги и Шипито всякие
По конвертації в ОТП поки що непогано, годину назад на Алі купив залізку і з гривневої заблокували по курсу 27.75! Я більше полюбляю відразу накопичувати на валютній картці і з неї потім платити. Але в пакеті від ОТП з цим біда, валютні у них VISA...