Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
За попередніми підсумками деклараційної кампанії доходи у сумі понад 1 млн грн задекларувала 8451 особа. Порівняно з минулим роком їх кількість зросла на 6 відс. Понад 1 млрд грн доходів задекларував мешканець м. Києва.
Традиційно найбільша кількість мільйонерів обліковується в м. Києві (3375 особи), Дніпропетровській (684 особи), Харківській (595 осіб) та Київській (540 осіб) областях.
Загалом мільйонерами задекларовано дохід у сумі 70,4 млрд грн, визначено до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 1,6 млрд грн, військового збору – 0,2 млрд гривень.
Найбільшу суму до сплати в бюджет визначено мешканцем м. Києва з доходів, отриманих за межами України, – майже 80 млн грн, у тому числі податку на доходи фізичних осіб – 66,5 млн грн та військового збору – 11,1 млн гривень.
От тільки це тільки дохід на загальному оподаткуванні, ФОПи там взагалі не враховані, наприклад
я знав, що буде такий аргумент, тому виділю:
задекларовано дохід у сумі 70,4 млрд грн, визначено до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 1,6 млрд грн, військового збору – 0,2 млрд гривень.
може Фейслес пояснити, як це ПДФЛ із 70.4 в 1.6? ОВДП? чи ... хто не врахований?
zРадио написав:В западных странах продолжительность жизни сейчас тоже выше, чем была тогда. Но если при совке (например, перед развалом в конце 80-х) разница в пользу западных стран была 5-8 лет, то сегодня - 8-12. Данные ВБ тебе в помощь. Никакой ностальгии (было бы по чему) - только сухие цифры
Бросай курить, не бухай как мерин, занимайся спортом, проходи ежегодные медосмотры, отремонитруй зубы, нормально питайся и выполняй предписания врачей. Тоже будешь жить как в западных странах. Всё это доступно и в Украине. И врачи там такие же люди как у нас. А то жрут водяру вёдрами, курят как паровозы, к врачам ходят только когда клюнет жаренный петух и хотят жить долго, как там. Там другой образ жизни и другое отношение к своему здоровью.
Да я вообще не спорю. И в своем окружении это культивирую. Но должны быть условия, определяемые в том числе экономикой. Для физической активности деньги не нужны, питаться правильно позволяет и небольшой бюджет. А вот чек-апы - это для большинства пересичных недешево. Качественная медицинская помощь при серьезных патологиях - вообще доступна в лучшем случае каждому 10-му.
Есть "удивительный" факт - игроки в гольф и конное поло живут дольше всех. Самые полезные виды спорта? Отнюдь. Просто играют в них только богатые, имеющие доступ к качественной медпомощи
За попередніми підсумками деклараційної кампанії доходи у сумі понад 1 млн грн задекларувала 8451 особа. Порівняно з минулим роком їх кількість зросла на 6 відс. Понад 1 млрд грн доходів задекларував мешканець м. Києва.
Традиційно найбільша кількість мільйонерів обліковується в м. Києві (3375 особи), Дніпропетровській (684 особи), Харківській (595 осіб) та Київській (540 осіб) областях.
Загалом мільйонерами задекларовано дохід у сумі 70,4 млрд грн, визначено до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 1,6 млрд грн, військового збору – 0,2 млрд гривень.
Найбільшу суму до сплати в бюджет визначено мешканцем м. Києва з доходів, отриманих за межами України, – майже 80 млн грн, у тому числі податку на доходи фізичних осіб – 66,5 млн грн та військового збору – 11,1 млн гривень.
От тільки це тільки дохід на загальному оподаткуванні, ФОПи там взагалі не враховані, наприклад
Інформація написана дебілами. Заголовок не відповідає суті і розумінню манюпасу. Манюпас думає що це кількість всіх хто отримав дохід більше млн грн. Але це кількість тих хто ПОДАВ ДЕКЛАРАЦІЮ про отриманий дохід більше 1 млн грн як ф/о не Фоп.
Наприклад, наш третій топ з хуліардної компанії хоч і отримав зп у розмірі нової панамери - декларацію не подає.
zzzzzz написав:Отупляет до ужаса повторение однообразных операций.
Ехххххх, професія плиточника - не для вас))
А я от задумався....... Може то підтренуватись на своєму смарті і взяти це собі, як хоббі Тобто, час-від-часу, брати замовлення, але щось простеньке, щоб не напрягатись Оголошення, накшталт: "Кладемо плитку в квартирах "під оренду" Ціна, як і якість - помірна!"
Работа грязная и физически трудная, но требующая точности и аккуратности. Все профессиональные плиточники месяц пашут, потом неделю в запое. Выбирайте другую специализацию.
Investor_K написав:Дистанционно можно работать в принципе из за границы. Где дешевая жизнь.
Зачем куда-то ехать? В Украине есть места, где отличная природа и дешевая жизнь (Украина одна из самых дешевых стран цивилизованного мира). При этом не нужно учить язык и местную специфику и, главное, тут ты ГРАЖДАНИН, у которого куча прав и который может требовать, а там ты пресмыкающееся на птичьих правах.
А як я можу потягнути, якщо мій дохід ФОПа, на моменті, менше 1Куя? Якщо хтось почне платити "продавцю-консультанту" 1Куй/міс, то я тоді кину бізнес і піду продавцем)))
Вы не понимаете, что субсидии, пенсии, минималка с ваших налогов? Серьезно? Сидит люмпен и кричит "нужно поднять пенсии", а когда ему говорят "хорошо, но тогда поднимем тебе ЕН до 27 тыс гривен" сразу в кусты и майданить. Государство посредник. У одних берет, другим дает. Не может ФОП заработать и платить достойные налоги, не будет у пенсионеров достойных пенсий. Деньги из воздуха не берутся.