|
Что лучше: квартира или частный дом? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 18 гру, 2009 15:17
То все описи якісь дивні - таке враження що людина ізначально робила все так чи наймала таких робітників щоб після них переробляти.
Я впевнений що якщо з самого початку підійти з умом до будівництва то ті ж самі 10 років нікуди заглядати не потрібно буде. Не говорячи про те що дійсно є ділянки де є і водопостачання і газ і центральна каналізація - єдине що відрізняє такі місця від міста так це власний клаптик землі (який якщо з умом зробити теж не потребує надзвичайного догляду) і тому особисто для мене переваги власного будинку над квартирою достатні щоб думати про будівництво.
-
chuk_72
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 15:24
BGT consulting
А вы спросите у любого у кого есть дом так ли это? Он либо врет ... либо не следит за всем в достаточной мере или у него хватает доходов , чтобы ничего самому практически ничего не делать.
Вы когда нибудь ремонт делали? Так вот ... дом это взять все и умножить как минимум на 3.
Я так понимаю, автор темы собрался покупать постороеный или сам строить. Самому строить это вообще отдельная тема, т.к. знаю что это такое... чужое покупать тоже не сахар, если и брать то дом где жил ответственный хозяин постоянно, если это новострой не обжитой , то готовтесь.
Просто человек я так понял хочет типо отдыхать пенсия все дела... нюхать цветочки и выращивать травку и слушать пение птичек в гамаке, но это все не так радужно... Если есть деньги не малые то тогда все розовые мечты уже становятся ближе.
Просто моя мысль в том, что не надо строить иллюзий Салливан все правильно говорит. Все цветочки, свои яблочки, альпийские горки, шашлычки, баньки и другие прелести требуют трудо-материальных затрат, если вы готовы превратить это в хобби и есть опыт, тогда велкам ...
В частном доме так же есть много плюсов.
Востаннє редагувалось MachuPikchu в П'ят 18 гру, 2009 15:31, всього редагувалось 1 раз.
-
MachuPikchu
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 15:29
chuk_72
Вы хоть один дом построили? Или все в теории?
Есть неплохие фирмы, которые в принципе могут сделать хороший дом, но за это ж они дерут серьёзные деньги и вы еще таких найдите.
-
MachuPikchu
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 15:37
Невже всі хто має або бажає власний будинок повинен його будувати власними руками чи те що я збудував чи не збудував буде про щось свідчити?
Ні я не збудував жодного будинку власними руками і навряд чи збудую - бо таки вважаю що тим повинні займатись професіонали - а я не будівельник і заробляю на життя тим що вмію робити. Але це не начить знову ж таки, що я не можу мати бажання жити у добротному власному будинку і маючи для того кошти, натхнення і все ж якийсь життєвий досвід (навіть досвід життя у власному будинку про що писалось раніше) вважаю що реально добротно побудувати і насолоджуватись життям в приватному будинку. Наголошу- що це не агітація, а моя субьєктивна думка.
-
chuk_72
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 15:47
У меня у родствеников в Харькове частный дом, я к ним часто приезжаю в гости, к сожалению у них практически нет газона (один бетон и асфальт), но им много раз предлагали поменять дом на квартиру они не хотят. И уних прикольно, ремонт делали 3 года назад, особых жалоб от них на дом я никогда не слышал.
У кума был частный дом, но там другая картина, у него и хозяйство небольшое и огородик, так он трудоголик, его это прет. Сейчас живет в квартире, по дому скучает.
Но что бы знать как вы что дом это куча проблем и хотеть его, хотя в принципе многие кто покупают квартиры ведь тоже знают, что с квартирами ведь тоже не всё супер. MachuPikchu
-
BGT consulting
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 15:48
chuk_72 чи те що я збудував чи не збудував буде про щось свідчити?
Значит вы даже не понимаете о чем говорите... и дискусию не буду по этому поводу делать, я бы на вашем месте хотя бы задумался над моими сообщениями.
Я сам ничего не строил своими руками... А а у нас в стране одни ПРОФФФЕСИНАЛЫ строители, как говорит один мой знакомый дешевле и проще было нанять немцев или турков.
Ваше желание похвально построить за это уважаю, если есть много сил и морально готовы стройте.
Я базируюсь на своем жизненном РЕАЛЬНОМ опыте и вижу соседей под даче, также есть пару знакомых , которые построили собственные дома на эту тему постоянно общаемся. Вы же как и я раньше в розовых очках...
Без обид!

-
MachuPikchu
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 16:00
BGT consulting
Я ЗА частный дом. Просто люди думаю только о том как круто иметь частный дом, но не понимают во что это выливается при проживании в нем. Положительного тоже много... и об этом писали в теме не буду повторяться.
-
MachuPikchu
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 16:04
Это конечно мое сугубо личное мнение, но не проще ли вам структурировать проблемы, которые приносит вам частный сектор и убрать их. Например я понял что вы порядком вложились и вам по времени и по количеству трудозатрат довлольно дорого обходится газон - его можно заменить, деревьями (я так понял что вам они приносят меньше неудобства), кустарником, асфальтом, беседкой, да чем угодно главное что бы не мешало.MachuPikchu
-
BGT consulting
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 16:12
Я взагалі не ображаюсь ніколи - я сказав, що я не збудував- не означає що я в рожевих окулярах відносно того що то за собою тягне (то кропітка робота і досить затратна якщо зробити так як хочеш і щоб потім не мати "гемору"). Я висловлюю власну думку, що для мене власний будинок кращий варіант ніж квартира і спробую на власному прикладі навести аргументи:
1.На даний час мешкаю в обласному центрі у непоганій квартирі.
2. Підростає дитина якій хочу допомогти в тому плані щоб вона була забезпечена житлом.
Постає питання що робити - для себе вирішив, що вкладати до 100 000 в квартиру щоб жити окремо- не для мене. Краже побудувати невеличкий будинок біля міста (реально за таку суму) і жити собі там. Причому якщо навіть взяти те що потрібно буде їздити в місто на роботу, то у нас з тим пролблем немає. З того місця де планую будуватись - 15 хвилин їзди до міста. Я розумію що для Києва то зовсім по іншому буде виглядати, але я не в Києві. Тому знову ж таки моя субьєктивна думка - для мене краще власний будинок. А відносно того що неможна якісно його побудувати - от ту з Вами можу посперечатись - можна і не обовязково то робити власними руками, але дійсно контролю і вкладення коштів то вимагає.
-
chuk_72
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 гру, 2009 16:13
Это конечно мое сугубо личное мнение, но не проще ли вам структурировать проблемы, которые приносит вам частный сектор и убрать их.
Не проще... смысл тогда в этом частном секторе, если у тебя вместо травки бетон/асфальт. И вы представляете участок без деревьев, уныло правдо? Можно канечно посадить сорта деревьем которые требуют минимального ухода и сорта газонных трав, но есть свои ньюансы и минусы.
Просто мне это все нравиться, а для другого человека это будет доставлять только дискомфорт и проблемы.
-
MachuPikchu
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему