Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Bosstone написав:Лагуна А что это за назва агента? Посредник?
Я же написала , как шло пополнение. что за агент это известно только форварду, т.к. их кухню я как клиент , не знаю. Дата платежа 18/8/2021 дата валютирования 19/8/2021 585 Поповнення лок.ПК MC (C2C) через ПТКС Агента(назва)зг.реєстру від19.08.2021 UKR Kiev FORWARD A2C IB
Перевод был з Коко карты , другого физ лица на мою Коко карту.
Скористайтеся вересневою кльованою вигодою від Forward Bank і повертайте до 10% кешбеку! Завантажуйте додаток Forward online у App Store/Play Market на свій мобільний пристрій та обирайте три категорії програми лояльності, серед представлених: Продукти та супермаркети – 2% Книги та музика – 5% Техніка та обладнання -2% Квіти – 10% Аптеки – 2% Меблі та будівництво – 4%. Обирайте також необмежену кількість акційних пропозицій від партнерів Forward Bank, сплачуйте за покупки КОКО КАРД та отримуйте найвигідніший кешбек! Офіційні правила програми лояльності «Кльована вигода»
greenozon написав:Кльована вигода у вересні ПРодукти та супермаркери 2% Книги та музика 5% Техніка та обладнання 2% Квіти 10% Аптеки 2% Меблі та будівництво 4%
Да, Форвард все ужимается на кешбеке, уже год как с Форвардом и проценты кешбека по категориям все беднее и беднее
Доброго всем дня!Помогите плиз разобраться, РД 30 число. Пользоваться лимитом начал с 01.08.(до этого карту не трогал), В приложении там где информация о сумме которую надо внести до 30.09., чтобы оставаться в льготном периоде,обозначено 8700,55 грн., когда пересчитал и посмотрел выписку, оказалось что в эту сумму не попали траты сделанные 29 и 30 августа.Звонил на ГЛ, говорят до 30.09. гасите то, что у вас написано в приложении.На вопрос почему на погашение в расчетную дату не вошли эти два дня (29 и 30 августа), четкого ответа не получил. Что делать когда подойдет дата,вносить как написано в приложении или гасить то, что реально потрачено за август (включая 29 и 30 августа)?