|
|
![]() Re: УкргазбанкОчманілі якісь чи колектори цього божевільного банку, чи співробітники десь дізнались мій телефон і дзвонять не припиняючи - хочуть щоб я щось передала сторонній мені людині. Втомилась вже блокувати, пам'ять телефону звісно і не таке витримає - але в чому сенс так марно витрачати гроші, втрачати репутацію банку в моїх очах (хоч би дізнались хто я перед тим, як спамити), і псувати власну карму? Вибачте, питання риторичне. (тут коротка, але ємна цитата з міністру іноземних справ країни-аргесора). Наступного разу мабуть поцікавлюся що саме хочуть передати - може там приз мільйон доларів і мені його самій треба?
![]() Re: УкргазбанкНичто так не улучшает сон как СМС о начисленных процентах
![]() Re: Укргазбанкнапомните плиз , по старым Прозапасам годовым , пониженный процент 7 % ?
![]() Re: Укргазбанк5 По старым в гривне 5% / 10% По новым 4% / 7% ![]() Вони називались співробітниками Укргазбанку. Я припустилась двох помилок - в першій розмові підтвердила своє ім'я та що мені відоме ім'я людини, щодо якої вони щось хочуть передати. Нюанс в тому, що я ту людину таки знаю, але більше двадцяти років з нею не спілкуюся і не збираюся. Далі я нічого не слухаю, кажу що буду скаржитись на порушення закону про персональні дані і блокую їх номери. Підключила запис розмов, буду писати тепер для історії і накопичення матеріалу для скарги. ![]() Додам мабуть ще пару слів. Я впевнений депозитчик, не маю жодних боргів, фанатично законослухняна людина. Тому не звикла ховатись коли мені дзвонять на мобільний, навіть якщо номер незнайомий або не визначається.
На своє нещастя я маю цього родича - не батька і не сина, я не зобов'язана жодним чином за нього відповідати. Десятиріччя не спілкуюсь і з радістю почую, що такого родича у мене більше немає. З неменшою радістю більше ніколи нічого про нього не почую. Звісно ні у мене немає його телефону, ні у нього немає мого номеру. Тож я б хотіла щоб клієнти цього банку знали, що банк має таку особливість - навіть якщо ви особисто не робили цьому банку нічого поганого і можливо мали якісь плани щось вкласти в межах, гарантованих фондом, ніщо не завадить банку вкрасти ваші персональні дані, наярювати в будь-який час, грубити в розмові і вимагати від вас виконувати незрозумілі хотєлки співробітників банку. Я зверталась на гарячу лінію Укргазбанку з вимогою припинити незаконне втручання в моє життя і видалити мої дані, які вони отримали, зберігають і використовують незаконно. Ніт, не допомогло - продовжують дзвонити.
|
|