Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Якщо залишилися ще питання - будь-ласка, я уважно слухаю
Кажуть у відділенні що самого депо "Конвертаційний" немає, а типу якщо розривати будь-який інший, наприклад "Найкращий", то можна без втрати % і тільки тоді на "Конвертаційний". Принцип не такий як в Приваті? Там можна переходити з однієї валюту в іншу, а у вас як? Розкажіть докладніше
Для того, щоб оформити вклад "Конвертаційний" і, відповідно, змінити валюту вкладу на іншу по спец. курсу, необхідно розірвати діючий договір депозиту та переукласти угоду на "Конвертаційний".
Приклад:
У Вас є депозит "Найкращий" на 6 місяців в гривнях на суму 1000 грн. До кінця залишилося 3 місяці, і Ви вирішили змінити валюту на $. Ви приходите у відділення, оформлюєте необхідні документи і Ваша 1000 грн. перетворюється на еквівалент у валюті і вклад вже буде "Конвертаційний". Відсотки, відповідно, надалі будуть нараховуватися вже за цими ставками
Тарас Бульба написав:А термін буде мінімум 3 місяці? А якщо відмінять "Конвертаційний"?
Мене цікавить такий депозит у випадку знову девальвації гривні і можливості перевести кошти в валюту...
Термін від 3 місяців до 1 року. Наскільки мені відомо, відміна цього депозиту не планується.
Якщо я Вас правильно зрозумів, то питання Ваше в наступному: Чи можна буде знову змінити валюту вкладу через деякий час?
Якщо так, то можна. Єдине що не можу сказати, чи буде братися комісія 10% ("повернення вкладу чи частини вкладу до закінчення строку дії договору вкладу передбачає утримання плати за виконання Банком операції щодо перерахування коштів із рахунку обліку коштів на вимогу, відкритого в Дельта Банку, на інший рахунок Вкладника та/або за видачу коштів із рахунку з обліку коштів на вимогу вкладнику готівкою в касі Банку в розмірі 10,00% від суми такого перерахування чи видачі готівкою.") - на це питання, я думаю, більш вичерпно відповість шановна ОР.
Тарас Бульба написав:Нічого собі комісія, а на які вклади вона поширюється?
Ну ми з Вами мову ведемо про "Конвертаційний"? От на нього і поширюється. Але, знову ж таки - сумніваюся, що у вищеописаному випадку вона буде застосовуватися.
Тарас Бульба написав:Нічого собі комісія, а на які вклади вона поширюється?
Ну ми з Вами мову ведемо про "Конвертаційний"? От на нього і поширюється. Але, знову ж таки - сумніваюся, що у вищеописаному випадку вона буде застосовуватися.
В 2008-м никаких комиссий по "Конвертационному" не было. Было одно условие: если входишь в евру – мин. депо на 3 месяца, если в бакс – депо на год. Я тогда вошел в евру по 7,35 грн., кросс евробакс 1,28, и не пожалел. Респект "Дельте"! Благодаря этому вкладу удалось спасти 5 кило$.
Входящий в группу крупнейших "Укрсоцбанк" и "Дельта Банк" объединили сети банкоматов, в результате которого держатели карт обоих банков смогут снимать наличные в банкоматах сети без комиссий.
В результате объединения сети, количество банкоматов "Укрсоцбанка" составит 8,7 тыс. устройств, а сеть "Дельта Банка" будет насчитывать 74 устройства.
В объединенную сеть "Укрсоцбанка" также входят: "Первый Украинский Международный банк" (ПУМб), "Правэкс-Банк", "Укргазбанк", "УкрСиббанк", "Ощадбанк", банки "Финансы и Кредит" и "Хрещатик", "Родовид Банк", "UniCredit Bank" и "Universal Bank".
думал сегодня открыть депо в Дельте, пришел в отделение к открытию....полчаса прождал....а менеджер так и не пришел на работу....развернулся и уехал...вот такое вот обслуживание в этом банке....