Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
О, мне тоже интересно. А до какого срока акция теперь действительна, не знаете?
Підключення всіх рахунків NEW Card до програми сash-back відбувається до 31.01.2022. Програма Cash-back діє до 31.01.2022. При підключенні програми до 31.01.2022 кешбек буде нараховуватись 6 місяців, від дати підключення до програми. https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/cards/new_card/
jay2004 написав:Некст Привата требует 3Ds c cегодняшнего дня . Ещё вчера проходило по 3D (без подтверждения). Улучшили сегодняшней обновой ...
И что делать, как теперь коммуналку платить?
Підключіть через гарячу лінію або відділення StarInform (без плюса) і платіть з 3ДС. У чому проблема? Набити 50 платежів за 2 дні може бути незручно, але банка ніби давно і не стимулює.
klug написав:Підключіть через гарячу лінію або відділення StarInform (без плюса) і платіть з 3ДС.
Ок. А з підключеним StarInform запрацює і 3DS, я правильно зрозумів?
Так, і StarInform, і StarInform+ активують у тому числі 3ДС, але StarInform безкоштовний, а StarInform+ коштує 15 грн/міс, тому будьте уважні до того, що ви підключаєте.
N0mad написав:
klug написав:Набити 50 платежів за 2 дні може бути незручно, але банка ніби давно і не стимулює.
При чому тут кількість платежів?
Я не знаю, з якою метою ви відключали інформування і чому не підключаєте його назад. Мені особисто воно завдавало відчутних незручностей лише у часи, коли банка проводила акції зав'язані на кількість платежів. На даний момент ввести код кілька разів на місяць не виглядає аж такою великою проблемою, щоб шукати обхідні шляхи і не повертати 3ДС. Такі мої суб'єктивні міркування. Можливо ви маєте іншу думку.
Подвязал карту к приложению Ашан. Оплатить приложением не получалось (по карте в разрешених только он-лайн оплаты). После долгих переписок с поддержкой Ашан они выродили ответ (который и разместили на сайте): QR-платежі технічно здійснюються як переказ з картки на картку без комісії. Комісія за ці перекази в застосунку - 0%. Але Ваш банк може передбачити комісію за них. Зверніть увагу на умови переказів Вашого банку. Я могу как-то воздействовать на них (через НБУ?), чтобы они изменили настройки терминалов? Ведь подвязав кредитку можно попасть на комис со стороны банка.
Ашан не подотчетен НБУ. Тут ничего не получится. Данная оплата идет просто как перевод, а не как с карты на карту. Потому что получатель не карт.счет а счет юрлица. Но об этом уже известно довольно давно. А то что владельцы кредиток могут при жтом попасть на комис... Ну это мало интересует ашан. Зачем-то им было выгодно реализовать прием платежей именно так. Как вы на это повлияете. Имеют право. Применили прогрессивную технологию QR. Имхо тут просто надо использовать и другие карты и другие способы оплат. Может если никто из QRом не будет пользоваться тоттогда они задумаются что не так с предлогаемым ними способом оплат