Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Amethyst Тю, так на е-bay, наприклад, тільки термін оскарження --60діб. І для будь-якого закордонного і-нет магазину 14 діб на повернення коштів - замало. У Приваті це вирішувалось (для відчизняних, за програмою Бонус+) окремими проводками. Постфактум. Цікаво, як вирішують це питання інші банки, де кешбек нараховується миттєво
antey718 я кожного дня зараз не заглядаю. Мабуть, добу-дві. Але , коли я тільки відкрила картку у липні, не нараховували днів 10. Переписувалася з підтримкою довженько. Через додаток. Розбиралися. Вперше нарахували на резерв тижні за 2-3. Наразі стабілізувалося. Там IT-шніки косорукі, нажаль, у цьому банку.
svmasha30 написав:Тобто нараховані швиддко, а висіли 2 тижні+ у резерві
"Швидко" это сколько времени? Сделал вчера пару тестовых покупок, пока баллов не видно.
1) Згідно з самою програмою "Ще" бали повинні дійсно знаходитися у резерві 2 тижні. Потім вони стають активними 2) Мене свого часу з одної кредитки на кредитку "2 кешбеки" перевести не змогли. Прийшлося закривати стару і потім відкривати вже "2 кешбеки". Тому можливо мій досвід вам не буде у нагоді, але все оно напишу як все відбувається в мене. Бали Ще за купівлю зажди з'являться одразу - бачу це у доадатку. зараз вже не контролюю, а от перші місяць-півтора перевіряв. Бали Ще за поповнення в перший місяць зараховували вручну, а в другий я вийшов за ліміт 3) Не жалкуйте, картка дійсно цікава. Прийнамні, поки не пофіксили деякі моменти по витратам ))
А у вас у карты "Два кешбека" указана программа лояльности? У меня на карте Fishka указано что это Fishka, а вот на карте "Два кешбека" ничего не сказано о программе лояльности.
А у вас у карты "Два кешбека" указана программа лояльности? У меня на карте Fishka указано что это Fishka, а вот на карте "Два кешбека" ничего не сказано о программе лояльности. Але як можна бачити зі скріну нижче, всі вчорашні трати по кредитці віображені
Не було нагоди так далеко залазити - поки що глибоко в кредитках і тому Fishka не користуюся. Так, у мене все так як у вас - на карті Fishka програма лояльності вказана, а по карті "2 кешбеки" немає згадки про програму лояльності
Але як можна бачити зі скріну нижче, всі мої вчорашні витрати в програму попадають. І як я вже писав - попадають миттєво
* Пільговий період застосовується до усіх операцій та діє з дати проведення операції до найближчої дати розрахунку процентів (нарахування процентів проводиться банком не раніше 25 числа кожного місяця) та далі до 20 числа наступного місяця включно (за умови погашення використаної суми ліміту у зазначений період). (Приклад: дата безготівкової оплати товару – 26.07, найближча дата розрахунку процентів – 25.08, строк дії пільгового періоду – з 26.07 по 20.09 (57 днів). ** 5 (п’ять)% від залишку заборгованості. Сума мінімального щомісячного платежу виставляється до погашення кожного місяця в дату розрахунку процентів та має бути погашена до 20 числа наступного місяця