Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
На 26.11.2021 року - грошові кошти в національній валюті України, що становить відсоток від суми вартості отриманих у наступних Категоріях: - Книги та канцтовари – 50,00% від суми вартості послуги; - Електроніка -30,00% від суми вартості послуги; - Одяг та взуття -20,00% від суми вартості послуги; - Краса та здоров’я -20,00% від суми вартості послуги; - Продукти-4,00% від суми вартості послуги.
Пансер написав:dim.ua Тільки 1. Кешбек дається на покупки від 300 грн. Максимальний кешбек 500 грн
А минимальная сумма для выплаты кешбэка есть? У меня лежит дебетовая карта UnexSmart. Я так понимаю, ее можно пополнить и расплатиться - кешбэк тоже будет? Посмотрел МСС-коды: самое лучшее наполнение у категории "Электроника". А там , где "Красота и здоровье" - чистое надувалово, разве что купить в "Еве" или "Просторе" на сумму от 300 грн (там МСС-код 5977). А так, коды входят такие, которые вообще нигде не попадались.
На 26.11.2021 року - грошові кошти в національній валюті України, що становить відсоток від суми вартості отриманих у наступних Категоріях: - Книги та канцтовари – 50,00% від суми вартості послуги; - Електроніка -30,00% від суми вартості послуги; - Одяг та взуття -20,00% від суми вартості послуги; - Краса та здоров’я -20,00% від суми вартості послуги; - Продукти-4,00% від суми вартості послуги.
Искатель написав:А минимальная сумма для выплаты кешбэка есть?
В останній робочий день місяця банк виплатить все що наколядували.
Искатель написав:У меня лежит дебетовая карта UnexSmart. Я так понимаю, ее можно пополнить и расплатиться - кешбэк тоже будет?
Так
dim.ua написав:от платных смс можно отказаться? пуши будут, или нет?
Можна, дзвінком на гарячку
dim.ua написав:unexsmart.unexbank.ua - не понимаю, это дебетка, или все-таки кредитка? есть ли возможность оформить карту без кредитного лимита, дебетовую?
Це дебетка, але при оформленні картки ви можете відмовитись від теоретично налятого в майбутньому кред. ліміту.
extreme_lviv_ua ви не знаєте, відмовитись від кредитного ліміту по UnexSmart можна якось письмово у договорі? Для мене це принципове питання, щоб потім він "раптово" не відновився з часом.