Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
pens написав:В провинции в основном отделения и банкоматы Привата и Ощада, так что и рад бы в рай, но грехи не пускают)
Так зараз багато банків які не проти щоб ти до них прийшов і дозволяють знімати в чужих банкоматах безкоштовно. І зарплати он монобанк до себе бере, це не 20 років назад
уночі 19 жовтня з універсальної карти шахраї списали чотиризначну суму – все, що на ній було. Причому шахраї спочатку провели три списання на більші суми, а потім зробили ще 43(!) списання на невеликі суми - по 25 гривень. І все це прокрутили за 13 хвилин
банк відмовився займатися розслідуванням на тій підставі, що гроші списувалися невеликими сумами (нижчими за порогове значення, при якому починається розслідування). При цьому банк не збентежило, що було зроблено 43 списання поспіль.
Intento написав:Великолепная логика приватбанка: 43 списания денег с карты ночью за 13 минут - это ни разу не подозрительно.
В мене була схожа ситуація, гроші теж знімали частинами. І банку теж пофіг, провели все онлайн навіть без 3Д секюре, на питання як так, сказали що тей сервіс у них в білому списку )))
root Я не доверяю банкам нового типа без отделений, да и чтобы получить карту допустим моно нужно ехать в большой город- областной центр. Кроме того, если снимать с карты в чужом банкомате, придётся снимать несколько раз, потому что есть ограничения по сумме, а если проглотит карту банкомат привата, то назад её не отдаст, придётся заново получать. Ось такі кепські справи.
root Кроме того, я пользуюсь только теми банками, у кого есть веб версия интернет банкинга, а Приват 24 один из лучших был и есть. Такой я вот старорежимный.
Думаю старорежимность тут не при чем. И отговорки типа использую только то что имеет вэб версию - из разряда "человек который не хочет что-либо делать ищет причину". Имхо тут имеет место банальная лень что либо менять. Плюс непонимание того что и сколько ты теряешь оставаясь в болоте с бегемотом. Все написанное ИМХО, не претендующее на истину
Flamingo Причина банальна: у меня нет смартфона и не планирую его приобретать) Считаю, что каждый солидный банк должен иметь сейчас веб версию интернет банкинга. Всё тоже имхо.