Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
В мене на ОККО додаткова знижка 0,50грн на літрі не проходить якщо Google Pay використати, але я всеодно карткою проводжу 2 чи 1 % балів немає різниці, ніж жива знижка.
Подскажите, у кого-то есть в арсенале карта ОТП - MasterCard WORLD BLACK EDITION, по покупкам с МСС 5814 (фастфуд - Рестораны быстрого обслуживания) дают золото х5 ?
Если гуглопеем платить, то 2% начисляют золотыми баллами, а на заправках ОККО дополнительно к этому докидывают 50 коп за литр на карту фишка. Рестораны 5% при оплате гуглопеем, но там от МСС зависит. Иногда и ларек с кофе 5% дает, а иногда вполне себе ресторан только 1%.
root написав:Повинні, останній раз ресторан Анчоусна, нарахували як і обіцяли 5 золотих на 10 грн.
А от на сайті в себе лукавлять https://premium-banking.otpbank.com.ua/ обіцяючи кешбек у % замовчуючи що це бали на МК Більше, тут і курс обміну від 12,5 балів за 1 гривню. Тому маємо зовсім не ті обіцяні %
дают Мак дает КФЦ дает 5% это грязными, плюс обмен на деньги не во всех категориях работает - юзаю для АЗС и такси
В мене на ОККО додаткова знижка 0,50грн на літрі не проходить якщо Google Pay використати, але я всеодно карткою проводжу 2 чи 1 % балів немає різниці, ніж жива знижка.
Неправильний в тебе Гпей. Все нараховують, і знижку додаткову, і 2%.
Кочевник написав:Неправильний в тебе Гпей. Все нараховують, і знижку додаткову, і 2%.
Хм, буду розбиратись для початку спробую видали і знов добавити в Gpay. Ат ак два рази перевіряв, знижку їхню не давало, як тільки починаю фізично картку використовувавти то і знижка є... точно неправильний він в мене