Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
так не бывает чтобы без подвоха, или отстал от поезда ( Шаг 1. Проверьте размер лимита рассрочки в приложении ОТП Кредит короче, чтоыб работали рассрочки нужно в приложухе откусить себе лимита в лимит рассрочек - нечто среднее между Альфой и ПУМБом получилось
Маю блек едішн картку. Для безкоштовного обслуговування потрібно картку поповнювати на 15000 кожного місяця, що я кожного місяця і роблю СЕПом або P2P з іншого банку. І вже 4й місяць поспіль одна й та ж історія: на початку місяця знімають комісію за обслуговування, заганяючи картку в мінус. Потім дзвоню на теплу лінію і залишаю заявку. Після цього тиждень-два повертають гроші. Ось таке преміум обслуговування, не можуть елементарну проблему владнати .
miltador написав:Маю блек едішн картку. Для безкоштовного обслуговування потрібно картку поповнювати на 15000 кожного місяця, що я кожного місяця і роблю СЕПом або P2P з іншого банку. І вже 4й місяць поспіль одна й та ж історія: на початку місяця знімають комісію за обслуговування, заганяючи картку в мінус. Потім дзвоню на теплу лінію і залишаю заявку. Після цього тиждень-два повертають гроші. Ось таке преміум обслуговування, не можуть елементарну проблему владнати .
я все не решаюсь, трачу на 5000 по ресторанам это +- отбивается спрашивал горячку - сказали у вас Лайт, так что тратьте ))) конечо по Бильше я вижу что не лайт, но при открытии дева так и говорила - в вашем случае только тратить