Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
rosstikf написав:Оформлюйте картку «New Card» до 31 грудня та отримуйте 10%-кешбек, замість стандартних 5% протягом всього грудня. Максимальна сума кешбеку — 1 000₴ на місяць і буде зараховано на рахунок до кінця січня.
2. Період та територія проведення Акції 2.1 Термін проведення акції: з 26 листопада 2021 року до 31грудня 2021 року включно. ... 4.2. Не відповідають умовам Акції та не включаються в розрахунок з метою встановлення факту досягненняУчасником виконання умов Акції Картки, отримані до 00:00 дати початку Акції або після 24:00 дати закінчення Акції, згідно п.2 правил Акції, за Київським часом
Ну я не думаю что это обязательно недобросовестная реклама... Обычная халатность исполнителя. Речь про черную пятницу... А когда у нас там пятница? 26-го? Значит пишем акция с 26-го. Но если кто сегодня карту не получил но заявку оставил, то я бы от греха завтра в банк бы не ходил. На всякий случай
Ну сертифов там по сути всего два а барахло всякое - да так себе. На неделе чтоб не платить деньги пришлось взять сертифы сильпа - далко было тратить балы - думал в пятницу будут дешевле. Даже хотел чисто деньгами расплатиться - теперь вижу что не прогадал
Ну сертифов там по сути всего два а барахло всякое - да так себе. На неделе чтоб не платить деньги пришлось взять сертифы сильпа - далко было тратить балы - думал в пятницу будут дешевле. Даже хотел чисто деньгами расплатиться - теперь вижу что не прогадал
На Хеллоуин лучше были предложения. Не зря я почти все баллы тогда на Сильпо поменял. Сейчас вообще ничего нет интересного.
НьюКард. 24.11 на нее закинули деньги на карту (по номеру) в тот же день вывели СЕПом в ноль. Естественно, возник овердрафт. Можно ли его как-то быстро погасить (например, закинуть эту сумму сепом с укрсиба и потом так же вывести), чтобы можно было закрыть карту? А то говорят, что закрыть можно не раньше, чем через 3 р.дня, когда овердрафт сам закроется.