|
|
![]()
За посиланням: З 24 листопада 2021 року UKRSIBBANK BNP Paribas Group стартує акцію: «Чорна п’ятниця New Card весь грудень». На лендінговій сторінці також "ВІДКРИВАЙТЕ NEW CARD З 24 ЛИСТОПАДА ТА ДО КІНЦЯ РОКУ ОРТИМУЙТЕ КЕШБЕК 10% НА ОНЛАЙН-ШОПІНГ" Але! У 2. Період та територія проведення Акції 2.1 Термін проведення акції: з 26 листопада 2021 року до 31грудня 2021 року включно. ... 4.2. Не відповідають умовам Акції та не включаються в розрахунок з метою встановлення факту досягненняУчасником виконання умов Акції Картки, отримані до 00:00 дати початку Акції або після 24:00 дати закінчення Акції, згідно п.2 правил Акції, за Київським часом То картки, відкриті 24-25.11 беруть участь чи ні? Якщо ні, виходить, що ![]() ![]() Ну я не думаю что это обязательно недобросовестная реклама... Обычная халатность исполнителя. Речь про черную пятницу... А когда у нас там пятница? 26-го? Значит пишем акция с 26-го.
Но если кто сегодня карту не получил но заявку оставил, то я бы от греха завтра в банк бы не ходил. На всякий случай ![]() На Хеллоуин лучше были предложения. Не зря я почти все баллы тогда на Сильпо поменял. Сейчас вообще ничего нет интересного. ![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupНьюКард.
24.11 на нее закинули деньги на карту (по номеру) в тот же день вывели СЕПом в ноль. Естественно, возник овердрафт. Можно ли его как-то быстро погасить (например, закинуть эту сумму сепом с укрсиба и потом так же вывести), чтобы можно было закрыть карту? А то говорят, что закрыть можно не раньше, чем через 3 р.дня, когда овердрафт сам закроется.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|