Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 75407541754275437544>
Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2021 21:54

unicdima написав:
  pesikot написав:Что действует запрет на открытие ответного огня, что запретили работу контрснайперских групп.
Но меня ранее постоянно уверяли, что перемирие есть, а запрета на ответный огонь нет. А мои утверждения - это враньё "порохоботов". Ты, кстати, тогда молчал

Брехло, покажи наказ на заборону відкривати вогонь, покажи наказ на заборону контрснайперських груп. А немає такого.
Всі ці заборони придумані порохатими пропагандонами для дискредитації ЗСУ.

detroyted, твой выход
Ты хотел цитат, вот тебе цитаты

Но ты же, как рыбка гупия, память на 5 секунд
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2021 22:04

pesikot написав:detroytred
Почему ты не возбудился, что Ukrainian, так и не понял, что в Украине солидарная пенсионная система ?
Лікуйся.
Может потому, что ты и сам этого не понимаешь ? а ?

Лікуйся.
Бо так збуджуєшся, коли я не прокоментував чиєсь повідомлення -- це ненормально.

Розумієш різницю між нами?
Я тебе макаю у факти твоїх зашкварів, перекручень, брехні.
А ти?
У те, що я не прокоментував.
Да, це серйозний мій зашквар.
Не коментую))
Зрозумій, такі закиди від тебе -- це ще більш дурніше, ніж рахування посилань.

Да! Визнаю - не прокоментував і не буду коментувати. Це супер-пупер зашквар в мене)))
Не сміши.
І не вигадуй передбачувань дурниць про причини мого некоментування. Зі стелі.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2021 22:12

pesikot написав:
  unicdima написав:
  pesikot написав:Что действует запрет на открытие ответного огня, что запретили работу контрснайперских групп.
Но меня ранее постоянно уверяли, что перемирие есть, а запрета на ответный огонь нет. А мои утверждения - это враньё "порохоботов". Ты, кстати, тогда молчал

Брехло, покажи наказ на заборону відкривати вогонь, покажи наказ на заборону контрснайперських груп. А немає такого.
Всі ці заборони придумані порохатими пропагандонами для дискредитації ЗСУ.

detroyted, твой выход
Ты хотел цитат, вот тебе цитаты

Но ты же, как рыбка гупия, память на 5 секунд

Вихід - це в тебе.

Які проблеми? Дискутуй з опонентом.
Моя думка тобі навіщо-то???
До чого тут моє оте зауваження про твоє звернення до когось кудись про щось до появи оцих тверджень???
Поясни. Якщо можеш.
Тільки перечитай по буквах зміст отого мого повідомлення. Про що там була мова. Для чого! я тобі! рекомендував посилатися! на цитати!!! Ключові слова - "для чого" і "тобі".

Зи.
А так можеш поржати (дивлячись на свою! пам'ять отой рибки, а також на те, як ти сів у калюжу з претензією до Зе стосовно відкриття вогню), глянувши дату (2015 рік):

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко видав розпорядження, згідно з яким з 00:00 25 листопада українським військовослужбовцям дозволено відкривати вогонь лише у разі безпосередньої загрози їхньому життю. Про це заявив прес-офіцер української сторони СЦКК Сергій Берець, передає прес-центр штабу антитерористичної операції у Facebook.

«На підтвердження безумовних прагнень України до мирного врегулювання ситуації на Донбасі, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ видав розпорядження, згідно з яким з 00:00 25 листопада військовослужбовцям ЗСУ заборонено відкривати вогонь. Про це українська сторона СЦКК поінформувала представників СММ ОБСЄ та російську сторону центру», – йдеться в повідомленні.
https://zaxid.net/news/
І це 25 листопада, коли:
«За минулу добу внаслідок бойових дій ми втратили одного нашого військового, ще восьмеро зазнали поранень», – сказав він (Лисенко, спікер Ато) на брифінгу в Києві 25 листопада.
https://zaxid.net/news/

Верховний Головнокомандувач мабуть Зе був?))

Я тебе вже скільки вчу, що маєш претензії (до будь-кого, хоч форумчанина, хоч президента) -- бери факти й оперуй з ними.

У наказі при Зелі скоріш за все йшлося про у яких випадках відкривати вогонь без узгодження з вищими командирами та у яких випадках з узгодженням.
Не заборона, а через узгодження...
Отака гра формулювань...

Після скасування ... нема у хлопців зайвих 500 грн.))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2021 23:31

lapay написав:
  Ukrainian написав:Ну от ці ж самі виборці чомусь не захотіли Порошенка на другий срок.
Не оцінили всього що він зі своєю командою зробили для країни за п’ять років? Невдячні

Цю помилку неважко виправити на наступних виборах.

Цю помилку через вибори виправити неможливо, бо демократичних виборів вже не буде (слуги це калька партії ригів, якщо не гірше). А буде тотальна фальсифікація через онлайн глосування, як в швабростані. Демократичним шляхом слуги владу не віддадуть, інакше їх чекає відповідальність за всі ці вагнергейти, провалені оборонзакази, крадівництва, сфальсифіковані кримінальні справи..., а кудлату бабцю - екстрадиція в США..
Закони пони порушують щодня.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 гру, 2021 01:09

pesikot написав:detroytred
Почему ты не возбудился, что Ukrainian, так и не понял, что в Украине солидарная пенсионная система ?

Может потому, что ты и сам этого не понимаешь ? а ?

До чого тут солідарна система? Мені тебе шкода якщо ти свою старість плануєш прожити покладаючись на солідарну систему.
Відкривай накопичуваний рахунок (гривні, долари, акції американські українські , золото і тд) що тобі та мільйонам минулих/майбутніх пенсіонерів це завадило зробити?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 30 гру, 2021 03:16

Ukrainian написав: До чого тут солідарна система? Мені тебе шкода якщо ти свою старість плануєш прожити покладаючись на солідарну систему.
Відкривай накопичуваний рахунок (гривні, долари, акції американські українські , золото і тд) що тобі та мільйонам минулих/майбутніх пенсіонерів це завадило зробити?

Пускай с моих доходов перестанут брать отчисления в пенсионный фонд, и тогда я с удовольствием буду эти средства накапливать самостоятельно.
А то как хитро придумали: мы заставляем тебя содержать теперешних пенсов, а вот когда ты сам выйдешь на пенсию - не будем тебе её платить, копи на неё сейчас сам, из того, что мы у тебя не забрали теперешним пенсам.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 гру, 2021 03:22

Ukrainian написав: Гроші на пенсії потрібно заробляти, повністю згоден. От спитайте теперішніх пенсіонерів чому вони собі на пенсії не заробили?
Я собі на пенсію заробляю сам, не чекаю. Що за мене хтось заробит, мені на пенсію.

А каким образом?
Моя родственница в 90-е отчисляла в какой-то частный "пенсионный фонд", оказавшийся лохотроном. Фонд лопнул, денежка тю-тю.
Гривна во сколько-то раз обесценилась? Было вроде 2 за доллар в 1996 г.
Разве что только зеленый кэш складировать. Но и он подвержен инфляции, особенно в масштабах десятилетий. 1000 долларов в 1995 г. и сейчас - совершенно разные деньги.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 гру, 2021 03:32

Re: Політичні дискусії

Tegularius написав:А каким образом?

Купляй акції аппл, Гугл і тд (там цілий список) через альфа банк. Не потрібно ні брокерів ні е лімітів ні Свіфт переказів.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 30 гру, 2021 04:48

Ukrainian написав:
  Tegularius написав:А каким образом?

Купляй акції аппл, Гугл і тд (там цілий список) через альфа банк. Не потрібно ні брокерів ні е лімітів ні Свіфт переказів.

И плати налоги не только на доход от роста стоимости акций, но еще и на "доход" от роста курса, когда случится очередная девальвация.
Подякував: 340 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 гру, 2021 09:56

unicdima написав:
  Schmit написав:Цю помилку через вибори виправити неможливо, бо демократичних виборів вже не буде (слуги це калька партії ригів, якщо не гірше). А буде тотальна фальсифікація через онлайн глосування, як в швабростані. Демократичним шляхом слуги владу не віддадуть, інакше їх чекає відповідальність за всі ці вагнергейти, провалені оборонзакази, крадівництва, сфальсифіковані кримінальні справи..., а кудлату бабцю - екстрадиція в США..
Закони пони порушують щодня.
https://www.youtube.com/watch?v=C58oFrImEow

У порохатого пропагандона Березовця писок дуже смурний, ніхто крім порохатих не ведеться на його зради, висосані з одного місця. :D

Те, що у кабінеті Зе на нарадах присутня людина з вулиці без допуску до держтаємниці - норма зля зелебобіків. "Так и пабедим".

unicdima написав:Порохаті вже зрозуміли, що вибори їм не виграти ніколи, тому і пишуть таку херню про майбутні фальсифікації.
У Пороха немає прибічників, а є упороті фанатики

Порошенко во втором туре минимально обошел бы Зеленского, - опрос
Уявляю, скільки "упоротих фанатиків" буде у 2024, після усіх зелених "перемог". У служок вже немає шансів на демократичну перемогу, тільки фальсифікації та маніпуляції (усунути рейтингових кандидатів від виборів, вивести у другий тур якогось ОПЗЖопця).
Зображення
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<1 ... 75407541754275437544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей