Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 495496497498499 ... 1243>
Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 16:46

чик
Чим Вас здивував? :roll: Що Щербина бездарний керівник? Що його попросили з ТерраБанку, ТрансБанку? Що Родовід обманював вкладників, вивівши гроші? Що клієнти до серпня оббивали пороги Родоводу? Що аналогічна ситуація з вкладниками Укрпромбанку, яких зневажають і поводяться як з біомасою? Я не закликаю забирати гроші з банків! Я раджу не залишати в Родоводі, перевклавши в будь-який з діючих банків без ТА. Повторюсь, хто раз обманув, той і вдруге це зробить. Реноме Родоводу підмочене. А тому з цього банку треба втікати. Принаймні я так думаю. А вирішувати кожному зокрема.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 16:54

DIV
со всем согласен, не могу даже переоформить. но вы же так благодарны юле, думаете её подставляет щербина и она не в курсах? поэтому хочет свалить в эту кучу ещё и надру?
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 17:02

minus15k$
в тому числі і вищими процентними ставками, це не алчность - це намагання людей зберегти якось свої заощадження! Якби їм запропонували піти в інший банк, я думаю більшість так і зробила б! А в даній ситуації це, як на мене єдино правильне рішення!
Kropa

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 17:22

чик
Давайте котлети окремо, а мухи окремо. :D Якщо серйозно, то дійсно вдячний Юлі (голосуйте за кого хочете - я агітацією не займаюсь :wink: ). Щербина і ті люди, які стоять за ним (колишні власники Родоводу), мають зовсім іншу мету - у цій каламутній воді ловити рибку. І чим каламутніше, тим більше оббируть нас, вкладників Родовід Банку і Укрпромбанку (не виключено, що й "Надр"). Вони вказівки ЮВТ беруть під козирок, мовляв, давайте усі проблемні депозити з усіх банків з ТА переводьте в Родовід. По-перше, цим викликають невдоволення мільйонів вкладників (вгадайте, чий був банк до кризи і кого підтримували власники і підтримуватиме протеже Щербина - вірно, Партії Регіонів, Віктора Януковича). По-друге, виведуть звідси ще чимало державних грошей. Юля їм довірилась, а вони і її, і нас вкотре ошукають. Досвід у Щербини є. А тому з цими новітніми Остапами Бендерами треба боротись просто - забрати гроші і перейти на обслуговування в будь-який інший банк. Шкода, що Юля не читає форум.
DIV

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 17:38

DIV
то есть, считаете шо юля не в курсах и её просто используют? это как минимум наивно, да невидитесь на "тигрюлю" вона просто играет вабанк
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 17:45

Я вже в тому віці, що мене важко привабити політичними лозунгами і обіцянками (виробився стійкий імунітет до цього політичного вертепу, усіх без винятку). :D
DIV

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 18:02

прийшов лист від родоводу з вітаннями до Нового Року, поки дочитав до кінця разів з 8 матюкнувся... мовляв все чудово, гроші доступні і в надійних руках! я ще навіть % не отримав! тому що НЕ ...., годинами стояти і принижуватись НЕ БУДУ! А от пику цього щербини я б розмалював :twisted:
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 18:12

Chabik
то раевский был крайним, теперь щербина будет какоето время - дальше кто, что?
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 30 гру, 2009 18:30

У нас є питання до "Родовід-банку" щодо видачі кредиту 1,75 мільярда гривень під знамениту ділянку землі 113 га в Києві. Потім цю землю спробував використати для отримання іпотеки ще один комерційний банк - "Кліринговий дім". Тобто один банк під цю землю розграбували, пішли в сусідній. Пізніше ця земля стала заставою для отримання рефінансування від Нацбанку також на сотні мільйонів.

http://www.pravda.com.ua/articles/4b3b4274d387a/
DIV

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 31 гру, 2009 00:12

Прощавай, Укрпром... Привіт, Родовід!

Сьогодні дивом втрапив в Родовід... Працівники казали, що грошей сьогодні не видають, тому і людей мало...
Я нікуди не записувався і десь за півтори години тиняння перед входом я втрапив на очі начальнику, пожалівся, що хочу переоформитися, та ще й на рік (економістам цей аргумент був по барабану), він дав розпоряження, і мені переоформили Укрпромовський договір з двома додатковими угодами на Родовідовський авансовий, видавши проценти по ньому, та проценти по діючому укрпромовському договору.
А ще за півтора часу тиняння мені зробили родоводівську карту Віза класік, але УВАГА: по тарифному пакету "Особиста картка" з річною платою за РКО у 50грн., при тому що залишок невикористаних укрпромовських відсотків становив суму близько 500грн...
Непогано, вірно?
При чому сума плати працівником озвучена мені не була, а була знайдена мною в тарифах.
На моє питання, невже вони беруть таку плату отримав відповідь на зразок, що безплатного обслуговування не буває...
Так що сьогодні я став щасливим власником бомжатьскої Віза класік за 50грн...
Завтра туди мають впасти мої укрпромовські відсотки і я їх заберу... А після того із спокійною душею і чистою совістю скористаюся пунктом 10 договору "Порядок закриття картрахунку"... і хай вираховують плату пропорційно дням, в які я користувався цим диво-продуктом банку Родовід...
Дякую, Родовіде, за професійне відшивання лояльного вкладника, який лишив депо в Київі... Закінчиться мій річний авансовий, до того часу думаю перейдуть і більшість клієнтів Укрпрому, і Надра... І тоді без черг і з посмішкою - скажу я вам ПРОЩАВАЙТЕ...
Рішення вже прийнято і перегляду не підлягає...

P.S.
Мною була подана скарга про навязування картки з непотрібним мені тарифним планом на гарячу лінію Родовіду і через сайт. Якщо когось цікавить чи отримаю я відповідь і яким буде процес закриття картрахунку - опишу як будуть новини... :wink:
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

#<1 ... 495496497498499 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор