Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 45678 ... 1097>
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2006 11:05

Re: Обсуговування в УкрПромБанку

Oleksander написав:
Згідно з прайсом від 22.06, немає. Щоправда, майже всі депозитні програми передбачають перерахування відсотків на БПК - що теж певною мірою капіталізація.

Це я зрозуміла, а от в співробітника, який мав би мені це пояснити виникли проблеми з розумінням самого поняття капіталізація ...
А от перерахування відсотків на ПБК, я б капіталізацією неназвала, адже відсотки за депозитним рахунком та на залишок карткового рахунку, мяко кажучи, різні... а про те щоб відсотки довкладати на депозитний рахунок мова взагалі не йде при невеликій сумі депозитного вкладу. Наскільки мені пояснили мінімальна сума поповнення гривневого депозитного рахунку 2000 грн.
Tashka

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2006 23:07

Tashka написав:
Oleksander написав:
Згідно з прайсом від 22.06, немає. Щоправда, майже всі депозитні програми передбачають перерахування відсотків на БПК - що теж певною мірою капіталізація.

Це я зрозуміла, а от в співробітника, який мав би мені це пояснити виникли проблеми з розумінням самого поняття капіталізація ...

Отже, Ви посміли прийти в банк і морочити серйозним людям голову такими мудрими словами :) ?

Tashka написав:про те щоб відсотки довкладати на депозитний рахунок мова взагалі не йде при невеликій сумі депозитного вкладу. Наскільки мені пояснили мінімальна сума поповнення гривневого депозитного рахунку 2000 грн.

Неправильно Вам пояснили, або Ви неправильно переказуєте. Читаю прайс від 22.06:

Вклад "Накопичувальний" (гривня): Поповнення мін. сума 500 грн. Мін сума вкладу (якщо Ви раптом переплутали) - 500 грн.

Можливо, Вам трапився працівник дужо тупуватий на спілкування :? Або хтів, зараза, навмисне Вас відлякнути високим лімітом, щоби Ви не заважали йому далі плювати в стелю :evil: А Ви недостатньо володієте темою, щоби взяти з лоточка прайс і самій розібратися без нього (до чого Вас, звісно, ніхто не зобов'язує, це їх завдання роз'яснити клієнту будь-якого рівня підготовки). От у "моєму" відділенні Укрпрому персонал більш-менш кваліфікований і доброзичливий, тьфу-тьфу-тьфу 8)
Oleksander

Повідомлення Додано: Чет 17 сер, 2006 16:50

Укрпромбанк

Банк бессовестно жульничает на процентах по депозиту. Заставляет получать проценты только через карточку, но переводит на нее не весь доход по депозиту а лишь часть его. Добиться ответа невозможно. Делает все, чтобы удержать деньги и не платить.
gleb

Подякував: 186 раз.
Подякували: 883 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 сер, 2006 14:01

Tashka написав:про те щоб відсотки довкладати на депозитний рахунок мова взагалі не йде при невеликій сумі депозитного вкладу. Наскільки мені пояснили мінімальна сума поповнення гривневого депозитного рахунку 2000 грн.

Неправильно Вам пояснили, або Ви неправильно переказуєте. Читаю прайс від 22.06:
Вклад "Накопичувальний" (гривня): Поповнення мін. сума 500 грн. Мін сума вкладу (якщо Ви раптом переплутали) - 500 грн.

Мне также объяснили что 2000, и на распечатках процентовок было так указано. Несмотря на то что на сайте банка 500.
Alex7

Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2006 17:37

Нахожусь я в Днепре. Когда я открывал депозитный счет (юр. лицо) в Укрпроме меня все устраивало: проценты, обслуживание, все хорошо.
НО!!! Как только вопрос каснулся открытия кредитной линии, под залог моего же депозита, а должен заметить он не маленький, начались проблемы. Банку от чего-то обязательно потребовался протокол собрания Учасников с принятием решения о взятии кредита (хотя речь шла о кредитной линии...) Более того банк ни на какие диалоги не идет, ссылаясь на жосткие условия в головной конторе в Киеве. После моего обшения с начальником юр. отдела, она (начальник) звонила мне и консультировалась у меня как у юриста (которым я в принципе не являюсь и никоем образом не представлялся ей юристом) относится ли Устав предприятия к учредительным документам.
В общем полный аут...
Для себя сделал вывод - этот банк может только принимать депозиты от юр. и физ. лиц. По остальным направлениям компетенция персонала, руководства, отработанность направлений - полный ноль! Увы...
Artemy

Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2006 21:11

Artemy написав:После моего обшения с начальником юр. отдела, она (начальник) звонила мне и консультировалась у меня как у юриста (которым я в принципе не являюсь и никоем образом не представлялся ей юристом) относится ли Устав предприятия к учредительным документам.
В общем полный аут...

Ну то й що :) ? А може, вона зате людина хороша й жінка сексапільна, або просто чиясь родичка...
Oleksander

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2006 16:39

Re: Укрпромбанк

gleb написав:Банк бессовестно жульничает на процентах по депозиту. Заставляет получать проценты только через карточку, но переводит на нее не весь доход по депозиту а лишь часть его. Добиться ответа невозможно. Делает все, чтобы удержать деньги и не платить.

А Ви звертались до відділення? Особисто в мене за два роки депозитного досвіду в цьому банку ніяких проблем не виникало. Однак є один н'юанс, якщо вам відсотки зараховують на картку. Власне причина в тому, що при перегляді стану карткового рахунку в будь-якому крім рідного банкоматі у вас автоматом зтягується комісія. Наголошую власне за перегляд стану. При знятті коштів теж, але це всім відомо. І при чому розмір її досить відчутний, я теж не був про це поінформований і коли два роки тому очікував відсотки приходилось часто звертатись до банкомату, то втрата пам'ятаю сягнула за 100грн. Зараз комісія знизилась, проте навіть при перегляді стану рахунку в рідному банкоматі сплачується комісія, хоча й значно нижче, якщо не зраджує пам'ять 80 копійок за один перегляд. По друге, в даному банку кожне відділення нараховує відсотки по різному: одні через 30 днів після відкриття вами рахунку, наприклад 14-го серпня ви відкрили депозит, а перший прибуток вам буде перераховано 15 вересня. А інші перераховують прибуток на початку кожного місяця - як правило 1 число. Тоді й виникають "хвости", наприклад ви відкрили депозит 14-го серпня, а відсотки вам сплатили 1-го вересня, але зрозуміло що сплачені відсотки будуть за 15 днів. Ви отримаете половину суми... Загалом краще зверніться у відділення і виясніть причину... А про обслуговування, то дійсно - паршиве. Дуже нагадує УкрЕхім головний офіс, де черги такі що...
Ястреб

Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2006 10:07

Oleksander написав:
Artemy написав:После моего обшения с начальником юр. отдела, она (начальник) звонила мне и консультировалась у меня как у юриста (которым я в принципе не являюсь и никоем образом не представлялся ей юристом) относится ли Устав предприятия к учредительным документам.
В общем полный аут...

Ну то й що :) ? А може, вона зате людина хороша й жінка сексапільна, або просто чиясь родичка...

Не ну если так тогда базара нима :)
Artemy

Повідомлення Додано: Чет 31 сер, 2006 18:02

Re: Укрпромбанк

Ястреб написав:А Ви звертались до відділення? Особисто в мене за два роки депозитного досвіду в цьому банку ніяких проблем не виникало.

В мене за півтора року - теж.

Ястреб написав:Однак є один н'юанс, якщо вам відсотки зараховують на картку. Власне причина в тому, що при перегляді стану карткового рахунку в будь-якому крім рідного банкоматі у вас автоматом зтягується комісія.

Ви помиляєтеся. Наскільки мені відомо, в системі "Укркарт", до якої входить також і "Укрпромбанк", комісія за перегляд стану рахунку береться у будь-якому банкоматі системи, незалежно від належності картки до того чи іншого банку.
Становить вона стандартну величину - 30 копійок за кожний перегляд.
Тобто, кажучи простіше, якщо Ви дивитесь стан рахунку в банкоматі "Укрпромбанка" картки того ж самого "Укрпромбанка" - з Вас кожен раз буде братися комісія.

Ястреб написав: При знятті коштів теж, але це всім відомо. І при чому розмір її досить відчутний, я теж не був про це поінформований і коли два роки тому очікував відсотки приходилось часто звертатись до банкомату, то втрата пам'ятаю сягнула за 100грн. Зараз комісія знизилась, проте навіть при перегляді стану рахунку в рідному банкоматі сплачується комісія, хоча й значно нижче, якщо не зраджує пам'ять 80 копійок за один перегляд.

При знятті суми процентів з карткового рахунку у банкоматі , якщо ви корустуєтеся карткою "Укрпромбанка" і банкоматом "Укрпромбанка" - комісія не сплачується. Це однозначно!
Якщо Ви корустуєтеся банкоматом іншого банку, який входить до системи "Укркарт" - наприклад, "Укргазбанк" - теж комісія становить 0.
Якщо банкоматом іншого банку - звісно, комісію Ви заплатите.
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2006 08:07

Я много лет в бизнесе, и последние 2 года работаю только с "Укрпромом" (Днепропетровск). Пока не собираюсь в ближайшей перспективе работать с другими банками - ПОТОМУ ЧТО НЕ С КЕМ. Нормальный банк. Не надо грузить.
Кстати, особое "ФЕ" - "Правексбанку". С таким отстоем не встречался с 90-х (с чем согласны и мои друзья)
Я

#<1 ... 45678 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ