Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Закрив сьогодні всі рахунки. Обслуговування впало нижче плінтуса. Операціоністка при мені читала тарифи з методички, потім кудись дзвонила бо не знала як закрити поточні рахунки. Щоб закрити 4 рахунки пішло 40 хвилин. м Івано-Франківськ
Без ніяких попереджень і повідомлень на сайті, ще з 22 березня перестали нараховувати золоті бали в Mastercard Більше. Black edition картка тепер сміття. Буду закривати.
UPDATE: таки інформація була на сайті, але писали що перестають нараховувати з 15го числа. Я ж робив 19го транзакцію і по ній ще нарахували бали, тому був введений в оману
root необов'язково! десь читав що можливо вернуть назад % за інтерчендж банкам від MC/Vsa! тобі навпаки банки будуть розконсервовуватись (хочеться вірити)
greenozon написав:root необов'язково! десь читав що можливо вернуть назад % за інтерчендж банкам від MC/Vsa! тобі навпаки банки будуть розконсервовуватись (хочеться вірити)
цыган убил программы лояльности еще до войны - 250 грн. лимит на тикиц и 2000 баллов на риворц ...
Глава венгерского OTP Bank Шандор Чани заявил, что украинское правительство оказывает огромное давление на банк, требуя от него избавиться от бизнеса в России.
Россия и Украина являются важными рынками для банка: подразделения ОТР в этих странах в прошлом году обеспечили ему 15,8% прибыли.
Чани подчеркнул, что OTP Bank не намерен принимать решение о продаже бизнеса в спешке из-за внешнего давления. В настоящее время банк изучает возможность выхода из России, но сделано это будет только тогда, когда будет найден подходящий покупатель.