Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 105106107108109 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 23:04

ТупУм

Браво!
Я с Вами абсолютно согласен.
Под Вашими словами подписываюсь по всем пунктам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krees

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 23:07

Пропоную ВСІМ ПОЗИЧАЛЬНИКАМ не ПІДПИСУВАТИ жодних дод. угод і не платити за 49 днів проценти., а заплатити за 35!!!! Хай хоч тріснуть, зміна прогр. забезпечення це проблема БАНКУ ЕРСТЕ, а не його позичальників!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
yyyyyyyyy

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 23:21

[quote="miridi7"][quote="Yaryna"][b]ТупУм[/b], [b]Krees[/b], [b]yyyyyyyyy[/b]
Ми вдячні вам за зворотній зв’язок, хоч він і не особливо приємний, але відвертий. Всі зміни, які зараз відбуваються в банку пов'язані з переходом на роботу в новій ІТ системі. Як будь які зміни на першому етапі все складно і неприємно, але в результаті наші клієнти будуть обслуговуватися швидше і якісніше.
Нова додаткова угода, яку доводиться підписувати клієнтам, правда, не найзручніша - ми не зменшуємо вам проценти по кредиту і не робимо супер зручних умов обслуговування... але, при цьому, ми не погіршуємо умови вашого кредиту (не підвищуємо процентну ставку, не нараховуємо додаткових комісій), адже, банк в першу чергу зацікавлений в тому, щоб клієнти могли повертати кредит.
Так, наразі одноразово клієнтам доводиться зробити платіж за 49 днів. Ці тимчасові незручності необхідні, для того аби вже з березня клієнти могли вибирати будь який зручний для себе день оплати по кредиту. Ми розуміємо, що зараз багатьом збільшення одноразового платежу є незручним і тому до 15 лютого не будемо застосовувати штрафні санкції до клієнтів, які зараз не мають можливості в повному обсязі заплатити за 1,5 місяці.
Що стосується дострокової оплати, то ви можете достроково сплатити за кредит. Написання заяви за 5 днів - це максимальний термін, і цілком можливо, що ваші кошти буде зараховано раніше.
Ми вдячні тим клієнтам, які поставилися до змін із розумінням. Вдячні і тим, хто нас критикує - так ми розвиваємося і станемо ще кращими. Оскільки більшість змін, що зараз відбуваються, пов’язані із впровадженням нового ІТ і спрямовані на покращення обслуговування в майбутньому, то всі скарги та рекомендації, які ми зараз отримуємо від клієнтів будуть враховані і позитивні зміни відбудуться вже в наступному кварталі. Якщо у вас є конструктивні рекомендації ви можете публікувати їх тут або ж зателефонувати на наш контакт-центр 044 593 0000.[/quote]

Бред полнейший, при чем здесь новые ИТ, вопрос очень простой-почему сейчас обязаны заплатить за 49 дней сразу и почему потом досрочное погашение с ВАШЕГО ВЕЛИЧАЙШЕГО ПОЗВОЛЕНИЯ и ваша фраза "цілком мождиво, що ваші гроші буде зараховано раніше", что єто за теория вероятности?[/quote]

Як ВИ зможете зробити щось доброго для позичальників коли ВИ ВСЕ РОБИТЕ ТІЛЬКИ ДЛЯ СЕБЕ. ЯК Я ПРОСИВ ЗРОБИТИ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЮ МЕНІ НАТЯКНУЛИ"СЛЕДИТЕ ЗА РУКОЙ!!" И В РЕЗУЛЬТАТІ ТІЛО Я НЕ ПЛАЧУ, А ПЛАЧУ ТІЛЬКИ ВІДСОТКИ!!!!! ТАК ЯКИМ ЧИНОМ БАНК ІДЕ НА ПОСТУПКИ ПОЗИЧАЛЬНИКАМ?????????????? А ВАМ ШАНОВНИЙ(А) ПРЕДСТАВНИК(ЦЯ) БАНКУ Я Б ПОСОВІТУВАВ ВЗАГАЛІ МОВЧАТИ І ВЗЯТИ ДО УВАГИ ВСІ ЦІ НЕДОЛІКИ ДО УВАГИ. НЕ ИЗЛІТЬ НАРОД,БО ЧЕРЕЗ ПАРУ ДНІВ МИ ПРИВЕРНЕМО УВАГУ ДО ЕРСТЕ НЕ ТІЛЬКИ ЗМІ, А Й НБУ І НАРОД, Перед тим як відповідати добре подумайте...
yyyyyyyyy

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 23:28

Krees написав:Jarik

Вот чудаК-человек! Всё типо классно, а !Вы, нехорошие, визжите"!
Да мы "нехорошие" просто уже к юристам и адвокатам сбегали и знаем "что, как и почём"!!

Разве я говорил, что все хорошо? Я сам юрист, мне ни к кому бегать не нужно. Поэтому мне и смешны визги о нарушении прав человека, которого пока еще нет и возможно не будет. Еще раз: если так категорически не нравится - не подписывайте. Лично я пока колеблюсь. С одной стороны я как юрист понимаю, что ничего страшного во всех этих правилах разглашения информации нет, с другой - мне и самому не нравится усложнение процедуры погашения кредитов. Но это - европейская практика и как бы мы не трепыхались, все равно в будущем так и будет. И мне дорога моя кредитная история и я расчитываю и дальше иметь возможность кредитоваться, кризис когда-небудь закончится.

Вот Вы про "дырку в семейном бюджете" плакали! А Ваших денег, которые вместо погашения и неначисления на них процентов просто будут использоваться бесплатно банком - НЕ ЖАЛКО?

А у меня и так сейчас зарплата на обычном текущем карточном счете лежит почти задаром пока не тратится на семейные нужды с той лишь разницей, что раньше я сам платил по кредиту в пределах с 1-го по 15-е когда доходил до отделения, а теперь это будет делать банк сам и в четко определенную мной дату. Так что лично я ничего по деньгам не теряю (скорее наоборот, меньше процентов заплачу, если поставлю 1-е число в погашение), хотя допускаю, что есть такие финансовые гении, которые умудряются часть неиспользованной зарплаты на краткосрочных одно-,двух-недельных депозитах подержать. Уважаю. Мне лично лень этим заниматься, может по этой счастливой случайности у меня на депозитах ничего и не зависло. Ну лень мне было год назад временно свободные деньги от продажи квартиры на несколько месяцев, пока я не потратил их на стройку дома на депозит в банк отнести. И явно в бы в Укрпром бы отнес или в Надра.

А то что они доп.соглашением полностью меняют условия кредитного договора в свою пользу и нарушают ряд законодательных актов, Вам, собственно, как и рядовому человеку без разницы!
А мне, которому юристы глаза открыли - становится не по себе.!

Ну дык и не подписывайте! Ей богу не пойму, по чем такой плач. Ну сделал вам банк, по вашему мнению непристойное предложение, ну дык и ене принимайте его
Не могут заставить, вот и не буду. Или пусть переделывают с моими замечаниями!

Я на вас удивляюсь :D О чем на самом деле плачь? Банковскую технологию они под ваши замечания не переделают. Тут либо вам принимать их условия, либо - нет. А если речь идет об изменении условий раскрытия информации, то что это изменит по сути нового порядка погашения кредитов? Да хоть вообще их выкиньте, что изменится?

А Вы как хотите. Ваше право оказаться в полной какашке, да ещё и у всех на виду (там вы подписываете, что в трезвом уме и здравой памяти соглашаетесь, что информация о вас будет доступна всем-все-всем, то есть полное отсутствие конфеденциальности и банковской тайны !

Да ладно вам. ИМХО, боятся как раз стоит не добросовестных действий банка в рамках договора (на самом деле там все просто, например, когда он и так открывает информацию аудиторам, или материнскому банку и вовсене всем-всем-всем), а внутренних мошенничеств, от которых никто не застрахован. Вон даже в хваленом швейцарском банке служаший взял да и слил всю клиентскую базу спецслужбам. К тому же в наших условиях это, увы, недоказуемо. Мне неизвестно ни одного случая судебного разбирательства по поводу раскрытия банковской тайны. А вам такие случаи известны? И чтоб это было доказано и банк признали виноватым?
Jarik

Повідомлення Додано: Вів 12 січ, 2010 23:51

[quote="Jarik"][quote="Krees"][b]Jarik[/b]

Вот чудаК-человек! Всё типо классно, а !Вы, нехорошие, визжите"!
Да мы "нехорошие" просто уже к юристам и адвокатам сбегали и знаем "что, как и почём"!![/quote]
Разве я говорил, что все хорошо? Я сам юрист, мне ни к кому бегать не нужно. Поэтому мне и смешны визги о нарушении прав человека, которого пока еще нет и возможно не будет. Еще раз: если так категорически не нравится - не подписывайте. Лично я пока колеблюсь. С одной стороны я как юрист понимаю, что ничего страшного во всех этих правилах разглашения информации нет, с другой - мне и самому не нравится усложнение процедуры погашения кредитов. Но это - европейская практика и как бы мы не трепыхались, все равно в будущем так и будет. И мне дорога моя кредитная история и я расчитываю и дальше иметь возможность кредитоваться, кризис когда-небудь закончится.

[quote="Krees"][b]Jarik[/b]
Вот Вы про "дырку в семейном бюджете" плакали! А Ваших денег, которые вместо погашения и неначисления на них процентов просто будут использоваться бесплатно банком - НЕ ЖАЛКО? [/quote]
А у меня и так сейчас зарплата на обычном текущем карточном счете лежит почти задаром пока не тратится на семейные нужды с той лишь разницей, что раньше я сам платил по кредиту в пределах с 1-го по 15-е когда доходил до отделения, а теперь это будет делать банк сам и в четко определенную мной дату. Так что лично я ничего по деньгам не теряю (скорее наоборот, меньше процентов заплачу, если поставлю 1-е число в погашение), хотя допускаю, что есть такие финансовые гении, которые умудряются часть неиспользованной зарплаты на краткосрочных одно-,двух-недельных депозитах подержать. Уважаю. Мне лично лень этим заниматься, может по этой счастливой случайности у меня на депозитах ничего и не зависло. Ну лень мне было год назад временно свободные деньги от продажи квартиры на несколько месяцев, пока я не потратил их на стройку дома на депозит в банк отнести. И явно в бы в Укрпром бы отнес или в Надра.

А то что они доп.соглашением полностью меняют условия кредитного договора в свою пользу и нарушают ряд законодательных актов, Вам, собственно, как и рядовому человеку без разницы!
А мне, которому юристы глаза открыли - становится не по себе.![/quote]
Ну дык и не подписывайте! Ей богу не пойму, по чем такой плач. Ну сделал вам банк, по вашему мнению непристойное предложение, ну дык и ене принимайте его
Не могут заставить, вот и не буду. Или пусть переделывают с моими замечаниями![/quote]
Я на вас удивляюсь :D О чем на самом деле плачь? Банковскую технологию они под ваши замечания не переделают. Тут либо вам принимать их условия, либо - нет. А если речь идет об изменении условий раскрытия информации, то что это изменит по сути нового порядка погашения кредитов? Да хоть вообще их выкиньте, что изменится?

А Вы как хотите. Ваше право оказаться в полной какашке, да ещё и у всех на виду (там вы подписываете, что в трезвом уме и здравой памяти соглашаетесь, что информация о вас будет доступна всем-все-всем, то есть полное отсутствие конфеденциальности и банковской тайны ![/quote]
Да ладно вам. ИМХО, боятся как раз стоит не добросовестных действий банка в рамках договора (на самом деле там все просто, например, когда он и так открывает информацию аудиторам, или материнскому банку и вовсене всем-всем-всем), а внутренних мошенничеств, от которых никто не застрахован. Вон даже в хваленом швейцарском банке служаший взял да и слил всю клиентскую базу спецслужбам. К тому же в наших условиях это, увы, недоказуемо. Мне неизвестно ни одного случая судебного разбирательства по поводу раскрытия банковской тайны. А вам такие случаи известны? И чтоб это было доказано и банк признали виноватым?[/quote]

Я так зрозумів, що у вас зарплатна карточка Ерсте , чи яне правильно зрозумів???
yyyyyyyyy

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 00:17

Шановні пані Ярина та Олена ?якби у Вас були такі ж проблеми? то Ви б давно уже пищали і впали в паніку. А так Ви ПРЕДСТАВНИКИ БАНКУ!!! Скоро зустрінемось в Києві і побачимо як Ви заговорите при камерах ЗМІ. Хотілося б ще познайомитися з Паном Йозефом особисто, чи для цього потрібно оформити візу в Чехію і приїхати в м.Брно і сказати AHOY???
yyyyyyyyy

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 00:18

Ну якщо буде так як вони кажуть,що розтягнуть проценти за 49 днів до 15 лютого,тоді це міняє суть справи. Але ці заяви за 5 днів вперед-несенітнеця якась. А якщо я буду гасити по графіку,цікаво як вони мені здачу будуть давати-центами :lol: ,і по якому курсу? Курс Ерсте банку мені ніколи неподобався! :twisted: . Заскоро форсують події,це нововведення треба було потримати хоча б до 2011 року,коли у людей буде якась стабільність у фінансових справах,зарплатах! Банк то Європейський,а ЕКОНОМІКА ТО НАША,ТОБТО ПОВНА ЖО......................................... :oops:
назар

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 01:42

назар написав:Ну якщо буде так як вони кажуть,що розтягнуть проценти за 49 днів до 15 лютого,тоді це міняє суть справи. Але ці заяви за 5 днів вперед-несенітнеця якась.

Эта вся "несенітнеця" нужна только для того, чтобы вынудить Вас держать личные финансы на текущем счету в Ерсте и согласится на автоматическое договорное списание.
Еще подождите, начнете деньги в банк приносить, а их тупо перестанут брать ! :) Скажут, что нужно сразу доп. соглашение подписать, иначе "Верховный Разум" не даст совершить платеж. То есть, вроде как в сложившейся ситуации виноват не банк, а некие обстоятельства непреодолимой силы :lol: :lol:
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 08:00

yyyyyyyyy написав:Я так зрозумів, що у вас зарплатна карточка Ерсте , чи яне правильно зрозумів???

Так, ви правильно зрозуміли. А ще будь-ласка, дотримуйтесь правил і не здійснюйти надміркового цитування попередніх постів. Це порушення правил форуму і неповага до інших учасників.
Jarik

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 08:09

назар написав: Але ці заяви за 5 днів вперед-несенітнеця якась. А якщо я буду гасити по графіку,цікаво як вони мені здачу будуть давати-центами :lol: ,і по якому курсу? Курс Ерсте банку мені ніколи неподобався! :twisted: .

Заява необхідна. Формально кошти будуть списуватись з звичайного поточного рахунку, який в принципі може використовуватись для будь-яких інших цілей, наприклад, можете з нього і комунальні платити (я тільки не розумію чому тоді не можна було прив'язати до кредиту і договірного списання вже існуючий зарплатний рахунок). Звідки банку без заяви знати скільки саме списати в погашення кредиту? Те що за 5 днів - я так разумію звичайна перестраховка на випадок збоїв в новому ПО. Коли повністю змінюється все ПО в банку взагалі не виключені простої по кілька днів, поки все налагодиться, це дуже складна річ. А законодавством передбачені досить жорсткі строки для переказу і відповідальність за їх порушення.
Що стосується центів, то я і раніше гасив строго по графіку, а центи отримував копійками. Стояти у менеджера і підганяти до цілого числа якось і не думав. А що, це так критично?
Jarik

#<1 ... 105106107108109 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ