шо вы пугаете
теперь тратить на надо, наконец-то
надходження обеспечим
херово правда с фри снятием с кредитки, ну. так полагаю Импринтер имеет в вмиду что с дебетки заслать сэп по десяточке можно будет
нормас! поддерживаю!
еще б сич загнулся...
|
|
![]() Re: ОТП БАНКтак
шо вы пугаете теперь тратить на надо, наконец-то надходження обеспечим херово правда с фри снятием с кредитки, ну. так полагаю Импринтер имеет в вмиду что с дебетки заслать сэп по десяточке можно будет нормас! поддерживаю! еще б сич загнулся... ![]() cohan
ну таке собі, на фоні того що раніше мені давали горіхи та плюшки, то тепер навпаки, плюшки треба дати банку ![]() Для мене весь смак продукту пропадає, адже раніше акцент був на онлайн платежі і отримання кешбеку через Мастекард ревордс золотими балами. Вторинною плюшкою було аеропортові привілеї та друга картка на дружину. Тепер цього нема і коли буде невідомо, тож потроху в пошуках нової гавані ![]() ![]()
то е так, але ж курс за картками привабливий, не завжди - особливо коли Пейпал за курсом НБУ значно нижче, але на часи Пейпал пропонував щось на кшалт 37,75, ОТП 37,35(30 для Премиума) ![]() З курсами теж не солодко, особливо після того як НБУ плюсанув курс
![]() p.s укрсіб красунчики, такі шикардосні курси карткові були, жоден інший банк навіть і поруч не дотягував ![]() ![]() Цікаво, треба зателефонувати спитати що буде після оновлення тарифу, раніше для Premium Black Edition давали безкоштовно знімати готівку в любому банкоматі, до 60 тис.\міс. А зараз брендовану рекламну сторінку
![]() ![]()
а сейчас оно разве работает? с 7 июля срочка по звездочке "в рамках лимита 60 000 безкоштовно" пропала там и раньше было что-то мутное "со второго месяца", или то по валюте, не вспомню ( ![]() Раніше я в тарифах цієї безплатки зняття не бачив теж, тільки там в рекламній сторінці та на гарячці підтвердили. Так само як і відвідини зали Lounge Key, в тарифах писали(і зараз теж є) 32 доляри, а на справді можна було відвідати безкоштовно. Якщо буде час подзвоню розпитаю, може що підкажуть по плюшкам, бонусам, горіхам.
![]() Re: ОТП БАНКПереливання лімітів заблоковане? Чи то в мене такий глюк?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|