Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
demichh написав:На время войны же можно не вклеивать, говорили. Или говорили а документально не оформили? Я на всяк случай в конце марта продлил загран паспорт и вклеил фотку у метро театральная- за часок справились.
да там мутно, ЦНАПы же работают, наверно, отменили или ограничили только в военных областях
Польський акціонер через війну відмовився від продажу Ідея Банку Протягом останніх шести місяців група Getin списала 230,6 млн злотих (1,9 млрд грн) через знецінення українських активів. https://finance.liga.net/ua/bank/novost ... deya-banka
Польський Getin Holding відмовився від продажу львівського Ідея Банку через війну.
«У зв'язку з поточною геополітичною ситуацією в Україні ... план продажу банку було скасовано, а активи та зобов'язання українських компаній більше не вважаються такими, що призначені для продажу», – йдеться в повідомленні.
За час війни Getin списала 230,6 млн злотых (1,9 млрд грн) через знецінення українських активів. Крім банку, їм належить київська фінкомпанія ТОВ «Нью Фінанс Сервіс».
Зараз в Україні працюють 67 відділень Ідея Банку, що становить близько 87% його мережі. Банк поступово відновлює кредитну діяльність там, де це можливо з міркувань безпеки.
Нагадаємо, у лютому Антимонопольний комітет дозволив ПУМБ Ріната Ахметова придбати «дочку» польського Idea Bank у Getin Holding S.A.
Шановні, підкажіть яку кредитку тута попрохати щоб хлібчика в магазинах купляти? Може якісь ще залишились приварки малозабезпеченим у кедах, мож кешбек?
alex lem написав:Шановні, підкажіть яку кредитку тута попрохати щоб хлібчика в магазинах купляти? Може якісь ще залишились приварки малозабезпеченим у кедах, мож кешбек?
Була О'карта (зараз її вже новим не видають), давали 5% на онлайн покупки, було 30 к в мене, на початку війни залишили 9 к, зараз лежить на полці.Покарав її.
alex lem написав:Шановні, підкажіть яку кредитку тута попрохати щоб хлібчика в магазинах купляти? Може якісь ще залишились приварки малозабезпеченим у кедах, мож кешбек?
онлайн которая остался "кешбек" в виде норм DCC, в болты/уберы и прочие Пейпалы (Сейчас невыгодно, до повышения доллара норм было) пихать
я б зараз оцю взяв https://ideabank.ua/uk/card-credit/kred ... he-white-0 ...обов'язково з "+" там грейс 33доби на безкоштовний обнал Бімба І єтаа, зразу з порогу кричить, що вам БЕЗ страховки, а то іДея туга на вухо і зразу тулить ту страХівку
я б зараз оцю взяв https://ideabank.ua/uk/card-credit/kred ... he-white-0 ...обов'язково з "+" там грейс 33доби на безкоштовний обнал Бімба І єтаа, зразу з порогу кричить, що вам БЕЗ страховки, а то іДея туга на вухо і зразу тулить ту страХівку
Щиро дякую що попередили.Я пам'ятаю що Ідея трохи хитрозроблена. Колись в мене давно схожа кардбланш біленька БЕЗ плюсу була. Я її закрив. Мені вибісило, зайдеш закинуть гроші, набіжить товпа заробітчан платить візовий збір до Польщі Бач, бо в інших банках ніззя. Я тоді по дурному через касу гасив, бо ж ,,надійніше,,. Дадуть папір що заплатив і не зможе банка взути. А то заплатиш через інтернетики, скажуть-,, Ми вашіх денег не відім,,
онлайн которая остался "кешбек" в виде норм DCC, в болты/уберы и прочие Пейпалы (Сейчас невыгодно, до повышения доллара норм было) пихать
Ми люди бідні, на болтах не їздимо. Кеди вирішують. Все ж дякую.
Була О'карта (зараз її вже новим не видають), давали 5% на онлайн покупки, було 30 к в мене, на початку війни залишили 9 к, зараз лежить на полці.Покарав її.
А шо, снова включили 5% за ондлайн платежи? Коли це трапилось?