Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
підкажіть, будь ласка, а де є оновлений список банків, які на сьогодні відкривають такі депозити ? Я вибрав 4 банки з самої першої таблички, продивився їх сайти, але не знайшов жодної інформації про процедури і тарифи відкриття таких депозитів.... Чи може тема вже зійшла в нуль ?
Vitalych-new написав:підкажіть, будь ласка, а де є оновлений список банків, які на сьогодні відкривають такі депозити ? Я вибрав 4 банки з самої першої таблички, продивився їх сайти, але не знайшов жодної інформації про процедури і тарифи відкриття таких депозитів.... Чи може тема вже зійшла в нуль ?
Vitalych-new написав:підкажіть, будь ласка, а де є оновлений список банків, які на сьогодні відкривають такі депозити ? Я вибрав 4 банки з самої першої таблички, продивився їх сайти, але не знайшов жодної інформації про процедури і тарифи відкриття таких депозитів.... Чи може тема вже зійшла в нуль ?
Акорд - відкриваєте безкоштовну картку Найкраща у відділенні, оформлення депо онлайн. УкрГаз - віртуальні картки ПроЗапас, реєстрація і відкриття онлайн. Ідея - у відділенні відкриваєте картки Blanche green fund, і там же у відділенні відкриваєте депо. Альфа - реєстрація і відкриття онлайн, пакет white. Райффайзен - якщо не є клієнтом, то через відділення відкриваєте безкоштовну й поточний рахунок для виплат і з нього онлайн відкриваєте депо. Моно, izi, та АБанк - все онлайн. Глобус - не рекомендую, довелось заповнювати анкету клієнта самостійно у відділенні та і банк якийсь мутний, але оскільки вже продався на міжбанку довелось відкривати.
stanislav_gurin написав:Подскажите, есть полный список банков в которых можно открыть депо в долл на 50т где-то? Или какие по опыту форумчан есть проверенные банки. В Днепре
Спробуйте запитати на фінансовому форумі, можливо там знайдеться відповідь.
Не потрібно тролити новачка. Для цього і існують форуми щоб допомагати. Я з Дніпра. Для себе вибрав такі банки: Укргаз, Райфанзен, Прокредит та Ідея. За бажанням можна Укрексім та кредо (але тарифи там вже не дуже). За бажанням ризику є Альфа.