Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Sain_повернувся написав:asti у мене відсотків 8 в конвертаційних, десь стільки ж в гривневих ОВДП, 60 в баксах готівкових і 25 на блокчейні якщо прийдеться покидати неньку... Всі кошти я б точно не морозив на 3 місяці, бо не відомо що завтра карлик придумає і де будем ми чи Україна
Підтримую такий розподіл ресурсів, але бачу що більшість тутешніх учасників клЮбу так широко розмахнулися з тими депозитами що вже (на словах) по вуха в них і готові пірнути з головою//)
15% грошей працюють? А решта під грушею?)) Консервативна позиція
Гілка називається клуб 100к, тому і не дивно, що тут інша позиція дописувачів. Зайшли б в бетонометри, там би інше розповіли.
alex lem написав:По 40,3? Це вам повезло. Прийшлось помотатися щоб здати. В перших двух не було гривні. І не захотіли мінять. А в третьому мабуть перед мною добра людина заніс в касу багато папіру. Бо рахівна машина довго молотила. То й мені клунок насипали.
Maxwe11 написав:Теж довелось сьогодні побігати по їх відділенням) задрали курс до 40.3 щоб згребти готівку, але обмежилися купівлею 1000$ з особи, купляти більше просто відмовляються
а почему было не "пополнить" в тех первых свою карту их"отсутствующей" гривней? (и затем снять, например, в их банкомате, или заказать)
Даже не так: потом по безналу отправить в нужный банк. Но пополнение до 100к платное
sergey_sryvkin написав:Ні. нещодавно поповнював через термінал баками щойно створену діджитал картку. Зжерло 0,5% за поповнення.
Тут не помешало бы уточнить, что комис не за то, что в терминале и не за то, что диджтал и даже не за то, что валютная, а потому, что КДВ.
Варто було мати Приват-вклад, закидати на нього і звідти без комісу на КДВ. Але зараз його і не відкривають.
Українці відкрили 2,5 тисячі доларових депозитів за курсом 36,6 Середня сума вкладу становить майже 3 600 доларів. Загалом на 1 листопада банки за допомогою цього інструменту залучили 9 млн дол. https://news.finance.ua/ua/ukrainci-vid ... ursom-36-6
І таке декому цікаве. Хто вірить в укріплення грн чи незначне падіння, то варто в ОВДП з 1,5% в міс - за півроку 9% набіжить, що еквівалент курсу близько 40 грн. Так що хто думає, що буде менше 40, то може перевірити інтуіцію.
alex lem написав:По 40,3? Це вам повезло. Прийшлось помотатися щоб здати. В перших двух не було гривні. І не захотіли мінять. А в третьому мабуть перед мною добра людина заніс в касу багато папіру. Бо рахівна машина довго молотила. То й мені клунок насипали.
Maxwe11 написав:Теж довелось сьогодні побігати по їх відділенням) задрали курс до 40.3 щоб згребти готівку, але обмежилися купівлею 1000$ з особи, купляти більше просто відмовляються
а почему было не "пополнить" в тех первых свою карту их"отсутствующей" гривней? (и затем снять, например, в их банкомате, или заказать)
Ви думаєте один такий вумний? Сказали, якщо в касі нема гривні і на картку не можливо зарахувати. Такий в них порядок.
Ви думаєте один такий вумний? Сказали, якщо в касі нема гривні і на картку не можливо зарахувати. Такий в них порядок.