|
|
![]() 2 nalimБез комиссии практически со всех банкоматов, кроме Хрещатика, и некоторых других - точно не помню. Но 100% в привате укрсоце укрэксиме авале - корочь, крупных системных у которых развитая сеть банкоматов. Это не касается кредитных карт.
![]() Re: 2 nalim
Карта у меня к депо, на нее падают проценты. Я правильно понял, что по такой комисии в указанных банках не будет? ![]() Re: 2 nalim
Снятие наличных без комиссии во всех банкоматов Украины возможно только по зарплатным карточкам. Снятие наличных через банкомат с других карточных продуктов с комиссией.
![]()
lenin39 відповідно до чинного договору (навіть і за відсутності сьогоднішньої доп.угоди) передбачено, що позичальник здійснює щомісячне часткове погашення заборгованості згідно графіка платежів (п.1.3, 5.2 договору). При цьому позичальник має право здійснювати дострокове погашення кредиту (повне або часткове). Однак договором не передбачене право позичальника у випадку переплати не дотримуватись графіка платежів. Тобто так, вам потрібно відновідно до графіку здійснювати щомісячний платіж, не залежно від того, підписуєте ви доп чи ні, переплачуєте за кредитом чи тощо.
![]()
yyyyyyyyy із впровадженням нового ПО в банку змінився період начислення % - тепер % начисляються за час фактичного користування кредитом. Платіж який потрібно було зробити 15.01 складався з трьох частин: платіж за 27.11 - 28.12, залишок за 29.12 - 31.12 і платіж за 1.01 - 14.01. Тобто, цей платіж включає % за фактичний час користування кредитом, тоді як раніше клієнти могли розраховуватися по % із "зазором" в 2 тижні. Тепер же % начисляються щодня і тому зникає "перерва" по % на 2 тижні. Втім, повторюся ще раз, ми розуміємо, що така зміна для деяких клієнтів є матеріально непосильно зараз, тому жодні штрафні санкції не будуть застосовуватися до клієнтів, яким потрібно трохи більше часу аби розраховуватися за фактичний термін користування кредитом.
![]()
Правда, на час стабілізації роботи нового ПО каси в банку працюють до 16.00. Сподіваємося такі тимчасові незручності триватимуть не довше кількох місяців.
![]()
Turok, технічно, просрочка по кредиту рахується по місячному платежу (тіло+%). Тобто, навіть якщо ви платите наперед, це вас не звільняє від регулярного щомісячного платежу, і, якщо він не виконаний, то виникає просрочка.
Доп угода є саме для регулювання змін, пов'язаних із впровадженням нової ІТ системи. Те, що ми просимо її підписати не тільки позичальників, але і їхніх чоловіків/дружин - це частина юридичної процедури (справедливо, щоб ті люди, які ділять із позичальником відповідальність по кредиту, були поінформовані про зміни). Нові пункти, наприклад, ті, що регулюють питання конфіденційності пов'язані з тим, що тепер бази даних будуть зберігатися в центральному офісі у Відні, тому, ми маємо мати можливість передавати інфо третім особам, тобто Erste Group і т.д.
![]()
Когда я решал какой банк выбрать для того чтобы взять кредит - менеджеры Вашего банка говорили мне что погашение возможно досрочно, а потом можно не платить тело, а только проценты. для меня было это удобным и я выбрал Эрсте банк. Так и платил - никогда у меня не было задолженности. Я мог за 5-10 месяцев заплатить и потом только проценты платить. Сейчас вы говорите что я должен был платить каждый месяц и банк делал мне одолжение что не обращал на это внимания - главное чтобы общая сумма платежей соответствовала графику. Выходит меня обманули Ваши менеджеры когда я приходил на консультацию? ведь я выбрал Эрсте во многом благодаря этому условию. другие условия меня не устраивали и не устраивают. Второй вопрос - вы говорите сейчас в банке изменилось ПО и изменилась система начисления процентов. ну вы ж сами прекрасно понимаете что это абсурд. и более того - звучит издевательски. а банк имеет право менять согласно первоначального договора условия начисления процентов? согласно Законам Украины Вы не имеете права менять в одностороннем порядке условия, приводящие к ухудшению со стороны клиента. Или хотя бы признайте, что Вам (Банку) всё-равно как к этому отнесутся Ваши клиенты. Вы внедряете новое ПО а остальное по барабану всё... тогда клиенты просто будут находить оптимальное решение каждый для себя, но конечно репутация банка очень ухудшится. Она уже ухудшилась... не надо этих громких заявлений о том что Ваша работа для КЛИЕНТА, что ВАША работа направлена на улучшение РАБОТЫ и т.п. Странно конечно - с одной стороны - хорошая рекламная компания в конце года, с другой стороны - внедрение новшеств, которое сопровождается неумелыми действиями персонала, неспособными объяснить, разъяснить и помочь найти оптимальный выход и ухудшение условий для клиентов... Востаннє редагувалось Ed_T в Вів 19 січ, 2010 15:04, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Переплата по процентах автоматично зараховується на поточний рахунок. Чому ці кошти були спрямовані на розрахунок по тілу кредита, сказати не можу. Для того, щоб відповісти на ваше питання, потрібно більше інформації: ПІБ, де обслуговуєтесь і №договору. Якщо для вас ще актуально вирішити це питання, будь ласка, сконтактуйте зі мною особисто 044 5859256 або напишіть на yaryna.lukan@erstebank.ua
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор |
|